cyanoza miminka

166
8.5.10 16:04

cyanoza miminka

maminky, prosím poraďte…
Holčičce byly minulý týden tři týdny, z porodnice nás pustili v pohodě, tam se problémy nějak neprojevovaly - bylo tam fakt teplo. Hned na první kontrole u dr. se při svlečení a vyčkávání po vážení, jak tomu bývá zvykem projevilo modrání ručiček a nožiček. Dost mě to vystrašilo i dr. mě poslala s malou pro jisttotu na srdeční. Tam vše v naprostém pořádku, nechali jsme dělat i KO a ten taky v pořádku. Doma jsme v baráku, není tu možné vytápět na 25 stupňů, malá je v pohodě, ručičky růžové i když někdy chladnější, ale třeba při přebalování, nebo když ji myji, zase se to objeví a postupně odezní. Někdy to vypadá fakt ošklivě :cry: :cry: Bojím se, dr.už nás nikam nepošle takže máme záhadu ale co s tím. Zmizí to samo? prý by snad mělo… to víte mám o ni strach :-? něco to přeci způsobovat musí. Jinak je moc pěkná, hodně přibírá a už má přes 4 kg, není žádný vyzáblík, naopak, tak nevím :nevim: Dr už mi nic neřekne, tak třeba některá z vás má podobnou zkušenost a doufám i dobré zprávy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101677
8.5.10 16:55

S miminky zkušenost nemám, ale na rukách se mi to objevuje taky, stačí práce u PC a chladněji v kanceláři. Žádné zdravotní problémy nemám, tak to nijak neřeším, ale je fakt, že u mě je to vidět jen na prstech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
8.5.10 17:28

Ahoj Kleao

pokud jsou všechny testy v pořádku, tak se nestresuj, já to měla tak u všech dětí, prostě jim trvá někdy delší dobu než se jim teplotka srovná. Naše teď již tříletá, modrala hodně dlouho, domů jsme koupili teplofuk a i přesto jí to nikdy nezahřálo natolik, že by nemodrala, i když méně. Teď jsme si pořídili nad přebalovací pult tepelný zářič a vždy když přebaluji nebo koupu, tak ho zapnu… teď budou malé čtyři měsíce a konečně se srovnala.

Věřím, že ani u vás to nebude nic vážného, jen si mimčo nedokáže ještě stabilizovat a udržet teplotu.

Držím palce, ať to brzy přejde. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
10.5.10 01:04

Děkuju moc za uklidnění, to jsem potřebovala slyšet :kytka: to víte, člověku se hned začnou hlavou honit věci, co by to všechno mohlo být…
snad i u nás se dá vše brzy do pořádku, zatím to tedy vypadá fakt hrozivě :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
10.5.10 09:12

Neboj, taky jsem se vždycky zhrozila, ale opravdu to časem přejde, u někoho dříve a u někoho později. Někdo se s tím srovná už v porodnici, což nebyl nikdy náš případ, nám malou pořád zahřívali a někomu to prostě trvá dlouho. A pokud i Mudra nic nenašla, tak buď opravdu v klidu. Jinak jsem docela dlouhou dobu dávala malé rukavičky, zahřálo jí to, i když ne tolik a taky se neškrábala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí