Cyklus a tehotenstvi

153
27.1.23 10:47

Cyklus a tehotenstvi

:),4Ahoj.
Mám na vás dotaz.
Je mi 29 let a začala jsem uvažovat o miminku.
Ms jsem mívala celkem pravidelně. Nikdy jsem to nepočítala ale vždy jsem vwdela že když ji mám třeba 11 další měsíc přijde +- taky 11…myslím tedy tak 31 dní.
Poslední dobou co se na to zaměřují však mam cyklus 37-39 dní. Netušila jsem že delší cyklus znamená menší pravděpodobnost. Teď jsem totálně smutná a vyděšená že mi nepůjde otěhotnět. Dřív mě před ms bolivala prsa a nevim zda to ma nebo nemá souvislost ale poslední dobou mne mám pocit moc ne seboli. Bylo to vždy pár dní před ms. Tak nevím zda to souvisí s ovulaci.
Měla některá delší cyklus a otěhotněla??:(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4571
27.1.23 10:55

Hele, s tímhle přístupem tuplem neotěhotníš… trošku uber a nech tomu volný průběh.
Otěhotněla jsem asi 2. cyklus s tím, že jsem měla nepravidelný menzes. Zpoždění třeba 2 týdny u mě nebylo neobvyklé. A to jsme si s manželem řekli, že to jen zkusíme a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37264
27.1.23 11:00

Proste ti přijde ovulace jednou za 39 dni místo za 31 no, žádná hrůza. Já mám dlouhé cykly, klidně přes 50 dní a mám děti tři :mrgreen: proste to nehroť, každá má cykly jiné, jedné to trvá 28 dni, další 2× tolik, tak ta druhá si holt počká par dni navíc no, ale šanci otěhotnět mají všechny stejnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37103
27.1.23 11:01

Spíš kratší cyklus znamená problém. Vajíčko se nestihne uchytit. Co jsem tady teda vyčetla.
Ale vlastně kolegyně měla delší cyklus a rok a půl se jim nedařilo, pak změnila gynekologa. Nová doktorka ji udělala nějaký jednoduchý zákrok a byla pak těhotná hned.
Zatím nepanikař, prostě to zkuste a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
27.1.23 11:05

Kde jsi vyčetla, že delší cyklus je nižší pravděpodobnost? Pokud teda nepočítáš, že jinak bys měla třeba 12 šancí do roka a teď jich máš 11. Nech to plynout, choď na preventivky a kdyby se dlouho (a ne, dlouho není tři měsíce ani půl roku) nedařilo, řeš to s doktorem a nech si odsledovat ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
27.1.23 11:14

No četla jsem že delší cyklus větší pravděpodobnost že je anovulacni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
27.1.23 11:28

Cykly jsem měla nepravidelné a dlouhé (35-45) dní a otěhotněla jsem jednou hned první měsíc a podruhé druhý měsíc. Čím víc to budeš řešit, tím větší pravděpodobnost, že to nepůjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
27.1.23 12:14

To je asi taky svatá pravda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
27.1.23 12:15

S cykly pres 40 dni jsem otehotnela na 1.dobrou. ted mam cykly cca 31 dni a rok a pul ani tuk… takze asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.1.23 13:00
@den93 píše: :),4Ahoj.
Mám na vás dotaz.
Je mi 29 let a začala jsem uvažovat o miminku.
Ms jsem mívala celkem pravidelně. Nikdy jsem to nepočítala ale vždy jsem vwdela že když ji mám třeba 11 další měsíc přijde +- taky 11…myslím tedy tak 31 dní.
Poslední dobou co se na to zaměřují však mam cyklus 37-39 dní. Netušila jsem že delší cyklus znamená menší pravděpodobnost. Teď jsem totálně smutná a vyděšená že mi nepůjde otěhotnět. Dřív mě před ms bolivala prsa a nevim zda to ma nebo nemá souvislost ale poslední dobou mne mám pocit moc ne seboli. Bylo to vždy pár dní před ms. Tak nevím zda to souvisí s ovulaci.
Měla některá delší cyklus a otěhotněla??:(((

Hlavně přestaň šílet. To je cesta do pekel. Já otěhotněla nechtěně, v době, kdy to ofiko fakt nejde :mrgreen: :lol: hodně dělá hlava :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí