Cyklus po potratu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15584
4.12.09 19:28

Cyklus po potratu

Ahoj holky, chtela bych se zeptat, jestli jste mely po potratu stejne dlouhy cyklus jako predtim nebo tam byla nejaka zmena.
Ja mela predtim cykly strasne dlouhe a nepravidelne, trochu jsem si prala, ze by se po potratu mohly treba zkratit, ale zatim to vypada ze ne. I kdyz piju kontryhel i jeřáb ptačí, pořád je to hodně dlouhé :cry:
Ještě dodám, že potrat byl bez revize
Díky moc za zkušnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6263
4.12.09 20:04

Ahoj, ja jsem nikdy nemela velke problemy s nepravidelnosti cyklu, ale z 30-31 dni, se mi ho podarilo stahnot na presnych 28 a pricitam to prave bylinkam. Pila jsem prvnich 14 dni vzdy kontryhel a pak do MS malinik, skoro rok. Otehotnela jsem rychle, ale potratila (bez revize). Po potratu prisla MS zase po 28 dnech a dal nevim, zase jsem otehotnela. Tak nevim, jestli ti to k necemu bude. Drzim palce, aby se vam brzo zadarilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.09 21:03

ahoj, musím říct, že jsem na tom podobně jako teredes. Před potratem cca 28-30dní. pak jsem brala 3 měsíce antiko(tablety), po nich proběhla první „normální“ MS ukázkově po 28dnech a poté jsem hned otěhotněla. Zato ted po porodu mám cykly 35-40dní dlouhé.
Přeji ti, abys brzy otěhu a byla v pořádku!!!!!!!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty