Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Cybex Callisto?
Přidejte zkušenost s Cybex Callisto@Sweetis píše:
Kdyby ex nebyl de*il a byl ochotný zvednout svůj líný zadek a podívat se se mnou po kočárkách, koupila bych si ho asi už od narození.
Ahoj,
Chtěla bych se zeptat majitelek - uživatelek tohoto kočárku. ( cybex callisto 2012)
Když couvám po ne úplně rovném povrchu začnou se zadní kolečka roztahovat od osy a tím pádem brzdit.
Dá se tady té „vlastnosti“ kočárku nějak zbavit nebo ji nějak obejít?
@Psik nevím, jestli to jde odstranit. řekla bych, že ne, ale zkušenost nemám. ale to nelehké couvání je udělané schválně, aby se kočárek nerozjížděl…
@Psik píše:
Ahoj,
Chtěla bych se zeptat majitelek - uživatelek tohoto kočárku. ( cybex callisto 2012)
Když couvám po ne úplně rovném povrchu začnou se zadní kolečka roztahovat od osy a tím pádem brzdit.
Dá se tady té „vlastnosti“ kočárku nějak zbavit nebo ji nějak obejít?
nejde to, je to schválně, přibržďování aby kočár neujel z kopce.
mám CC už skoro 2 roky (konstrukce jsou stejné..)a tak vím, že to obejít nelze..
Obnovuji diskuzi.
Maam dotaz na ty z vas, ktere kocarek maji. Ja ho mam. Novy, cca 3 mesice stary.
Jde mi o zadni brzdu. Resp. nikdy jsem nezabrzdovala leve zadni kolo, vzdy jen prave. Dneska jsem jela tramvaji, zabrzdila prave zadni a pred výstupem odbrzdila. Pote jsem ale zjistila, ze je leve zadni zabrzdene. Nejde odbrzdit, resp. lze, ale hned ten zobacek skoci zpet. Takze jsem tam dala nejaky klacik abych s tim mohla jet. Ted nevim, zda mi vypadla nejaka pruzinka ci tak neco, nebo zda tam neni nejaky fígl ![]()
Dekuji za rady. Snad jste to pochopily ![]()
@Kajkaa85 Úplně stejný problém měla kamarádka. Vozila tam MS tampón.
Já měla Topaze a tam jsem měla problém s brzdou taky.Zase mi to vůbec nešlo odbrzdit nohou, musela jsem vždycky jen rukou a šlo to strašně špatně, ztuha.
@Fima
Dekuji za info.. Ma ho v zaruce. Ale jsem z Prahy a nakup je z Plzne.. Chjo. Tak nevim..