Cvičit nebo mít dítě?

Anonymní
10.3.19 09:37

Cvičit nebo mít dítě?

Ahoj, mám takovou nerozhodou dobu, přítel chce miminko strasne moc, ale me jde o to, ze driv jsem cvicila mela jsem peknou postavu, ted jsem hodne stloustla, a necitim se spokojena, tak bych radsi nejdrive zhubla abych se zacla libit sama sobe a byla klidna a pak az si zacala planovat miminko, ja vim zni to divne :D :lol: proto vas prosim o radu co by jste delaly na mem miste, jinak je mi 20 a pritelovi 21

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19983
10.3.19 09:41

Chceš dítě teď nebo ne? Na to si musíš odpovědět a dole toho pokračovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.3.19 09:42

Klidne jeste aspon 4 roky cvici.v tvem veku neni kam chvatat:).predpokladam ze s pritelem jsme spolu chvilku a treba nez docvicis bude jeste jinej:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
10.3.19 09:43

Tak dulezite je, zda dite ted chces nebo ne…cvicit muzes i v tehotenstvi a vydrit postavu si muzes i po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
10.3.19 09:44

A to se vylučuje? Prostě začni cvičit, ideálně hned. Mimčo se taky nemusí hned podařit. A cvičení a těhotenství se taky nevylučuje. Třeba plavat jsem chodila až do porodu. Otázka je, jestli chceš mimčo nebo hledáš výmluvy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
10.3.19 09:45

Promin, ale ve 20 resit deti? Co je to za blbost?  :mrgreen:

To uz mate po skole, mate praci, neco nasetreno? Cvic a deti alespon 4 roky neres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
10.3.19 09:48

Kdybys chtěla dítě teď, tak se nerozhoduješ mezi ním a cvičením. To jsou dvě věci, které naprosto nejde srovnávat. Takže vzhledem k tomu a faktu, že ji hodně mladá a máš dost času, bych se teď intenzivně začala věnovat postavě a dítě plánovala, až ho budeš skutečně chtít.
Ale jinak jestli tě to uklidní, dítě nemusí nutně znamenat rozlučku s hezkou postavou. Mám několik kamarádek a spolužaček, které byly na střední a vysoké oplácané a po dítěti jsou vyloženě hubené. Já jsem byla štíhlá vždy, po prvním dítěti vyloženě vychrtlá, po druhém jsem se vrátila na svou původní váhu před dětmi a až teď po třetím mám 5 kilo navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
10.3.19 09:51

Pokud se na dítě necítíš tak si ho nepořizuj. Je ti 20 není kam spěchat. Jak dlouho jste spolu kam on tak spěchá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.19 09:55

To je oč tu běží :lol:
Jak tu holky psaly, vůbec se to nevylučuje, nemusí se hned zadařit.
Spíš bych si řekla, jestli je partner ten pravý, chceš ai ho vzít a být s ním celý život. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.19 09:58

Co si vybavím v okolí, tak dost holek se sklony k oplácanosti s těhotenstvím spíš rapidně přibralo a už to nikdy nezhubly. Sestra přibrala 25 kg a nikdy to už nedala dolů, před tím totiž nebyla zvyklá sportovat a měla pěknou postavu „zadarmo“. Takže jestli si zdravá, tak bych asi nejdřív zamakala na změně životního stylu a zlepšila si fyzický stav a postavu. Ono je dobré si vybudova trochu návyk na nějaký životní styl, rytmus, sport…v těhotenství se to těžko mění, když na to není člověk zvyklý. Času máš zatím dost.

• Citovat
  • Upravit
6872
10.3.19 10:02

Ja cvicila, 2-5× v tydnu jsem se zmasakrovala na rotopedu plus posilovaci zvyky. Odpo jsem si dala “náloz” a druhy den byl pozitivni test, :nevim: … a od te doby kynu :mrgreen: tesim se zase na svuj telocvik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85423
10.3.19 10:36

No tak hlavni otazka je, zda chces dite ted Ty ;)

Jinak neni kam chvatat, jste oba mladi. Jak dlouho jste spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
10.3.19 10:45

Nechápu některý komentáře tady. Ve 20 každej nemusí být socka bez školy, práce a zázemí. My s manželem jsme měli školu hotovou, oba práci i peníze. Teď je nám 25 a 26 a nic se na tom nezměnilo :roll: Výška se dá dělat i dálkově a dokonce se nemusí dělat vůbec :nevim: Cvičení se s těhotenstvím nevylučuje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
10.3.19 11:08

Pokud resis takove veci tak si prosim zadne dite jeste nedelej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
10.3.19 14:01
@Anonymní píše:
Ahoj, mám takovou nerozhodou dobu, přítel chce miminko strasne moc, ale me jde o to, ze driv jsem cvicila mela jsem peknou postavu, ted jsem hodne stloustla, a necitim se spokojena, tak bych radsi nejdrive zhubla abych se zacla libit sama sobe a byla klidna a pak az si zacala planovat miminko, ja vim zni to divne :D :lol: proto vas prosim o radu co by jste delaly na mem miste, jinak je mi 20 a pritelovi píše: Více

No já osobně bych nejdříve zhubla pak bych si tak do 30hezky užívala života a pak bych do toho praštila :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí