Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtela bych se zeptat, jestli jste mely po potratu stejne dlouhy cyklus jako predtim nebo tam byla nejaka zmena.
Ja mela predtim cykly strasne dlouhe a nepravidelne, trochu jsem si prala, ze by se po potratu mohly treba zkratit, ale zatim to vypada ze ne. I kdyz piju kontryhel i jeřáb ptačí, pořád je to hodně dlouhé ![]()
Ještě dodám, že potrat byl bez revize
Díky moc za zkušnosti
Ahoj, ja jsem nikdy nemela velke problemy s nepravidelnosti cyklu, ale z 30-31 dni, se mi ho podarilo stahnot na presnych 28 a pricitam to prave bylinkam. Pila jsem prvnich 14 dni vzdy kontryhel a pak do MS malinik, skoro rok. Otehotnela jsem rychle, ale potratila (bez revize). Po potratu prisla MS zase po 28 dnech a dal nevim, zase jsem otehotnela. Tak nevim, jestli ti to k necemu bude. Drzim palce, aby se vam brzo zadarilo ![]()
ahoj, musím říct, že jsem na tom podobně jako teredes. Před potratem cca 28-30dní. pak jsem brala 3 měsíce antiko(tablety), po nich proběhla první „normální“ MS ukázkově po 28dnech a poté jsem hned otěhotněla. Zato ted po porodu mám cykly 35-40dní dlouhé.
Přeji ti, abys brzy otěhu a byla v pořádku!!!!!!!!!! ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.