Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, prosím o radu, které cvičení je vhodné v těhotenství? popřípadě nějaké v Brně?
Moc děkuji
Tak všeobecně jakékoliv cvičení pro těhotné a plavání. Jinak rozhodně ne aerobic, zumba, běh…i když záleží taky na tom, jak moc jsi sportovala předtím…
Koukni na stránky Mamicentra, je to na Bakalově nábřeží a je to cvičení pro těhulky, hodně na míčích a protahování apod. Já tam chodila a bylo to moc fajn.
Ahoj, já taky začnu chodit do toho Mamicentra na Bakalově nábřeží a nebo se ještě podívej na fitness Velký Průvan na Vídeňské, tam je taky cvičení pro těhotné, od září pondělí a středy. Jinak v tom Mamicentru chtějí potvrzení v těh.průkazce, že můžeš cvičit ![]()
Já jsem dostala tip na agenturu Větrník, ale osobní zkušenost zatím nemám.
Jinak chodím plavat (jednou týdně kilometr ![]()
Já chodím do CENAPu - www.cenap.cz
Pořádají i různé kurzy; je to kousek z centra (Vodní je kousek od Nových Sadů/Hybešky)
dívala jsme se na různé kurzy, začnu tam taky chodit,ale chtěla bych až od listopadu, a na přihloáškách jsou termíny jen vždycky říjen, ty pozdější tam dávají až pak?nevíš?
Děkuji
Zavolej si tam, na telefonu jsou milí tak jako při osobním kontaktu. Tipuju, že termíny na listopad se na stránkách objeví na konci října.
Jo a na cvičení potřebuješ potvrzení z gyndy, že můžeš cvičit. Bez toho tě nepustí do tělocvičny, i kdybys zaplatila dvakrát ![]()