Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Priam je vlajkova lod cybexu. Je to designovka, kterou maji celebrity. Co se tyce prakticnosti, tak nevim, ja chtela pro miminko hlavne odpruzeny kocarek a dobra kola…ani jedno z toho priam nema, takze za me na nic (byt mam kocar v podobne cenove kategorii), pokud si muzete dovolit takto drahy kocarek, tak jsou urcite mnohem lepsi
Ahoj, jsem teď potřetí těhotná. Jsem teda úplně na začátku těhotenství, ale i tak už pokukuju po kočárku. (Anonym kvůli těhotenství. V rodině to zatím nikdo neví) U prvního dítěte jsme měli Cybex po mém synovci. U druhého jsme si koupili joolz a teda spokojená nejsem,(ale možná to bude jen právě modelem a ne značkou joolz celkově) Rozhodli jsme se ho prodat a jit znova do Cybex. (2v1) Objevila jsem Cybex balios a Priam, Balios se mi líbí hlavně vzhledově. Priam je taky pěkný, ale ta konstrukce mi nějak nesedí vzhledem. Akorát mě zaráží cena. Jak je možné že Balios je o polovinu levnější? Nebo v čem je právě ten Priam lepší, že stojí o 15000 víc? Samozřejmě, je pro mě důležitější praktičnost než vzhled. Tak proto ten dotaz
byl by někdo schopen mi to vysvětlit?