Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Za me tez super,hlavne na delsi cesty,kdy dite spi/odpociva..coz cesta do Chorvatska urcite bude . Ja mam nepolohovaci do druheho auta a tu polohovaci jako hlavni a je celkove lepsi
Polohovaci je urcite vyhoda. Mala vytuhne v aute pokazdy. Nez aby sedela zlamana, to bych radeji litr primazla. Vzdyt ty sedacky vydrzi od cca 3 let do 7let. To je fine investice. Nebo si porid jiny model Solution
Polohování mám na starší Cybexce, kterou už máme pár let, použila jsem asi dvakrát. Při běžném ježdění je záklon moc, a pokud mi dítě usnulo za jízdy, stačilo hlavu jednou opřít a už nepadala. Během spánku jsem dítěti hlavu nepolohovala, spíš jsem sedačku celou na isofixech prodrazila. Teď jsem kupovala druhou sedačku a už bez polohování, za mě zbytečná tisícovka. Toť moje zkušenost…
nakonec jsme nechali puvodni,nedalo mi to s sla jsem si do prodejny vyzkouset tu sedacku s tou naklapeci operkou.Porovnali jsme s pani prodavackou obe vedle sebe a maji uplne totozny sklon hlavy,kdyz tu polohovaci dam smerem dozadu,tudiz resit nebudu.Diky za reakce ![]()
Já jsem ji pořizovala právě kvůli té opěrce, protože mě dítě v autě spí hodně a v romeru mi padala i když je celý polohovací. Musím říct, že ta opěrka fakt funguje. Od té doby s tím nemáme problém. Otázka je, zda to využijete. Vrátit ji můžeš nepoužitou do 14dnů.