Cybex Callisto 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4181
10.8.12 11:48
@Sweetis píše:
Kdyby ex nebyl de*il a byl ochotný zvednout svůj líný zadek a podívat se se mnou po kočárkách, koupila bych si ho asi už od narození.
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
17.10.12 15:28

Ahoj,
Chtěla bych se zeptat majitelek - uživatelek tohoto kočárku. ( cybex callisto 2012)
Když couvám po ne úplně rovném povrchu začnou se zadní kolečka roztahovat od osy a tím pádem brzdit.
Dá se tady té „vlastnosti“ kočárku nějak zbavit nebo ji nějak obejít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3210
17.10.12 16:38

@Psik nevím, jestli to jde odstranit. řekla bych, že ne, ale zkušenost nemám. ale to nelehké couvání je udělané schválně, aby se kočárek nerozjížděl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
17.10.12 17:17
@Psik píše:
Ahoj,
Chtěla bych se zeptat majitelek - uživatelek tohoto kočárku. ( cybex callisto 2012)
Když couvám po ne úplně rovném povrchu začnou se zadní kolečka roztahovat od osy a tím pádem brzdit.
Dá se tady té „vlastnosti“ kočárku nějak zbavit nebo ji nějak obejít?

nejde to, je to schválně, přibržďování aby kočár neujel z kopce.
mám CC už skoro 2 roky (konstrukce jsou stejné..)a tak vím, že to obejít nelze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
23.7.15 12:42

Obnovuji diskuzi.

Maam dotaz na ty z vas, ktere kocarek maji. Ja ho mam. Novy, cca 3 mesice stary.
Jde mi o zadni brzdu. Resp. nikdy jsem nezabrzdovala leve zadni kolo, vzdy jen prave. Dneska jsem jela tramvaji, zabrzdila prave zadni a pred výstupem odbrzdila. Pote jsem ale zjistila, ze je leve zadni zabrzdene. Nejde odbrzdit, resp. lze, ale hned ten zobacek skoci zpet. Takze jsem tam dala nejaky klacik abych s tim mohla jet. Ted nevim, zda mi vypadla nejaka pruzinka ci tak neco, nebo zda tam neni nejaky fígl :roll:

Dekuji za rady. Snad jste to pochopily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.7.15 13:07

@Kajkaa85 Úplně stejný problém měla kamarádka. Vozila tam MS tampón. :mrgreen: Já měla Topaze a tam jsem měla problém s brzdou taky.Zase mi to vůbec nešlo odbrzdit nohou, musela jsem vždycky jen rukou a šlo to strašně špatně, ztuha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
23.7.15 13:15

@Fima
Dekuji za info.. Ma ho v zaruce. Ale jsem z Prahy a nakup je z Plzne.. Chjo. Tak nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí