Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@beckie Já to chápu. Když jsem si s sebou z porodnice kromě malé přinesla 12kg, tak jsem z toho nadšená nebyla. Ale během 8 měsíců jsem shodila 13kg, a to rozhodně sportuju méně než jako těhule. Já jsem teda ale hodně v těhu jedla, nezastavitelná chuť na sladké ![]()
Ahoj, tak ja jsem dneska 37+4. Chodím plavat 3× tydne kraul asi 35-40min, chodím rychlou chůzi asi 1hod 15min okruh co jsem behala (to jsem přestala v 3.mesici, nebylo mi to nějak příjemný) tak 3× tydne,, a cvicim - pilates, posilování s gumou, balancni - mame tělocvičnu doma a jsem fyzioterapeutka, tak vim. Jim hodne a vsechno, doteď jsem nabrala asi 10-11kg, z toho 7kg posledni 2 mesice co jsem ubrala praci - takze se uz tolik nehybu.. Je to znát, pokud jsem doma, lenošit- jim- nabiram.
Myslim, ze s třemi dětmi toho jde hodne - kdyz chodíš s nima na procházky, tak se obleceni sportovně a behem s nima, hraje hry, jestli jeste kocarkujes, tak s kočárem a prckama na odrazedlech, můžeš to nejmenší používat jako zátěž a dřepovat- a jinak posilovat, urcite to jde. Moc Ti drzim palce!!!
AHoj holky, nemáte některá z vás nějaké tipy na cvičení v těhotenství?
Našla jsem například tohle: http://www.trvalefit.cz/…tehotenstvi/
Nemáte ještě nějaké tipy jak cvičit s bříškem?
Ahoj.