Cvokra bejvalá (syn je v péči prarodičů)

12
20.8.10 21:37

cvokra bejvalá

Začalo to tim že sem byla mladá blbá a znala jen drogy,alkohol,trávu a cigarety.chodila sem se bavit už od základní školy jen s klukama.nikdy sem neměla moc kamarádek spíš kamarádů ty mám do tedka spíš chlapi než ženský.s jednim bohužel sem byla před 10lety těhotná a ještě než mi řekli v nemocnici že to budu muset donosit a porodit sem byla na100%rozhodnutá,že pujdu na potrat nikdy sem děti nechtěla.od prvního menzezu sem byla rozhodnutá,ževse nechám vybrakovat abych neměla už nikdy žádnou menstruaci a už vůbec ne děti.narodil se mi skoro zdravej kluk kterýho sem pomalu půl roku odmítala přijmout za svý dítě.starala jsem se jen finančně a živila ho bez citu a bez známek toho abych dala vědět na sobě že z něj mám radost.s jeho tátou sme spolu válčili pomalu 10let vlastně když se potkáme válčíme pořád.když se vidíme sami bez dítěte jen si nadáváme a vyčítáme kdo může za to,že sme se napůl oba vzdali dítěte a nechali ho v pěstounský péči jeho bábě (dítěte táty máma)on (táta)nikdy neměl stálý pracovní poměr a jeho mamina nám (prej)chtěla jen pomáhat.od narození nám ho brala jak jen mohla když sme u nich spali nebylo dne aby nechtěla dítě na noc u sebe v posteli(to dělá do dnes a to už mu je 9let)já pomalu tomu bude rok začla brát antidepresiva od dubna letošního roku marodim kvůli práškům.předminulí rok mě dědek (táty dítěte táta)chytil pod krkem zákeřně ze zadu jen kvůli tomu,že sem jim připoměla že sem dítě s jejich synem nikdy nechtěla a vůbec že sem nechtěla mít děti.od tý doby sem od nich úplně odešla a víc mě u nich nikdo neviděl.mojí mamině a tátovi sem samozřejmě skoro všechno řekla.kdykoliv sem poslala mámu nebo tátu nebo bráchu aby došel pro malího vždycky se na něco (cvokra a cvokor domluvili že zrovna někam s malím jedou nebo nechce k nám a že ho nutit nebudou)pokaždé když se domluvime týden 14dní dopředu vždycky jim do toho zrovna něco vleze že mi (dítě co sem prej jen odnosila a porodila nic víc podle cvokry)ho nemůžou poslat bud před barák nebo že nám ho prostě nedaji.před týdnem se mnou byla máma na socialce všechno jim tam řekla i to že sem nějak se před svýma rodičema zapoměla zmínit o tom že byl nějakej soud o opatrovnicví.možná kdybych se nenadopovala antidepresívama a řekla u soudu že sem pod vlivem prášků všechno by dopadlo jinak. :nevim: co bude dál ví bůh a ten mi to nepoví.Vy taky nevíte co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
20.8.10 21:45

Sory ale mě přijdeš jako blázen a nedivim se že ti dítě nechtěj dávat :nevim: .Vzdala jsi se ho,nechtěla jsi ho a místo aby jsi byla vděčná že se o něj někdo doufám dobře postaral tak se tomu divíš. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
20.8.10 21:46

A čeho bys chtěla docílit? Mít syna u sebe? Vždyť o něm nemluvíš zrovna hezky. Bohužel jsem otěhotněla, dítě jsem s ním nechtěla.. To mi nezní jako láskyplné vyjádření milující matky. Pokud křivdím, omlouvám se.

Každopádně, jak dopadl opatrovnický soud? Kdo má kluka v péči? Jak jsou stanoveny návštěvy? Pokud ho má babička a nařízené návštěvy nedodržuje, určitě se na soudu spravedlnosti dovoláš. A s kým chce syn žít? V devíti letech už by měl mít hlavní slovo asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.8.10 21:48

A co by si chtěla?Matka neni ten kdo si natrhnul vaginu ,ale ten kdo dítě miluje.Vždyt k tobě ani nemuže mít vztah.Nechtěla jsi ho a tak ho nech žít proto že pochybuju že někdo kdo tohle dokáže a ještě o tom mluví tak že dítě stejně nechtěl nemuže bejt dobrá máma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
20.8.10 21:51

Tak já taky nevím o co ti jde.Ale nějak mám pocit,že to zase bude nějaká legrace-je to teda dost divný :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
20.8.10 21:52

a s čím chceš jako poradit.Buď ráda že se o něj někdo stará. Tohle téma fakt nechápu :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
20.8.10 21:53
Kamča.dalmatinka píše:
A co by si chtěla?Matka neni ten kdo si natrhnul vaginu ,ale ten kdo dítě miluje.Vždyt k tobě ani nemuže mít vztah.Nechtěla jsi ho a tak ho nech žít proto že pochybuju že někdo kdo tohle dokáže a ještě o tom mluví tak že dítě stejně nechtěl nemuže bejt dobrá máma.

S tím souhlasím …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
20.8.10 21:54

Gegi, píšeš hrozně zmateně, osvětli to trošku líp tu situaci…Není možno pochopit, co vlastně chceš, kdo je oficiálním poručníkem (vychovatelem, pěstounem) dítěte, atd. ??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
20.8.10 22:00
Lucyus12 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
A co by si chtěla?Matka neni ten kdo si natrhnul vaginu ,ale ten kdo dítě miluje.Vždyt k tobě ani nemuže mít vztah.Nechtěla jsi ho a tak ho nech žít proto že pochybuju že někdo kdo tohle dokáže a ještě o tom mluví tak že dítě stejně nechtěl nemuže bejt dobrá máma.
S tím souhlasím …

Jsem z toho příspěvku taky silně zmatená a na první pohled bych se jen podepsala pod to, co už bylo řečeno.

Ale přeci jen doufám, že to není pravda ..... že si někdo dělá srandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
20.8.10 22:10
Emilie píše:
Lucyus12 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
S tím souhlasím …

Jsem z toho příspěvku taky silně zmatená a na první pohled bych se jen podepsala pod to, co už bylo řečeno.

Ale přeci jen doufám, že to není pravda ..... že si někdo dělá srandu.
:pankac: :pankac: :pankac: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
20.8.10 22:16

Píšeš že tvému synovi je už 9 let. Pokud žil celý život s babičkou, a ty ses k němu chovala tak jak píšeš, tak si myslím že ani on k tobě dobrovolně nepůjde. Takhle se matka nechová! Tak nechápu co vlastně chceš.

• Citovat
  • Upravit
1112
20.8.10 22:18

Gegi rozumím dobře, že se chceš vídat se svým synem a jeho prarodiče, kteří ho mají v péči, ti to nechtějí dovolit, umožnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.8.10 22:22

z toho prispevku mi taky tak nejak vypliva ze si zrala spis do lecebny nez na to stat se matkou pro 9 lety dite ktery te ani nezna…ale treba sem si to blbe vylozila :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
20.8.10 22:33

Ty teda potvrzuješ rčení, že matku nedělá porod. Jsi zmatená a myslím, že máš dost starostí sama se sebou. Upřímně, já bych ti dítě taky nesvěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
20.8.10 22:38

myslím si že jsi si tu založila diskusi o které musíš dopředu vědět že je ubohá jako ty sama.Tady ti každej řekne že jsi matka na hovno ale mě přijde že se nudíš a tak píšeš na emimi a čekáš reakce :poblion: :pocitac: :pocitac: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová