Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
taky bych to nehrotila… Já začínala na 83 kilech, dlouho se mi to drželo, ale během dvou měsíců jsem přibala 9 kilo…
Doktorka na to sice koukala trošku divně
Ale teď od poslední kontroly mám zas nahoře jen kilčo, tak jsem si dělala srandu, že to tělo dohnalo to, co na začátku těhu nepřibralo kvůli kojení prcka…
![]()
Nějaký cvičení by mi popravdě mohlo… Stačí mi, co nalítám (a nazvedám, protože malej se přece jen ještě rád nosí) přes den… Ale dneska jsem z kontroly málem nedojela, jak jsem byla hotová z toho horka… a do toho ještě cvičit… Nenene… Kašlala bych na to…
Zvlášť pokud mimčo přibírá normálně…
Ahojky, pokud jsi do teď necvičila, tak bych už ani nezačínala. Já jsem ve 37tt. a chodím sice cvičit, ale je to těhotenské cvičení, spíš protahování, uvolňování a lehké posilování. A cvičím pravidelně a stejně jsem přibrala jak čuňajs, jelikož si nemůžu odpustit sladkosti (alespoň ve formě ovoce, když nic jinýho nejni
).
grepik02 píše:
Ahojky, pokud jsi do teď necvičila, tak bych už ani nezačínala. Já jsem ve 37tt. a chodím sice cvičit, ale je to těhotenské cvičení, spíš protahování, uvolňování a lehké posilování. A cvičím pravidelně a stejně jsem přibrala jak čuňajs, jelikož si nemůžu odpustit sladkosti (alespoň ve formě ovoce, když nic jinýho nejni).
cvičím od 4.měsíce…ale teď už se mi nějak nechce…ale aspoň jednou týdně se snažím dokopat
…a chodím pěšky…snad to bude stačit ![]()
Ahoj zakladatelko,
jsem skoro ve29tt,a jezdím denně na rotopedu něco přes hodinku..samozřejmě když mám chuť a cítím se na to,což teda zrovna včera absolutně nebylo..taky jsem ta „nad 80“
začínala jsem na83kg,174cm,a teď mám 89kg..
a představa,že budu mít metrák je děsná ![]()
Před těhu jsem cvičila denně,pak jsem až do17tt zvracela,a celkově se jen ploužila,prostě kondička totálně v háji..ale tak před3mi týdny jsem začla jezdit,a je mi mnohem líp..jezdím ale jen dopoledne,odpo je mi taky hůř,a když je mi od rána divně,tak to prostě nehrotím..takže pokud je ti odbře,tak určitě cvič,při porodu nám to bude tělo přičte jen k plusu..kdoví,jak dlouho ještě budu moc šlapat,třeba to za3týdny už taky nedám,ale do té doby si to užiju ![]()
já jezdím na cross trenažéru
aspoň jednou týdně,ale spíš 2× a chodíme s přítelem na 5-6 km procházky…doktor říkal,že pokud mě nebolí bříško,tak klidně můžu…navíc v těch horkách nemám ani chuť k jídlu,takže jím jen zeleninu,ovoce a občas jogurt…tak uvidím ![]()
Ahoj, já chodím na tehu cvičení 2× týdne a jsem spokojená. Já pribrala už dost má původní váha je 65-70 a teď mám 84,5. Musím podotknout, ze jsem aktivní sportovec celý život, takže naopak jakmile nejsem po cvičení, tak se cítím jak tuleň ![]()