Cvokra bejvalá (syn je v péči prarodičů)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
20.8.10 22:42

Pořád to čtu do kolečka jestli jsem ti nějak neublížila neprávem.Bohužel v pozici matky už nikdy nebudeš a svoje šance na nápravu jsi už nejspíš i propásla,ale vim co je deprese i když já jí trpim z jiného duvodu a vim co mrcha dokáže a tak jsem jen chtěla napsat aby jsi se nejdříve dala dohromady ty sama a zkusila všem ukázat že přes to co se stalo jsi se změnila a pak třeba i dítě uvidíš i když matka ta pravá matka už nikdy nebudeš,ale třeba když uvidí že jsi normální a že se nemusí s tebou dítě pustit alespon před barák tak že malého alespon budeš moct někdy vidět ,pokud o to stojíš .
Tchýně a tchán i když ty to vidíš jinak musí být dobrý lidi když se o malého starají a to že ti ho nechtějí dávat je jen proto že ho milujou a mají o něj strach.ukaž jim že jsi normální člověk a to co se stalo tě mrzí,teda doufám.
Pokud jsi nejsi jistá tím že malého máš ráda a nechceš ho jen proto že ho má někdo jinej tak ho nech žít v klidu a nech je být.
Prarodiče malého mají opravdu pravdu že jsi ho jen porodila a dokud to nepřiznáš že to do ted opravdu tak bylo tak se ale situace nezmění.
Držim palce tobě aby jsi se s toho dostala a malému aby jeho dětství nenarušilo budoucí život popřípadě vztah k jeho dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
20.8.10 22:43

Hurá k Chocholouškovi :lol: .

Jinak teda zvláštní diskuze, ke které se raději vyjadřovat nebudu :think: . Jako řešit něco po 9 letech mi přijde fakt divný…

Já ale třeba vůbec nevěděla, kdo je to cvokra a cvokr, tak jsem si aspoň obohatila slovník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
20.8.10 23:04

Milá zakladatelko nezlob se na mě, ale píšeš, jak kdyby si zrovna vylezla odněkud ze zaplivanýho pajzlu a najednou sis vzpomněla, že máš někde nějaký dítě.
O synovi píšeš jako o nějaký přítěži, ale nejspíš ses někde dočetla, že bys mohla dostávat třeba nějaký přídavky nebo něco, tak by se ti hodilo mít ho u sebe, popřípadě chceš naštvat otce dítěte.
Nezlobte se na mě, ale zakladatelka mi přijde poměrně vulgární, ačkoli nic vulgárního nenapsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
20.8.10 23:08

Obvykle se pletu :oops: , ale co když ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
20.8.10 23:09

Mam pocit,ze si z nas delas legraci a jestli ne, bud rada ze se o tve dite nekdo stara a ma ho rad.Nejak jsem nepochopila jestli ho chces opravdu do sve pece,ale jestli ano nemyslis ze by si mu tim jen ublizila,nemate spolu ani zadny vztah,je mu dobre u lidi kteri ho meli od narozeni radi.Myslela si jen na sebe, kdyz si ho porodila a ted delas totez :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.8.10 23:13

no tohle je snad blby vtip ne. Zakladatelko diskuse bez se lecit, az se das ty dohromady, tak zacni poradne makat a budes-li mit slusne bydleni a prostredky na obzivu tak si porid nejake stene ci kote narozene driv - abys k nemu musela kazde tri hodiny vstavat, masirovat mu po jidle brisko, utirat hovinka.

Jestli pres to vse zacne to zviratko milovat a nedala bys ho za nic na svete, tak zkus navazat kontakt se synem - pocitam, ze uz bude dospely.

TEda ze ja se musim takhle rozcilit pred spanim a rozklikavat pubertaky nebo psychousi zalozene diskuse
:pocitac: :zed: :cert:

• Citovat
  • Upravit
3200
20.8.10 23:14
Gegi píše:
Začalo to tim že sem byla mladá blbá a znala jen drogy,alkohol,trávu a cigarety.chodila sem se bavit už od základní školy jen s klukama.nikdy sem neměla moc kamarádek spíš kamarádů ty mám do tedka spíš chlapi než ženský.s jednim bohužel sem byla před 10lety těhotná a ještě než mi řekli v nemocnici že to budu muset donosit a porodit sem byla na100%rozhodnutá,že pujdu na potrat nikdy sem děti nechtěla.od prvního menzezu sem byla rozhodnutá,ževse nechám vybrakovat abych neměla už nikdy žádnou menstruaci a už vůbec ne děti.narodil se mi skoro zdravej kluk kterýho sem pomalu půl roku odmítala přijmout za svý dítě.starala jsem se jen finančně a živila ho bez citu a bez známek toho abych dala vědět na sobě že z něj mám radost.s jeho tátou sme spolu válčili pomalu 10let vlastně když se potkáme válčíme pořád.když se vidíme sami bez dítěte jen si nadáváme a vyčítáme kdo může za to,že sme se napůl oba vzdali dítěte a nechali ho v pěstounský péči jeho bábě (dítěte táty máma)on (táta)nikdy neměl stálý pracovní poměr a jeho mamina nám (prej)chtěla jen pomáhat.od narození nám ho brala jak jen mohla když sme u nich spali nebylo dne aby nechtěla dítě na noc u sebe v posteli(to dělá do dnes a to už mu je 9let)já pomalu tomu bude rok začla brát antidepresiva od dubna letošního roku marodim kvůli práškům.předminulí rok mě dědek (táty dítěte táta)chytil pod krkem zákeřně ze zadu jen kvůli tomu,že sem jim připoměla že sem dítě s jejich synem nikdy nechtěla a vůbec že sem nechtěla mít děti.od tý doby sem od nich úplně odešla a víc mě u nich nikdo neviděl.mojí mamině a tátovi sem samozřejmě skoro všechno řekla.kdykoliv sem poslala mámu nebo tátu nebo bráchu aby došel pro malího vždycky se na něco (cvokra a cvokor domluvili že zrovna někam s malím jedou nebo nechce k nám a že ho nutit nebudou)pokaždé když se domluvime týden 14dní dopředu vždycky jim do toho zrovna něco vleze že mi (dítě co sem prej jen odnosila a porodila nic víc podle cvokry)ho nemůžou poslat bud před barák nebo že nám ho prostě nedaji.před týdnem se mnou byla máma na socialce všechno jim tam řekla i to že sem nějak se před svýma rodičema zapoměla zmínit o tom že byl nějakej soud o opatrovnicví.možná kdybych se nenadopovala antidepresívama a řekla u soudu že sem pod vlivem prášků všechno by dopadlo jinak. :nevim: co bude dál ví bůh a ten mi to nepoví.Vy taky nevíte co mám dělat?

mě přijde že si tady z nás někdo snad dělá srandu,napíše sem takovej hnus a čeká na to jak budeme reagovat,ne? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
20.8.10 23:24
kecačka píše:
mě přijde že si tady z nás někdo snad dělá srandu,napíše sem takovej hnus a čeká na to jak budeme reagovat,ne? :cert:

Mně to připadá autentické. Prostě nemá kdoví jaké IQ, není vzdělaná, pravděpodobně za svůj život zkonzumovala hodně alkoholu, vykouřila spoustu trávy, tak co byste chtěly. Ale nemyslím, že to je vtip.

Jen vůbec nevím, co na to napsat, pro mě osobně to je tak trochu „z jiného světa“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
20.8.10 23:31

Tak já myslím, že je to provokace jak vyšitá a pisatelka nebo pisatel se dobře baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.8.10 23:39

Chci jen upozornit že zakladatelka této diskuze je už dlouho členkou diskuze deprese(2 měsíce) i když nic nenapsala takže si nemyslim že by to byl vtip!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
20.8.10 23:45
Kamča.dalmatinka píše:
Chci jen upozornit že zakladatelka této diskuze je už dlouho členkou diskuze deprese(2 měsíce) i když nic nenapsala takže si nemyslim že by to byl vtip!!

Já si teda myslím, že tohle nedokazuje vůbec nic, ale je to věc názoru.Hádat se nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.8.10 23:47
Deminka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Chci jen upozornit že zakladatelka této diskuze je už dlouho členkou diskuze deprese(2 měsíce) i když nic nenapsala takže si nemyslim že by to byl vtip!!
Já si teda myslím, že tohle nedokazuje vůbec nic, ale je to věc názoru.Hádat se nechci.

Když si někdo chce dělat srandu určitě to nebude dělat tak promyšleně aby už si před 2-3 měsíci přihlašoval a psal mi že má deprese a žádá o přijetí do skupiny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
20.8.10 23:51
Kamča.dalmatinka píše:
Deminka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Když si někdo chce dělat srandu určitě to nebude dělat tak promyšleně aby už si před 2-3 měsíci přihlašoval a psal mi že má deprese a žádá o přijetí do skupiny :think:

Tak třeba je to opravdu tak.Já jen, že se to tu takovýma podivnýma diskuzema poslední dobou dost hemží, tak už jsem podezřívavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6283
21.8.10 00:05

Zakladatelka pise jak z jineho sveta.Pripada mi jako navstevnice pajzlu ctvrte cenove skupiny a ne jako matka.Nechapu, co chce slyset,jestli to, ze sve dite uz nadobro prohrala nebo ze je citove uplne plocha,nevyzrala osobnost.Kazda z nas by tu za sve dite dychala,miluje ho a chrani,chce pro nej to nejlepsi a ona si vzpomene za devet let…

Promin, ale bez se vycpat.Tobe bych nesverila ani krecka .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
21.8.10 00:32
Hanka1 píše:
no tohle je snad blby vtip ne. Zakladatelko diskuse bez se lecit, az se das ty dohromady, tak zacni poradne makat a budes-li mit slusne bydleni a prostredky na obzivu tak si porid nejake stene ci kote narozene driv - abys k nemu musela kazde tri hodiny vstavat, masirovat mu po jidle brisko, utirat hovinka.

Jestli pres to vse zacne to zviratko milovat a nedala bys ho za nic na svete, tak zkus navazat kontakt se synem - pocitam, ze uz bude dospely.

TEda ze ja se musim takhle rozcilit pred spanim a rozklikavat pubertaky nebo psychousi zalozene diskuse :pocitac: :zed: :cert:

Hani, neblázni. Takovej člověk by neměl pěstovat ani kytky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová