Falešná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
588
9.8.10 18:30

jéé,promiňte za ten román…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
10.8.10 10:35

Hele,žabko - ona se fakt nemístně montuje a vymýšlí kraviny..
Ale zase třeba, kdybych měla pro někoho připravenou tisícovku a nějaké ty věci a on mi odpověděl jen sms - Děkuji nechci ( byť jakože slušně), tak se docela urazím.. Přece peníze si můžeš nechat pro malou na jindy a pleny se hodí i do velké zásoby..
Tohle už je o averzi..když ona ví, že ty jí nemusíš, tak je to oboustrané..
S manželem bych to nerozebírala - zbytečně bych ho nenervovala tímto sporem - matka x snacha… stejně na tom nic nezmění a pokud by mamka donášela, vždy bych řekla jen svou verzi a hysteráky bych nedělala.
Však ukaž partnerovi, že jsi ta klidná, rozumná osoba, která doma nebulí a může jí být tchýně u pr*ele..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
10.8.10 10:44

tak to mi pripomina moji tchyni, ta videla naseho broucka 3× a je mu skoro 10m a navic, když on ji vidi tak řve jako tygr, takže ja ji Kubiska odmitam pujcit, protože bych ji nesverila nic co je i plysove, po jedne akci kdy ho malem oparili, staci ze oparili manzela, nevyhledavam tchyni a rozhodne ji nic nesverim. Vse co mu koupila v sekaci nebo nekde na trznici (2 cerna pyzamka) hnus nejvetsi jsem vyhodila a chrastitko bylo COK stazeno z trhu jako nebezpecne…
Nejde o to, aby mu neco kupovala, ale aby se k vnouckovi hezky chovala a davala mu lasku, takovou tu babickovskou, ale to jaksi neumi, protoze lasku nedala vlastnim detem.
Takze Te chapu, v kazde rodine se najde nekdo podobny Tve i me tchyni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
10.8.10 13:59
Lizbeth píše:
Hele,žabko - ona se fakt nemístně montuje a vymýšlí kraviny..
Ale zase třeba, kdybych měla pro někoho připravenou tisícovku a nějaké ty věci a on mi odpověděl jen sms - Děkuji nechci ( byť jakože slušně), tak se docela urazím.. Přece peníze si můžeš nechat pro malou na jindy a pleny se hodí i do velké zásoby..
Tohle už je o averzi..když ona ví, že ty jí nemusíš, tak je to oboustrané..
S manželem bych to nerozebírala - zbytečně bych ho nenervovala tímto sporem - matka x snacha… stejně na tom nic nezmění a pokud by mamka donášela, vždy bych řekla jen svou verzi a hysteráky bych nedělala.
Však ukaž partnerovi, že jsi ta klidná, rozumná osoba, která doma nebulí a může jí být tchýně u pr*ele..

určitě máš pravdu-chovat se klidně a rozumně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
18.8.10 18:25

Chovat se klidně a rozumně k některým lidem bohužel NELZE. Přeji pevné nervy.
Takováhle manipulátorka by Titu tisícovku stejně nedala ZADARMO, ona by si to vybrala jinak :cert:
Přeji max. pevné nervy Zuzana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
24.8.10 19:24
Pirrippi píše:
Chovat se klidně a rozumně k některým lidem bohužel NELZE. Přeji pevné nervy.
Takováhle manipulátorka by Titu tisícovku stejně nedala ZADARMO, ona by si to vybrala jinak :cert:
Přeji max. pevné nervy Zuzana

děkuji,myslím si úplně to samé.něco od ní vezmu a kdoví,jestli by mi to ještě nevyčítala a kdoví co jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6283
24.8.10 20:59

Zabko vis co me udivuje.Tvoje veta:„pracovala jsem s psychicky postizenyma, takze poznam DEBILA od vypociave zenske.“No moc hezky se vyjadrujes, fakt.Do te sorty DEBILU, jak ty pises,nepatrim,ale takove oznaceni nemocnych lidi me pripada urazlive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
26.8.10 09:39
irrrenka píše:
Zabko vis co me udivuje.Tvoje veta:„pracovala jsem s psychicky postizenyma, takze poznam DEBILA od vypociave zenske.“No moc hezky se vyjadrujes, fakt.Do te sorty DEBILU, jak ty pises,nepatrim,ale takove oznaceni nemocnych lidi me pripada urazlive.

sice jsem to tak napsala,ale debilita je jedno ze stupně postižení,takže to není urážka a já postižené lidi respektuji,mám je ráda (i přesto,že umí být velmi agresiví.Občas by to chtělo navštívit nějaký ústav a kouknout se jak to tam chodí,škrcení zaměstnanců,mlácení jich,to nikdo nevidí a nikdo s tím nic nedělá.Oni jsou nemocní,ale někteří si moc dobře uvědomují,co dělají..No to úplně odbočuji.Promiňte nechtěla jsem tu řešit takovéhle problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.10 15:54

Chápu, měla jsem to taky tak.

Myslím, že kdo tohle nezažil, nemůže soudit. Můj manžel má staršího bratra. Taky byla tchýně víc vysazená vždycky na něho. Manžel jako druhý syn vždycky ostrouhal. Strašně mě to deptalo! Vždycky přijela, a řekla pojedeme tam, a tam a hotovo. A my jak hňupi musely. Po tom, co z ní vylezlo, že první vnučku vždycky bude mít nejradši( od prvního syna dcera) jsem to neunesla, a přestal k ní úplně jezdit. V té době jsem byla těhotná s prvním a ani o tom nevěděla. Pořád k nám jezdila, a řešila jenom její problémy, jako kdyby jsme neměly svých starostí dost. Nemluvě o tom, že nám v životě nic nedala a první vnučce nakoupila všechno, včetně kočárku. Ale aťsi, říkala jsem si. Však mi od ní nic nepotřebujeme. Nakonec mě dorazilo to, že se na malého ani nepřijela podívat, ani mi nebyla schopna zavolat a ni napsat sms, jestli jsme v pořádku. Mrzelo mě to. První den po příjezdu s malým domů se u nás ukázala,a jako by nic se honem k němu hrnula. Opět jsme nic nedostaly. Od té doby jsem se zařekla. Malému je pět,a ona ho viděla jen pár dní po narození. Manžel k ní zajel a poslal ji někam. Řekl jí, že když o nás nemá zájem, ať k nám ani nejezdí. Teď mám od tchýně pokoj a je to. :-D Ani na naši svatbu jsme ji nepozvaly a dokonce ani nedaly vědět, že se bereme. Teď máme roční holčičku, a asi taky neví, že už máme děti dvě. Ale víte co?? Je nám to jedno. Vždycky jsme se kvůli ní dokázaly hádat do krve. Teď je nám spolu fajn. Hádky nejsou a je klid. Pokud už to nejde vydržet, doporučuju, kašlat na ni a máte to. I když, taky záleží na manželovi,že?? Přece jen je to jeho matka.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
26.8.10 16:16

kopretinanika: to co jsi napsala,je strašný.jak může babička říci,že bude mít ráda jen jedno vnouče? jo i takovéhle ženské jsou.je to ale smutné,ale na druhou stranu obdivuji tvého manžela,že jí dokázal říct ať si trhne. :potlesk:
Aspon máš klid od tchýně. :-) já se s manželem kvůli jeho mámě málem rozváděla,kéž by i on našel sílu,aby jí něco řekl,nebo aby mu konečně někdo otevřel oči.no a naco děti potřebují babičku,hlavní je,že mají spokojené rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6283
26.8.10 16:27

Nazvat postizeneho cloveka DEBILEM je neuctive,osklive a surove a pokud jsi byvala clenka personalu z takoveho ustavu, tak je to navic hodne smutne.Doufam, ze tam nedela vic podobne smyslejicich zamestnancu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
26.8.10 16:31

paní,já jim neříkám debilové.ale pouze sem vám napsala,že stupeň postižení je debilita.Koukám,že tu jde už o slovíčkaření.a když jsem napsala,že debila od vypočítavce poznám,dobrá,možná sem užila nesprávného srovnání,ale použila jsem to protože v tom velký rozdíl je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.10 16:39

Ona Tě nemůže nutit s ní komunikovat. Nejsi její hadr na holi. Já jsem své tchýni (se kterou už nekomunikuje ani manžel - její syn !!!) jednoduše řekla, že se mi nelíbí, jak se mnou mluví a že s ní na této úrovni komunikovat NEBUDU. Jsi velká holka a ona je cizí člověk, buď se k Tobě bude chovat slušně a zdvořile nebo s ní telefonovat a smskovat nemusíš. Po čase dala pokoj.

Air

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.10 16:43

… ještě dodatek …
když to začalo skřípat mezi ní a jejím synem (můj manžel), tak se dokonce v zájmu záchrany jejich vztahu byl radit s psychologem, jak s ní jednat.Jedna z jeho rad byla mimo jiné … Pokud na Tebe začne řvát do telefonu nebo vyčítat a Tobě to není příjemné, hovor ukončit. Slušně … „promiň, takto se s Tebou bavit nehodlám, ukončuji hovor. Až se budeš chtít bavit slušně, dej vědět. Ahoj“ … a zavěsit. Asertivně a tvrdě. Cizí člověk Ti nemůže takto šlapat po hlavě.

Air

• Citovat
  • Upravit
26.8.10 19:14

zabkakvak: Jo, bohužel jsou i takové. :-P Ale co? Hlavně, že se nám neplete do života. Kdyby to tak zůstalo, už bych byla rozvedená. Tohle nešlo vydržet. :zed: Snad tvůj manžel někdy pochopí, že nestojí za to, ztratit manželku i děti jen proto, že mu jeho „maminka“ nedá pokoj. Přece jsme už dospělí, néé?? Hlavně pevné nervy! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová