Falešná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1180
2.8.10 14:13
j.a.n.i1 píše:
Evi reagovala bych stejně… ale neradím to, ono to klidu v rodinných vztazích moc nepřidá, ale mě by to bylo taky fuk. Říkám si, že u některých lidí je lepší, když se urazí natolik, že se mnou nechtějí mluvit :-D

no, tohle na klidné rodinné vztahy moc nevypadá, osobně bych nesnesla, kdyby se ke mně někdo choval, jak k nějakému frackovi, jsme dospělí lidé a měli bychom se k sobě chovat slušně. Tohle je trochu vrchol takové jednání, proto bych s ní vyběhla hodně daleko. Netrvám na tom, aby mě všichni milovali, ale trvám na tom, že se ke mně budou chovat slušně :andel:

mně se kdysi stalo, že na mě takto hulákala jedna kamarádka. Volala mi v pracovní době a řvala na mě, že na ni nemám čas, když zrovna něco potřebuje a že se takto kamarádi nechovají. Byl to poslední rozhovor, co jsme spolu vedly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
2.8.10 14:53
zabkakvak píše:
Ahoj,jako mnoho žen i já sem začala mít averzi na tchýni.Tchýně a tchán jsou rozvedeni již 10 let,ale když sem slyšela od manžela a jeho sestry co jim maminka prováděla,mám chuť jí poslat někam.Např.jim vybrala spoření a utratila to za hubnoucí kůry,zkrášlovací masáže,po hospodách,za hadry.Tchán jezdil za prací po republice a neměl prý ani na oběd,to samé mi potvrdil i manžel a sestra,že se na ně vykašlala a nechala je bez peněz amezitím si užívala.Vlastní dceru ve 12 letech vykopla z domu.no je to od ní hnusné,ale manžel se s ní občas schází jednou za měsíc a já musím také.Když se narodila malá,tak mi při návštěvě v porodnici vyprávěla,jaké má trápení s novým manželem a furt mi tam bulela, jako bych na to měla náladu pár dní po porodu.malé nic nekoupila, když se narodila,ani to blbé chrastítko.nejvíc mě štve,že se všude chlubí vnoučítkem a vypráví,jak furt kouká na fotky a pláče u toho,že se na vnouče strašně těšila.pak si jednou malou přišla povozit,holka řvala a to mi řekla,že moji rodiče jsou povinni koupit vnučce naušnice,přitom moji rodiče pořád něco kupují a dali mi 2 kočárky a jí že bylo blbý malé něco koupit,tak tomu opravdu nerozumím…no abych to zkrátila,včera sme museli s ní na večeři-měla narozeniny a kdyby se nevnutila,tak bysme si na to ani nevzpoměli,povídá mi po hodině kolik stojí plenky,tak sem jí řekla,že v lidlu je mají za 399 kč v akci,tak mi slavnostně předala 200kč a řekla mi at jíí ty jedny koupím.ženy,já bych jí v tu chvíli vzala něčím po hlavě,aby se probrala.dceru jí nechci půjčovat,protože je labilní a tuhle byla 14 dní na psychiatrii. co s takovou tchýní…

Nějak to nechápu. že vybrala spoření a utratila - to je její věc - oni jako rodiče to uspořili a dokud to nedarovali, tak to byly v podstatě jejich peníze. A za co to utratila do toho vám může být prd.
Já jsem od svých rodičů také skoro nic nedostala a nepřijde mi to divné..nechápu proč by měli spořit na můj život.
Dále 12 ti leté dítě vykopla z domu?? A jak jako?? to žila na ulici??
dále píšeš, že je labilní a byla i na psychiatrii - no tak to je spíše nemocná, takže strefovat se do ní je trochu nefér. Zní to blbě, ale ona asi za to nemůže. Nebo to dělá schvále, aby skončila v nemocnici??
Možná je lakomá, hysterická a falešná, ale spíš bych řekla, že je to nemocná nevyrovnaná žena, která to s ostatními neumí.
Proč se rozčilovat a pomlouvat?
Nevšímala bych si jí a nic bych od ní neočekávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
2.8.10 21:34
Lizbeth píše:
zabkakvak píše:
Ahoj,jako mnoho žen i já sem začala mít averzi na tchýni.Tchýně a tchán jsou rozvedeni již 10 let,ale když sem slyšela od manžela a jeho sestry co jim maminka prováděla,mám chuť jí poslat někam.Např.jim vybrala spoření a utratila to za hubnoucí kůry,zkrášlovací masáže,po hospodách,za hadry.Tchán jezdil za prací po republice a neměl prý ani na oběd,to samé mi potvrdil i manžel a sestra,že se na ně vykašlala a nechala je bez peněz amezitím si užívala.Vlastní dceru ve 12 letech vykopla z domu.no je to od ní hnusné,ale manžel se s ní občas schází jednou za měsíc a já musím také.Když se narodila malá,tak mi při návštěvě v porodnici vyprávěla,jaké má trápení s novým manželem a furt mi tam bulela, jako bych na to měla náladu pár dní po porodu.malé nic nekoupila, když se narodila,ani to blbé chrastítko.nejvíc mě štve,že se všude chlubí vnoučítkem a vypráví,jak furt kouká na fotky a pláče u toho,že se na vnouče strašně těšila.pak si jednou malou přišla povozit,holka řvala a to mi řekla,že moji rodiče jsou povinni koupit vnučce naušnice,přitom moji rodiče pořád něco kupují a dali mi 2 kočárky a jí že bylo blbý malé něco koupit,tak tomu opravdu nerozumím…no abych to zkrátila,včera sme museli s ní na večeři-měla narozeniny a kdyby se nevnutila,tak bysme si na to ani nevzpoměli,povídá mi po hodině kolik stojí plenky,tak sem jí řekla,že v lidlu je mají za 399 kč v akci,tak mi slavnostně předala 200kč a řekla mi at jíí ty jedny koupím.ženy,já bych jí v tu chvíli vzala něčím po hlavě,aby se probrala.dceru jí nechci půjčovat,protože je labilní a tuhle byla 14 dní na psychiatrii. co s takovou tchýní…

Nějak to nechápu. že vybrala spoření a utratila - to je její věc - oni jako rodiče to uspořili a dokud to nedarovali, tak to byly v podstatě jejich peníze. A za co to utratila do toho vám může být prd.
Já jsem od svých rodičů také skoro nic nedostala a nepřijde mi to divné..nechápu proč by měli spořit na můj život.
Dále 12 ti leté dítě vykopla z domu?? A jak jako?? to žila na ulici??
dále píšeš, že je labilní a byla i na psychiatrii - no tak to je spíše nemocná, takže strefovat se do ní je trochu nefér. Zní to blbě, ale ona asi za to nemůže. Nebo to dělá schvále, aby skončila v nemocnici??
Možná je lakomá, hysterická a falešná, ale spíš bych řekla, že je to nemocná nevyrovnaná žena, která to s ostatními neumí.
Proč se rozčilovat a pomlouvat?
Nevšímala bych si jí a nic bych od ní neočekávala. [

spoření vem čert,ale ty bys opustila děti s tím, že nebudou mít pomalu co jíst,protože ty byses rozhodla rozfofrovat peníze po hospodách a masážích?
je to trochu jednoduchá ženská,která si uvědomuje svoje chování,snaží se hrát na něco co není.Promiň,ale když ti někdo řekne,že kouká na dětské hadříky ale je jí blbý něco koupit.hele už sem poznalo dost psychicky postižených,taky sem s nima pracovala,takže poznám debila od někoho kdo je vyúpočítavý a snaží se hrát na chudinku.Tobě se stalo taky něcop takového,že se zastala mé podle tebe nemocné tchýně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
2.8.10 21:50

souhlasím s Lizbeth, to , co si tchýně udělá se svými penězmi, je jenom čistě její věc. Docela mě zaráží úplná samozřejmost maminek, tady na emiminu, že prarodiče by měli svým vnoučatům něco kupovat a pokud to neudělají, tak jsou špatní. Nebo, že by je automaticky měli hlídat, hrát si s nimi, navštěvovat je apod. Někteří jsou rádi, že mají děti odrostlé a zkrátka nejsou na to, aby se starali nebo si hráli s prcky. Na západě je to běžný model, že prarodiče si jezdí po výletech a o vnoučata se příliš nezajímají. Dále nechápu, co tě zabko rozčílilo v té restauraci? Že ti tchýně nedala plnou částku za plenky, tj. skoro těch Kč 400,–? Jinak já kupovala fialové tesco plenky, jenom když byly v akci, tj. 1balení za Kč 220,– a byly srovnatelné s Pampers plenkami, to ti můžu zaručit.Taky jsem měla ze začátku pocit, že přece nebudu mé mimi šidit a budu mu kupovat jenom Pampersky, ale pak jsem se dozvěděla v jedné diskuzi o kvalitě fialových Tesco plínkách a zůstala u nich. Takže , když ti dala těch Kč 200,– na plenky, tak to bylo jako špatně? Holky, já bych si moc přála, aby tady chodilo více tchýní a napsalo to taky z druhé strany. Asi by se tady hodně z nás chytilo za noc a zjistilo by, že i my máme co napravovat a že jako snachy taky nejsme nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
2.8.10 21:51

holce řekla,ať jí vrátí klíče a vypadne z baráku,že jí tam nechce už vidět a to bylo v době rozvodu.dcera byla miláček tatínka.naštěstí se táta vrátil z práce a holku pustil domů,od tý doby spolu ty dvě nemluví a nemá cenu se takovýhle ženský zastávat.Tohle pořádná matka neudělá,aby opustila vlastní děti,jo a když se odstěhovala,tak jim odvezla všechno nádobí i s hrncema,taková moje slavná tchýně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
3.8.10 14:36

No dobře, jsi proti, aby se jí tu někdo zastával.
Takže jsi založila diskuzi jak ona je hrozná a uznáš akorát souhlasné mručení o tom, že je to opravdu příšera.
Nikdo z nás jí doopravdy nezná, takže je to vpodstatě drbání o ničem.
Nechtěla jsem přesvědčovat, že je skvělá.. chtěla jsem to vyobrazit i z jiného úhlu.
Ale je mi to vlastně jedno.
tobě jde jen o to ji tu pomluvit, tak budiž. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
3.8.10 18:52

já jí tu nepotřebuju pomlouvat,jen mě zamrzek její postoj k vnoučeti do mých rodičů se bude navážet,že oni mají povinost koupit naušnice atd.,já se jí o nic neprosila,vůbec po ní nic nechci,ale když se všude vychloubá,jaké má krásné vnoučátko,jak je z něj vyplesklá a jak jí chce koupit kobereček a něco na sebe a pak skutek utek…nemá o něčem mluvit,když to pak nedá,já nejsem nějaká hogo fogo,scháním levné mléko po internetu,pleny kupuji jedině v akci a kupuji akční jídlo,takže škoda že mě neznáš.Takže když mají 150 ks plen za 399 Kč,tak je koupím,protože s nima bohatě vyjdu a vyjde mě to stejně jako bych koupila jiné,které mojí dcerce vyhovují.Nikdy sem nebyla na nic značkového a jelikož nejsme při penězích,tak se snažím opravdu šetřit.

Lizbeth máš pravdu,asi bych měla vyslechnout vaše názory,včera jsem byla ještě taková vynervovaná,když jsem to psala.
takže kašlu na milou tchýni,když nebude rýt do mých rodičů tak budu O.K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
3.8.10 19:14

No jo, nepředěláš jí..
Tak snad se ti alespon ulevilo a vypsala jsi se.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22013
3.8.10 20:37

Žabko, já myslím, že Lizbeth a Karinka to určitě nemyslely tak, že bys jako chtěla peníze, nešetřila nebo tak něco… spíš tak, že prostě není povinností žádných prarodičů vnoučeti cokoli kupovat. Kupují-li, měli by to dělat z lásky, nikoli proto, že se to od nich očekává… Například moje tchyně je jedna z nejhodnějších ženských pod sluncem a přesto toho dětem moc nenakupuje, nedává a nevozí… o tom to není, miluje je nade všechno, o starší se dovede postarat, jen to prostě nedává najevo formou dárečků, bonbonků, čokoládiček apod. Každý je jiný a nemělo by se od něj očekávat, že když má vnoučata, bude se takto projevovat.....

Tím samozřejmě nechci hájit Tvou tchyni, neznám ji a podle toho, co píšeš, to opravdu nemáš jednoduché - jen mi přišlo, že jste si tu teď s holkama malinko nerozuměly… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
3.8.10 21:43

Bohunko,díky máš pravdu,já taky od ní nic nečekala,jenže ona o tom pořád mluví a to mě štve.ale díky všem co napsaly. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.8.10 10:51

žabko, pár dní, co sleduji tvou diskusi, přemýšlím o své mámě. Všude vykládá, jak má nádherná vnoučata, jak jsou úžasní. Když se měl narodit ten nejmladší, denně mi volala, jak se těší. Překvapí tě, když ti napíšu, že kočár držela v ruce dvakrát? Nemyslím s Jindrou - myslím kočár jako takový (ještě s Jardou???)

Naše maminka je prostě taková, a já k ní měla stejné výhrady asi jako ty ke své tchýni. Taky povídala, vyprávěla, a skutek utek. Až jsem zjistila, jak ono to je. Moje máma se prostě jen nechce vměšovat do mých zálěžitostí. Čeká, až přijdu, a řeknu - kup. A nebo ještě lépe - dej mi. Na to a to. A ona to udělá. problém je v tom, že mi to pochopitelně nejde přes pusu, a ona mi nechce vnucovat a dávat něco, o co bych nestála. A tak je to i s tím vožením kočárku - já za ní prostě ještě nepřišla, aby šla Jindru povozit … Takže ona čeká ně mně … a já zas na ní.

Tím nechci tvrdit, že bys to dělala špatně. Jen chci navázat na to, co tu napsaly holky - že třeba ona to nemyslí špatně, jen jste na jiné vlnové délce a prostě … se vzájemně nějak nemůžete dohodnout, jak by vám to vyhovovalo oběma .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
4.8.10 11:33

to máš asi pravdu,ale ona se mi nabízela,že by povozila,ale já nechci.Za prvé je Terka moje první dítě a ještě nejsem připravená jí půjčovat,ale to se určitě změní:-)) a za druhé mě žere jaká ona byla matka,tak jí malou prostě nechci dávat.jak si psala,že mamka čeká až jí řekneš,tak tohle samé má kamarádka s tchýní,tý prostě musí říct,vaše vnučka má svátek,tak jí můžete koupit plíny nebo mlíčko,jinak jí to nenapadna,ale prý když přijede na návštěvu její mamka,tak jí přiveze automaticky něco pro malou,i když by to byly jenom křupky.Taková je i moje mamka,ta je z vnoučátka tak nadšená,že pokaždé když přijede nebo mi za nimi,tak má nějakou drobnost připravenou a to jí říkám,ať nic nekupuje,že už jsme toho dostali dost a ať neutrácí…je prostě šťastná babička.Každá tchýně je jiná,ale hlavní je,že jsme všichni zdraví a dětičky rostou tak,jak mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
8.8.10 12:25

:-/

Ja bych sni komunikovala minimalne a pred manzelem byhc nic nerikala spatneho aby si pak nemyslel ze delas nejake zlo vudci ni. jak rikas at je jak aje , je to jeho matka,kdyz to snasel tolik let sni tak mu to tak neprijde.
Tys nastesti vyrustala s jinou matkou tak nato mas jinej pohled.

snaz se ji videt jednou za mesic anejak to prezit. dite ji nepujcuj. to radsi vzdycky bud i sni u toho.

• Citovat
  • Upravit
50725
8.8.10 12:47

No jo, taky bych řekla - neřešit, nic neočekávat, pak můžeš být jedině příjemně překvapená :lol:

Ad pleny, třeba zrovna víc dát nemohla, 150 plen za 199,– je lepší, než za 399,–, ne? :mrgreen:

SMS - řekla bych, že jestli něco chce, ať zavolá, že nemáš čas odepisovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
9.8.10 18:30

tak dnes tchýně opět volala,ale tel.sem nebrala Terezka měla teplotu od zubů a je mi přednější než telefon.
Tak mi tchýně za 10 min.psala,že má několik dnů volno a chtěla by jít s malou ven!také že má pro malou nějaké peníze na plíny a další věci které potřebuje.Tak sem jí napsala,že děkujeme,ale že zrovna mám dostatek plen a oblečení že sem před pár dny dostala od kamarádky a má toho teď na sebe dost-opravdu toho má plnou skříň,ale že děkuji.Pak mi volal manžel,že mu volala máma,že jí neberu tel.,pak že sem jí odmítla tisíc korun,tak sem mu řekla to samé,co sem napsala jí,že sem to špatně nemyslela,no stejně sem dostala vynadáno,že maminka říkala,jak sem jí to hnusně napsala…telefon sem položila.
Plná VZTEKU sem vzala telefon,uklidnila se,to mi chvilku trvalo a volám tchýni,kdybyste slyšely,jakým tónem mě oslovila.. :pocitac: tak sem jí řekla,o co jí jde,jestli se mě snaží s manželem rožeštvat,proč mu volala,že sem jí snad nic hnusného nenapsala a ona že jen chtěla Járu poinformovat o tom co sem jí napsala a že si myslí,že má nademnou navrch a že kdyby chtěla,tak mi klidně do telefonu řekne :,,trhni si,,načež sem jí řekla,ať to klidně řekne,že budu mít čistý svědomí,když to položím,pak mi říkala,že jí celá rodina,do které sem se přivdala pomlouvá-nikdo se o ní nebaví-tak sem řekla,že se strašně plete-no myslí si,jak jí všichni probíráme nádheru,ale tak to není.néé,prostě jí pomlouváme a je to a že ona nám finančně chtěla tou tisícovkou pomoci,protože můj muž nás živí,načež sem jí řekla,že při minulé večeři jí jasně manžel pověděl,že placení jídla a financování dítěte je na mě on poplácí nájem a auta atd…ne,to není pravda,já nic nedávám,vše je na něm…
Pak že ona vychovala 2 děti a byla schopná s dítětem na klíně zvedat telefon,když sem jí řekla,že sem se starala o dítě,který má 38 teplotu,tak mi řekla,že jí to nezajímá.Tak o co jí jde o vnouče,nebo o to že jí nezvednu tel.?pak mi řekla,že mě jíž pár týdnů pozoruje-viděla mě za 3 měsíce 2krát-a že bych se měla léčit na psychiatrii,tak sem řekla,že já to nepotřebuju a típla sem tel.Je tohle normální jednání?Ona se snaží proti mě poštvat manžela a ještě si takhle sprostě vymýšlí?Celá sem se klepala a brečela jsem celý dopoledne,protože sem netušila,jak umí být někdo takhle zákeřný.
Manžel po příchodu nic neříkal a byl milý,tak uvidíme,jestli si mu mamnka zavolá,že sme se po tel. pohádaly… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová