Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem ve 20.tydnu a chtěla bych začít chodit na nějaké cvičení. Máte tip, kde je něco dobrého na Praze 4 nebo 2? Ale opravdu cvičení - slyšela jsem že se to někde občas zvrhne spiš k diskuznimu klubu než k protažení.
Díky Mamula
Ahojky Mamulo,
já chodím na těhotenskou jógu a nemůžu si ji vynachválit. Cvičíme hodně na protažení zad, na odkrvení nohou apod. Taky trénujeme cviky na úlevu od bolestí při první době porodní. Děláme i relaxaci a komunikaci s miminkem, což je moc fajn.
Kdybys měla zájem, tak tady je kontakt na paní cvičitelku (která je velmi příjemná): Jitka Stehlíková - stránky isadora
Pa
Tereza + 29tt
Ahoj,
já jsem chodila cvičit k Apolináři - přímo do areálu porodnice. Cvičení tam probíhá od 24 týdne a já jsem byla velice spokojená. Cvičí se hodinu - protažení, posílení prsních svalů, pánevního dna atd. + cvičení - hlavně tedy uvolnění na velký míčíčch. Hodina stojí 100,–Kč. Vedou to odborné asistentky, takže jsem byla spokojená. No a samozřejmě nemusíš pak jít k Apolináři rodit.
Monča a Niki 17 týdnů
Mončo,
máš na to cvičení U Apolináře nějaký kontakt?
Díky,
Elli
Já vím o tomto cvičení
P4 - Chodov, ul. Krejnická fit studio Hanky Kynychové, Novodvorská - SQUASH Aréna, Lhotka - Domyno www.domyno.cz
P10 - Čechovo nám. www.kaprdivers.cz
Bacha na Baby klub Juklík, tam se akorát půl hodiny leží na zemi a druhou půl hodinu kecá a necvičí!
čau Katy
Dobré cvičení je i na Staroměstské ve Slunečnici. www.klub-slunecnice.cz
Cvičení probíhá skoro každý den pod vedením fyzioterapeutek. Cena 70,– za hodinu. ![]()