Cybex rozdíly v ceně kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.2.22 13:34

Cybex rozdíly v ceně kočárku

Ahoj, jsem teď potřetí těhotná. Jsem teda úplně na začátku těhotenství, ale i tak už pokukuju po kočárku. (Anonym kvůli těhotenství. V rodině to zatím nikdo neví) U prvního dítěte jsme měli Cybex po mém synovci. U druhého jsme si koupili joolz a teda spokojená nejsem,(ale možná to bude jen právě modelem a ne značkou joolz celkově) Rozhodli jsme se ho prodat a jit znova do Cybex. (2v1) Objevila jsem Cybex balios a Priam, Balios se mi líbí hlavně vzhledově. Priam je taky pěkný, ale ta konstrukce mi nějak nesedí vzhledem. Akorát mě zaráží cena. Jak je možné že Balios je o polovinu levnější? Nebo v čem je právě ten Priam lepší, že stojí o 15000 víc? Samozřejmě, je pro mě důležitější praktičnost než vzhled. Tak proto ten dotaz :lol: byl by někdo schopen mi to vysvětlit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
216
17.2.22 08:30

Priam je vlajkova lod cybexu. Je to designovka, kterou maji celebrity. Co se tyce prakticnosti, tak nevim, ja chtela pro miminko hlavne odpruzeny kocarek a dobra kola…ani jedno z toho priam nema, takze za me na nic (byt mam kocar v podobne cenove kategorii), pokud si muzete dovolit takto drahy kocarek, tak jsou urcite mnohem lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí