Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to je teda fakt hrozné. Je mi líto, že toto musíš zažívat v těhu. Z tvého psaní jsem pochopila, že by jste se jí nějak nejraději zbavily slušně i neslušně jste zkoušely. Naprosto chápu jak se cítíš, taky bych asi z toho šílela. Asi co mě tak napadá za radu je :
Nešlo by to zkusit přes tchána? Třeba je rozumnější a pochopil by to líp, své ženě by domluvil? Říct jí to důrazně jste asi zkoušely, tudíž bych na určitou dobu zkusila s ní úplně omezit kontakt. Třeba jí to dojde, že svým chováním může přijít o vnoučky…a po delší době jí zavolat, jak se má a domluvit se třeba potom na občasných návštěvách až budou děti, aby měly babičku. ALe pokud nic nepomohlo, asi bych omezila fakt ten kontakt celkově. Víc mě nenapadá
.
Nechcete se prestehovat. To je jak stalking ![]()
Nejlepe na druhy konec republiky ![]()
Ocividne tchyne neprijala fakt, ze jeji syn je dospely a toto prenesla i na tebe. Takze jeji presvedceni, ze nejste schopni se o psa nebo deti postarat, je az chorobne. durazne bych se ohradila a pokud by to bylo nutne, tak bych i rvala, ono takove urazeni neni vubec od veci, trochu ji to zchladi.
Tchyne nema manzela? Jestli jo, tak bych to resila i snim, at ji trochu pohlida ![]()
Ahojky,tak toto je článek jako kdybych ho psala já.Já už teda dítě mám ale ta tchýně?????toje hruza baba!!!!!Já to v těhu řešila tak že jsem jí nebrala tel. a neotvírala.Víš co udělala???volala mojemu do práce žese mi určitě něco stalo že neotvírám a pomalu by nechala vykopnout dveře.Když byl muj doma a ona došla tak jsem z ní byla na prášky a tak hrozně rozhozená stěch jejích kecu,že mě po její návštěvě bylo pak zle cely den.Hnet od začátku jsem jí říkala že nepotřebuji žádné rady a žádné hlídání.Malému je 14měsícu a poprvé ho měla na hlídání až tet přet dvouma dnama.Taky jak jsem byla těhu tak mě chtěla brát mé psi????!!!!čert aby tu husu kopl!!!!
taky zničeho nic přišla třeba o polední pauze z práce z kíblem a hadrou v ruce stím že si kvuly mě vzala pul dne volna a žemi jde umít okna
já myslela že mě povezou.Takže ti přeji pevné nervy protože u mě už nic nepomáhá ![]()
Přiznám se,že když to nejde klidu ani důraznější domluvou, co tak to zkusit „sprostě“ na moji babičku to od našich sem tam zabralo, když ji otec - její syn - opravdu vyhodil. A to někdy i slovy ať vypadne domů.
Naštěstí toto nemusím a nikdy jsme nemusela řešit - obě tchýně, aktuální i ex byly tak nějak v pohodě, nebo v mezích snesitelnosti - ex se mi snažila kecat do výchovy starší holky…
Normálně bych ji jak zazvoní nebo zavolá poslala doslova a do písmene do prdele. Že otravuje a ať jde. Když ji nebereš telefon, může si myslet, že ho zrovna neslyšíš a když se nedozvoní, může si myslet, že nejsi doma… nemusí jí to dojít. A když to nejde jinak, tak opravdu na tvrdo!!!
A to okamžitě, nebo jak se malí narodí, tak se z ní zblázníš..... na druhou stranu s dvojčaty budeš dost možná potřebovat pomoc...... jenže bych řekla, že b y se snažila je vychovávat přesně naopak než ty.. už jen na truc…
AHOJ UPLNĚ TĚ CHÁPU musí to být fakt hrozné…
já jsem měla podobný problém k nám do vesnice se za náma přistěhoval muj otec a byl pomalu u nás každý den a on je ještě takový že ho všechno zajímá ale takovým stylem že to pak všude roznáší a všeci protstě o nás všechno vědí
už jsem s toho začla být na nervi… a jednou jsem se už fakt naštvala a počkala si až manžel příjde s práce a vše mu řekla a on se robrečel jak malé děcko a začal se litovat,no hruza už k nám nechodí,ale za to pronásleduje syna do školy ze školy když jde na kroužek nebo jen tak ven
a jenom od něho vyzvídá co a jak a když jdu do obchodu tak ho vidím jak přád někde žvaní a roznáší drby. Snažím se mu vyhýbat jak jen to jde,no prostě je to na palici a nebo potkám kamošku a ona hned, vyděla jsem tvého otce zase pindat
ale aspon už k nám nechodí ![]()
moc bych ti přála aby to aspon dopadlo,tak aby už k vám pořád nelezla…
Holky děkuju,manžela má,ale kdyby jste ho videly!!!Ten jen mlčí a ani ji neposlouchá(radši) a s těma psama je při ní,ještě ji posílá abxy pro něj zašla-magoři oba.Takže bych od něho čekala to samé,teď.Odstěhovat se každopádně chci,ale teď to určitě nejde,nemáme peníze a ještě když čekám ta mimina.Už jsem přemýšlela nad psychologem,ale ten mi poradí to samé co si myslim já i vy
NEST7KAT se s ní!!Když to nejde!!Nevim proč,ale nejde..ona si mě najde snad všude..dnes to právě zase řešila,že si vezme dovolenou až porodim..já jí říkám..v žádném případě,že mám vlastní mamku,od které chci aby semnou byla,urazila se,to mě udělalo trochu dobře..ale stejně mám zase deprese.A ještě něco,jsem ve 3 tim měsíci jak jsem už psala a ona se semnou začala přít,že jsem ve 4tém..jako to je na facku..TEUFI:s tím kýblem to zkoušela taky,dokonce mě do květináčů strkala prsta jestli mám zalité kvítka..to jsme jí vzali ty klíče,ale to hned na začátku..ANONYMNÍ
taky jsem věčně děla že nejsem doma
a dokonce chodila pošpičkách aby mě neslyšel a to před bytem dokonce stál třeba hodinu ![]()
To je taky hrůza!!Ona nestojí,má to kousek..tak chodí třeba po půl hodině ![]()
Byt tebou tak alespon natu dobu co jsi těhotná a taky hlavně na šestinedělí!!!!!! se sní přestau uplně stykat!!!!máš potom nervy a to ubližuje né jen tobě ale i těm broučkum v bříšku.Pošly ji do pr… a hlavně se nebudeš muset nervovat a strachovat kdy zase drapne ta baba koště a doletí.fuj,doufám že jsem si tu svoji nepřivolala
neboj!!mysly tet hlavně na sebe a ju uplně vypust.
No právě toho se bojim,že ona mě ty děti bude vychovávat podle svého.No čekám na přítele,až dojde z práce a musí zítra zakročit,nebo opravdu skončim na psychyně!Chudák,ale jinak ho nenechám spát,dokud mi to neslíbí,že zítra bude na ni ŘVÁT ať nás nechá.Já taky nespim ![]()
Tak toti držím palečky at se vám to povede!!!mojeho mě je taky líto,já simu vždy postěžuji a přitom jeto jeho máti.Nedá se ale nic dělat,být taková moje tak jíto taky řeknu
oni si prostě neuvědomují že máme vlastní život
kdyby přišel 1 za pul roku a choval by se normálně , stačili by bohatě 2 hodiny tak bych ho pustila
ale celí den vysedávat od rána do večera na to tedy nervy nemám ![]()
Hele, počkej na přítele, udělejte kravál a co kdybys pak na nějakou dobu šla k mamince… nebo je to nerealizovatelné???
Dobrý večer!Prosím o radu,nebo o trochu toho porozumění.S přítelem spolu žijeme 5 let,za dva měsíce se budeme brát,jsem ve 3tím měsíci těhotenství.Dlouho jsme se snažili,nakonec jsme podstoupili umělé oplodnění a konečně se nám povedla,rovnou dvojčata!Bydlíme na stejném sídlišti jako má budoucí tchyně.Ta k nám chodí každý den,ikdyž jsme jí vzali klíče a několikrát domlouvali ať nechodí,tak to nepomáhá.Teď je to ještě horší.Pořád za mnou chodí,nebo telefonuje(už ani neotvírám,ani nezvedám tel.)Protože,když mě vidí tak mi říká co bude až se ty maličcí narodí,že si vezme dovolenou…bude u mě spávat,když bude manžel na noční..atd.já z toho mám noční můry,opravdu celé noci nespím,pže jsme si před 2ma lety pořídili místo miminka pejska a ona nám ho pořád brala a to i když jsme jí pořídili jiného psa.Říká že se o něj nedokážeme postarat.Už jsem se s ní pohádala,i můj přítel-nepomáhá.Jsem uplně na dně,nevim vubec jak jí to vysvětlit,že si nepřeju,aby semnou vubec mluvila o MÉM těhotenství,protože si nedokážete představit co ona mi všechno říká.Prosím o aspoň jednu reakci,moc vám děkuji,že jsem se mohla svěřit!!