Falešná

588
2.8.10 10:58

falešná

Ahoj,jako mnoho žen i já sem začala mít averzi na tchýni.Tchýně a tchán jsou rozvedeni již 10 let,ale když sem slyšela od manžela a jeho sestry co jim maminka prováděla,mám chuť jí poslat někam.Např.jim vybrala spoření a utratila to za hubnoucí kůry,zkrášlovací masáže,po hospodách,za hadry.Tchán jezdil za prací po republice a neměl prý ani na oběd,to samé mi potvrdil i manžel a sestra,že se na ně vykašlala a nechala je bez peněz amezitím si užívala.Vlastní dceru ve 12 letech vykopla z domu.no je to od ní hnusné,ale manžel se s ní občas schází jednou za měsíc a já musím také.Když se narodila malá,tak mi při návštěvě v porodnici vyprávěla,jaké má trápení s novým manželem a furt mi tam bulela, jako bych na to měla náladu pár dní po porodu.malé nic nekoupila, když se narodila,ani to blbé chrastítko.nejvíc mě štve,že se všude chlubí vnoučítkem a vypráví,jak furt kouká na fotky a pláče u toho,že se na vnouče strašně těšila.pak si jednou malou přišla povozit,holka řvala a to mi řekla,že moji rodiče jsou povinni koupit vnučce naušnice,přitom moji rodiče pořád něco kupují a dali mi 2 kočárky a jí že bylo blbý malé něco koupit,tak tomu opravdu nerozumím…no abych to zkrátila,včera sme museli s ní na večeři-měla narozeniny a kdyby se nevnutila,tak bysme si na to ani nevzpoměli,povídá mi po hodině kolik stojí plenky,tak sem jí řekla,že v lidlu je mají za 399 kč v akci,tak mi slavnostně předala 200kč a řekla mi at jíí ty jedny koupím.ženy,já bych jí v tu chvíli vzala něčím po hlavě,aby se probrala.dceru jí nechci půjčovat,protože je labilní a tuhle byla 14 dní na psychiatrii. co s takovou tchýní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5173
2.8.10 11:03

Tak ta je taky hustá :mrgreen: :mrgreen: bych jí řekla ať je jde koupit sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
2.8.10 11:23

Já bych tam prostě nechodila a nebavila se s ní. Maximálně ať tam jde manžel sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
2.8.10 11:37

Jéé,to my něco připomíná.Malá taky od druhé babičky nic nemá,taky t bylo řečí,že koupí náušničky-ty má od prababičky.posledně prohlásila,že malá je malá,takže jí nic kupovat nemůže.Přesně,malou moc nevídá,takžeta pak brečí,protože je to pro ni cizí člověk.Já se zařekla, a tchýni prostě nevyhledávám-a mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22011
2.8.10 11:40

Co s takovou tchyní… co by, nic… neřešit to, nevšímat si jí. Jako doteď - jednou za měsíc se s ní sejdete a máte zas na měsíc vystaráno… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
2.8.10 11:41

to sem taky chtěla,jenže manžílek byl na mě naštvanej,když sem mu řekla,že jí nemusím aže tohle prostě není dobrá bybička,tak mi řekl,že tomu nerozumí.prostě to nechce slyšet,že jeho matinka je taková.a když jsme se brali,tak sem jí řekla,že jí seznámím s rodiči-to bylo taky něco-řekla nám,že si nepřeje s nikým seznamovat,že z naší svatby bude už takhle psychicky vyčerpaná,tak to jsem zůstala čučet,vyznělo to ,že moji rodiče pro ní nejsou dost dobří,přitom je nikdy neviděla a nezná je.Pak jí to asi nedalo a za pár dní po tomhle jejím výlevu volala manželovi,že kdyby moji rodiče chtěli,tak ať teda za ní přijdou a tu ruku jí můžou podat! :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
2.8.10 11:43
BohunkaP píše:
Co s takovou tchyní… co by, nic… neřešit to, nevšímat si jí. Jako doteď - jednou za měsíc se s ní sejdete a máte zas na měsíc vystaráno… :nevim:

jenže ona mě navíc pořád bombarduje smskama a když jí neodepíšu,tak mě doslova seřve jako malou holku,co si to dovoluji jí neodepisovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22011
2.8.10 11:43

Já tomu asi nerozumím… on tedy manžel chce, abyste jí vídali víc? Nebo o co jde, že to nemůže zůstat, jako to je, návštěvy jednou měsíčně, přetrpět, popovídat a zavřít dveře…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22011
2.8.10 11:45
zabkakvak píše:
BohunkaP píše:
Co s takovou tchyní… co by, nic… neřešit to, nevšímat si jí. Jako doteď - jednou za měsíc se s ní sejdete a máte zas na měsíc vystaráno… :nevim:
jenže ona mě navíc pořád bombarduje smskama a když jí neodepíšu,tak mě doslova seřve jako malou holku,co si to dovoluji jí neodepisovat!

Jsme se minuly příspěvky… tak to je jiná… samozřejmě by ale měl manžel stát za Tebou. Já bych jí na to řekla, že nemám čas psát sms-ky s dítětem za zadkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
2.8.10 11:48

Tak ať k ní manžel jezdí sám, když tam jezdit chce, já bych ho tam vypravila i s malou… třeba mu to dojde a bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
2.8.10 11:51

to sem jí taky řekla,že nestíhám odepisovat,nebo že kolikrát nevím ani kde mám mobil,atd. já si myslím,že manžel doufá,že se jeho matka změní,i když jak sám kolikrát říká,že jí dá prst a ona mu utrhne celou ruku.moje mamka říká,že jakmile řekneš něco o matce svýho manžela,tak je vždycky špatně.Oni vědí,že nejsou dokonalé a kolikrát jim ublížily,ale jsou to jejich matky a o těch se musí mluvit jen v dobrém.doufám,že já budu jiná až budu tchýně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
2.8.10 12:38

No,nezáviděníhodná situace.mě teda manžel k návštěvám nenutí.S telefonáty mám taky pokoj,mě sama od sebe nezavolá.Jak píše Bohunka,prostě jí řekni,že nemáš čas,a uvidíš co to udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
2.8.10 13:28
zabkakvak píše:
BohunkaP píše:

tak tohle by si u mě někdo dovolil jednou. Bych jí na to řekla, že jsem svéprávná osoba a že jsme spolu tabuli nemazaly, tudíž očekávám slušné chování. Za takových okolností bych nebyla ochotna komunikovat vůbec, ať se třeba postaví na hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
2.8.10 13:39

Evi reagovala bych stejně… ale neradím to, ono to klidu v rodinných vztazích moc nepřidá, ale mě by to bylo taky fuk. Říkám si, že u některých lidí je lepší, když se urazí natolik, že se mnou nechtějí mluvit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
2.8.10 13:43

Což o to, já mám tchýni vynikající, ale nesedli si můj táta a můj muž … jen z úcty ke mně a nějakým vzájemným vztahům se prostě nesežerou a nepozabijou … vyřešili to jednoduše. Prostě se snaží k sobě chovat tak NĚJAK a pokud možno, pouze v mojí společnosti. Manžela nenutím, aby se mnou navštěvoval mé rodiče a pokud nás navštíví oni, většinou se manžel omluví, že má venku nějakou práci. Ale je fakt, že mí rodiče mají nos přijít zrovna když se betonuje a tak :-) takže to opravdu není výmluva.

Co s takovou tchýní? Pokud je opravdu psychicky nemocná, tak to prostě musíš vydržet, protože s tím neuděláš nic. Pusť si jí k tělu jen tak blízko, co zvládneš a co tě nezničí. Pokud je to dva kilometry a ne blíž, tak tu hranici střež s vlčákem a samopalem na zádech. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová