Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím o radu. Rozhodla jsem se koupit autosedačku Cybex Solution X (15 - 36kg). Jen váhám mezi kolekcí 2010 a 2011. Pokud jsem dobře pochopila, tak mezi kolekcí 2010 a 2011 není velký rozdíl, rozdíl je pouze v barvě potahu a kolekce z roku 2010 má navíc kromě klasických potahů i potazy WILDLEDEROPTIK - materiál připomínající imitaci přírodní kůže. A nyní babo raď. ![]()
Ta potahová látka imitující přírodní kůži vypadá lákavě, ale mám strach, že se rychleji opotřebuje než látka běžná. Zase mi připadá příjemnější. Prostě nevím, pro kterou sedačku se rozhodnout. A tak vás prosím, kdo má tuto sedačku, ať už z klasické látky nebo z té WILDLEDEROPTIK, napište mi vaše názory. Předem moc děkuji.
Máte zkušenost s Cybex Solution X?
Přidejte zkušenost s Cybex Solution XAhoj,my jí máme cca měsíc.Je fajn,akorát se mi tam blbě zapíná ten pás,asi jsem neohrabaná.U tý předešlý to šlo líp.Jinak prcek je spokojen a vypadá fakt dobře.
Máme asi normální potah 2011,2010 jsem nikde už nesehnala ![]()
Vereniko, moc děkuji za názor. Já koukala na internet a ta autosedačka 2010 s tím „lepším“ potahem je ještě v nabídce. Otázka je, zda jí mají na skladě. Na to jsem ještě přímo nekoukala. ![]()
No to já právě taky objednávala tu 2010 a napsali mi,že už je vyprodaná- byla z kocarek.cz
Tak máme tuhle
http://www.kocarek.cz/…x-Autosedačky%20Cybex%20Solution%20X%202011%20Cactus-2642.html
dali nám slevu,když tamty měly vyprodané ![]()
Aha. Tak to bývá, v nabídce je mají, ale v reále ne.
Tak nakonec koupím asi tu 2011. Moc děkuji za odkaz. A s tím obchodem jsi byla spokojená?
Hele já bych taky zkusila objednat tu 2010 z toho kocarek.cz Třeba ti taky nabídnou slevu ,nás přišla o 200kč levnější
a poštu mají zdarma ![]()
Uvidíme, uvidíme. Asi také záleží na barvě, jakou vybereme.
Vereniko, ještě jednou moc děkuji za tvou radu. Moc si jí cením.
Ahoj,
máme kolekci 2010, už přes půl roku, se sedačkou jsem spokojená já i dítko, šla bych do ní znovu.
I jsem ji už po blinkací nehodě prala a bez problemů potah sundala i vrátila (bez návodu, jen intuitivně), na potahu praní není znát.
POtah máme klasický, přijde mi na dotek takový „umělý“ proti tomu semiši co jsem měli před tím (ten se ale ošoupal …) …nevím jak to přesně popsat, není nepříjemný na dotek, ale bavlna to není ![]()
Dokonce ji mám ze stejného obchodu, ten taky doporučuju, poslali ji hned, jen v korespondeci by mohli být květnatější
… ale holé věty vs. spolehlivý prodejce … jasná volba ![]()
I.
KalinkaIvčo, moc děkuji za Tvůj názor. Ohledně té látky. Právě z toho „šoupání“ látky mám u toho dražšího potahu strach. Věřím, že bude příjemnější než ta látka klasická, ale mám strach, že se bude rychleji ničit. Tak asi půjdu do té klasiky. Nejezdíme moc dlouhé trasy, tak na tu cestu do města a zpět bude stačit klasika. Ještě to proberu s manželem.
Holky, ještě jednou moc děkuji za radu. ![]()
Ten materiál je podle mě něco jako polyester nebo tak něco,je to malinko lesklý
Ale zase dobrý na údržbu ![]()
Ahoj, prave se rozhodujem nad novou, vetsi sedackou. Nemate nahodou zkusenosti,zda sedacka „nelita“ po aute? Kdyz uz vlastne neni pripoutana pasy k sedadlu?Jakou s timto mate zkusenost? Diky Petra
sedačka když v ní sedí dítě je připoutaná pásem z auta, je s ním připoutáno dítě i sedačka, když je sedačka prázdná bez dítěte, musí se sedačka připoutat i prázdná , právě proto, aby nelítala po autě.
navíc se dají koupit fixační pásy na jištění sedačky
Ahoj, prave se rozhodujem nad novou, vetsi sedackou. Nemate nahodou zkusenosti,zda sedacka „nelita“ po aute? Kdyz uz vlastne neni pripoutana pasy k sedadlu?Jakou s timto mate zkusenost? Diky Petra