nechci na revizi

1346
1.12.09 19:13

nechci na revizi

Ahoj holky.
Celej víkend jsem špinila.V po jsem byla u dr. a ten řekl,že se uvidí,napsal mi prášky na udržení,ale hned ten den jsem začala krvácet a večer nastaly mírné bolesti.Dnes ráno to pokračovalo,tak jem mu volala.Prý je to jasný.Mám to teda nechat odejít samo,jen pokud bych krvácela víc než při menstruaci,mám jet do nemocnice ne revizi.Ale teď k večeru jsem začala mít docela bolesti,připomíná mi to začátek porodu,krvácení je jako při MS.Teď nevím,jestli by nebylo vhodné jet do nemocnice.Byla bych radši kdyby to odešlo samo a nemuseli se ve mě šťourat.Do toho ta psychika,radši jsem doma mezi svýma.
Máte některá zkušenost?zase bych nerada něco zanedbala,abych pak neměla nějaký zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
410
1.12.09 19:22

Verčo
to je mi moc líto. bohuže vím jak ti je… čas pomůže…
v kolikátém tt jsi byla? předpokládám nekde na zacatku?
Je na tobe jestli pojedes nebo ne, ono lokálně pri SP jsou bolesti velike, alespon co si pamatuju já, já je měla šílené… sla jsem potom na kontrolní utz, a vycistila jsem se sama, takze jsem na revizi nemusela.. v tom prvnim pripade, v druhem uz ano :(
kazdopadne.. ja bych radeji pro jistotu sla..
jestli te boli hodne brisko, vem si prasek, a schoulej se do klubicka, na brisko si dej obklad..
posilam pohlazení a moc moc síly.. at je na tom psychika a srdíčko brzy líp..
je mi to líto!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
1.12.09 19:31

cácorko: byla jsem v 6tt.myslím,že do nemocnice nepojedu-si mě tam nechají i kdyby mi nic nebylo,ale dyžtak zajedu ke svému dr. zítra.
Jinak moc děkuji za slova útěchy :-) Ani jsem nevěděla že si můžu vzít prášek na bolest..Vím,že tohle je minimum co se může těhotné stát,takže se to snažím neprožívat.Je nás opravdu hodně.Je důvod proč se to děje…já jsem to cítila několik dní předtím,že není něco v pořádku.brečím furt to je jasný,nějak to ze sebe dostat musím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
1.12.09 19:34

je mi lito co prozivas, mam to za sebou 2× lonsky rok/oba v 11.tydnu/… ziji v UK kde davaji prednost tomu, aby si priroda poradila sama a oni nemuseli zbytecne zasahovat…s odstupem casu to vidim stejne, ale pri potratu mi bylo moc tezko, zvl.pri prvnim, kdy ve me byl velky vacek a bolesti jsem mela asi 14 dni a krvacela tez nekolik dni/a chodila normalne do prace, zadne ulevy jsem nemela/…samotny potrat probehl behem nekolika hodin, mela jsem velke bolesti,krece/ci kontrakce/ krvacela jsem, ale vydrzela a vse ze me odeslo…pak uz jsem nemusela na zadne cisteni, jen na kontrolni UZ a mohli jsme se zacit snazit, klidne hned po 1× MS… tak radim vydrzet nejakou dobu, bud v teple, v posteli…ja byla tehdy doma sama/ noci, manzel na nocni/ , tak jsem si pobrecela a pri krecich i zakricela… u druheho to neodeslo, uz jsem ty potratove bolesti znala, bolest a krece byly stale stejne silne asi 3 dny atak jsem sla do nemocnice, kde zjistili,ze se plod zachytil a vzpricil v deloznim hrdle…tak ho ze me vytahovali po kouskach a to teprve byla bolest.. :!: ale timhle te strasit nechci…hodne stesti, drzim palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
1.12.09 19:35

hele kamoska zrovna potratila v 7 TT, je to takhle: mela bys jet do nemocnice, kde ti udelaji UZ a uvidi, jak na tom ses. nemusi se vubec jeste jednat o potrat, muzes mi treba jen hematom, ikdyz nechci davat nadeji
kamoska tam byla prvni den krvaceni a za par dni ji zvali na odber HCG, ktere bylo nizke, takze revize nebyla potreba. Kdyby HCG nekleslo, tak by ji cekal Uz a pripadne revize. Nesmi tam po potratu nic zustat. teoreticky z toho muze byt i rakovina.
Urcite bych do spitalu jela, podle me je Uz nezbytne. teoreticky bys mkohla mit i mimodelozni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
1.12.09 19:35

verčo
vzdyt jo .. jen plakej… to pomáhá.
moc na tebe myslím, at je brzy lip..¨tohle by se stávat nemelo.. ne tem co po miminku touzi a mohli by jim dat vse co potrebujou…
achjo…
papa a „dobrou“ noc.
Prasek si klidne vem, ted uz muzes… :(
 pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
1.12.09 19:52

Holky děkuji,za rady.vím že každý radí něco jiného a u každého je to individuální.Mimoděložní těhu to není,na utz bylo vidět že je v děloze…ještě uvidím,bolesti mě určitě donutí jet když to bude neúnosné,ale jinak počkám do zítřka..opravdu díky za názory :!:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
1.12.09 20:17

ahoj Werčo,

předně je mi to líto a držím palečky, abys byla brzy v pohodě. Já mám za sebou 2 SP oba v 6 týdnu a poprvé jsem šla uatomaticky na revizi. Po druhé už jsem nechtěla, tak jsem nešla, ale bylo to na mé riziko. Rozhodně je třeba kontrolní utz a sledování poklesu hcg. Já ještě dostala injekci na stažení dělohy, aby opravdu odešlo vše. měla jsem okamžitě odjet do nem, kdyby byly bolesti velmi silné nebo krvácení velmi silné. Naštěstí ani jedno nebylo. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
1.12.09 21:24

Ahoj Werčo, moc mne to mrzi :!: :!: :!:
Zname se z Cervence 2010, ja jsem potratila v 6tt. Na revizi mne chteli poslat ale ja nechtela a odeslo to samó. Ted zpetne jsem rada, ze jsem nesla.
Bolelo to jako pri menstruaci ale mnohem mnohem silneji. hlavne prvni noc. Krvaceni take tak trikrat silnejsi nez pri ms. druhy den uz sly kusy sliznice. Myslim ze poznas jeslti je problem nebo ne. Bolet to urcite bude, ale kdyby to zacalo byt tak ze to zacina byt nesnesitelny tak urcite vyraz na pohotovost. Jinak bych si dosla rano k doktorovi. Stoprocentne te musi zkontrolovat utz. Ja uz pak mela na utz delohu cistou, tak to bylo ok. A taky ti musi nabrat krev, aby zkontrolovali ze klesa hcg.
Drzim ti strasne moc palce, at je co nejdriv lip. Je to moc tezka doba. :cry:
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
1.12.09 21:24

Ahoj, predne posilam pohlazeni a trochu utechy. Mam stejnou zkusenost, spontanni potrat v 7.tydnu. Take jsme to oplakali :-( . Napisi asi to same co Liky, ziji v UK, takze se cekalo. Po slabsim krvaceni silnejsi krece celou noc, rano vse odeslo. Cpala jsem do sebe dost paracetamolu. Potom jsem krvacela silne nekolik dnu. Asi po tydnu jsem sla na kontrolni HCG a ultrazvuk. Vse dopadlo v pohode, takze bez revize. Znovu jsem otehotnela hned po dalsi menstruaci a vysledek je na metru. Drzim palce, at jde v ramci moznosti vse dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
1.12.09 21:52

Andik 333 - já si pamatuji :) v tom červenci nás bylo opravdu hodně,kterým se to nepovedlo :-( Ale určitě bude lépe!

Teredes: mám radost,že ti to dopadlo dobře nakonec.Myslím,že to je pro všechny co o mimi přišli super motivace.

Jinak všem opět děkuji.vaše příběhy i rady mi pomohly.Vím,že nejsem jediná a třeba taky někdy poradím a utěším nějakou zklamanou maminku-i když bych byla radši aby se tohle už nikdy nikomu nedělo…snažilkám též přeji hodně zdaru,těhulkám pohodové těhu a maminkám zdravé a šťastné dětičky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
1.12.09 21:55

ještě jsem se chtěla zeptat.Jenom jste krváceli,nebo z vás ,,něco" vypadlo?Nevím co od toho čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
1.12.09 22:18

No, holka, bohuzel vypadlo, byl to takovy nepekny zazitek. Ale vic to popisovat radeji nebudu. Vis, porad je tu ale ta sance, ze se jedna treba o hematom, nebo neco jineho… Moje sestra do 4.ho mesice menstruovala. Nechci ti zbytecne davat nadeji, ale nehazej jeste flintu do obili (jak rika moje super kamaradka. Uvidis rano. A hlavne, kdyzby se ti neco nezdalo, tak jed opravdu k tomu doktorovi. Lepsi revize, nez nejaky prusvih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
1.12.09 22:26

taky jsem se utěšovala že to může být jenom nějaké nevinné krvácení,ale ta bolest je jiná.přesně jako když jsem rodila (akorát ne tak intenzivní) a i ta krev není úplně normální..moc bych tomu nevěřila..dokonce už pár dní nemám těhu příznaky co jsem měla…No poku něco vypadne,počítám s tím,že to nebude zrovna super zážitek,ale aspoň má člověk jistotu,že je to venku ne?(ježiš ta věta z ní divně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
1.12.09 22:48

Tak se drz a dej rano vedet, jak to vypada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty