Už nevim jak dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
354
26.6.14 21:18
@Anonymní píše:
Holky už nevím co dál.. říkala jsem si, jestli napsat nebo ne.. ale tak manžel je rok a půl na nemocenské, kvůli 3 operacím menisku nakonec mu vzali celý a má šrouby (dělal tesaře). Teď už by mohl ukončit neschopenku konečně, jenže problém je v tom, že jakmile mu řeknu o práci je hádka. Já nyní chodím do práce, nabalila jsem si na sebe další (tu budu dělat dvakrát týdně cca na 4 hodiny). Jedu z posledních sil. S manželem se hádáme.. protože já to tu poslední dobou táhnu sama, platím vše co se dá.. a on se mi odvděčí hádkou. říkám si, že třeba až do té práce nastoupí tak se sklidní, jenže já mu řeknu, kdy nastoupí a on na mě začne řvát a že to půjde zrušit klidně hned a vypadne do práce, ať mám do něj pokoj… Pak mi vyčítá, že mu koupím jídlo.. prostě nevím jak dál, domácnost, chlap, děti a dvě práce a já taky nejsem zrovna ok po zdravotní stránce.. a prostě už nějak nemůžu :|. Další práci mám z toho důvodu, že jemu nemocenská chodí ob dva měsíce..

Teda, opravdu nezávidím. Jsi silná žena, když se dokážeš postarat o rodinu, ale tohle tempo nemůžeš dlouho vydržet. Nechápu tvého muže, že mu není trapně, nechat se od tebe živit. A víš co? kdyby na mě začal takhle řvát, že to hned zruší a vypadne do práce, tak bych mu odvětila, že to budu moc ráda a snad se budete mít líp, že jsi celá urvaná. On člověk po roce a půl doma trochu zleniví a do pracovního procesu se zapojuje těžko. Vím o čem mluvím, jem po operaci kotníku, šrouby, dlahy, jsem tedy na Rd, ale u toho jsem měla brigádu. Cítím na sobě, že toho neudělám tolik, jako před úrazem. Ale, měl by se pochlapit a začít se starat o svou rodinu. Jakto, jednou za dva měsíce? přítel marodil a chodila mu normálně měsíčně.
Drž se, bude líp, uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
27.6.14 10:51
@Anonymní píše:
Nemocenská mu dle mě ob měsíce z toho důvodu, že už jí má dvakrát prodlouženou :nevim:. To mu řeknu o té záloze.. Nevím tedy, zda to ještě bude potřeba. Protože teď dostal novou zprávu od ortopeda, že může našlapovat plnou vahou. Tak možná mu doktor ukončí neschopnost a teď jde o to, že už vlastně do práce půjde s tím, že dostane výpověď. Protože se změnil šéf a ten rozpustil celou firmu.

Pokud ortoped píše, že manžel může našlapovat celou vahou, tak o tom on sám snad ví (tudíž mu může být jasné, že za chvíli neschopnost skončí a bude moci znovu pracovat). Dále tedy manžel ví, že se nemá kam vrátit a čeká ho výpověď, takže já bych si na jeho místě už dávno hledala práci. Na inzeráty už přece může odpovídat i na neschopence, i na ten pohovor zajít jde. Snaží se v tomhle směru nějak? Kouká se po pracovních příležitostech?

Jinak pokud to zdravotně zvládá, měl by převzít veškerou starost o domácnost (odvádění + vyzvedávání dětí, úklid, vaření, praní - prostě VŠE). Aby ty ses vracela domů, kde kromě věnování se dětem nemusíš hnout prstem. Takhle nějak bych to řešila já - lhostejno jestli bych byla v roli tvé, či tvého manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
27.6.14 15:14

Některý ženský jsou prostě vlezDoPrdelky hnus :pocitac: :pocitac: když to nechate dojit dal tak to bude akorát ještě horsi zaůkolujte muže prece jen k ní má blíž at ji to proste rekne jak to je :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová