Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky ráda bych znala pár názorů. Zítra mi končí 6ti nedělí MS jsem nedostala jsem z toho smutná…zas mám depky že tělo nefunguje jak má. to jsem přesně tušila
. co je lepší jít na vyvolávačku a nebo počklat na MS dýl..nechce se mi ale čekat třeba další tři měsíce!!! ach jo.. nevím jak moc je škodlivá vyvolávačka jestli si tím nerozhážu zase tělo. prosím o radu
MS dojde nejspíš až za několik měsíců, jestli budeš kojit. Teď by Ti hrozit dlouho neměla.
Obláčku, mrzí mě, co se ti stalo, mě to potkalo 1.10. a ms přišla až včera (teda doufám, zatím je to takové špinění, ale pekelně mě bolí břicho a záda, tak snad už je to ono). Byla jsem několikrát na utzv, vše v pořádku, pak na vyvolávačku, ale nic. Po 10 dnech od injekce kontrola a prý právě proběhla ovulace (což jsem sakramentsky cítila! ) a do 10 dnů přišla ms. Takže injekci bych asi ještě nechala počkat, maximálně si zajdi na utzv, jestli ti ted někdy neproběhla taky ovulace ( u mě to bylo tak cca 8 týdnů od revize).
Tak se drž a vydrž…
Ifko, ty jsi byla tedy po revizi na vyvolávačku?? po vyvolávačce jsi měla Ovukku a pak přišla MS? tomu nerozumím ![]()
No, přesně si to nepamatuju (data mi nikdy nešla), ale: po 7,5 týdnech od revize jsem dostala vyvolávačku, ms nepřišla, pak asi týden po injekci jsem měla strašné bolesti, tak jsem si myslela, že už přijde, ale nic, tak jsem volala na gyndu (cca 10 dní po injekci) a když jsem šla na kontrolu, dr na utzv viděl právě proběhlou ovulaci. To je ted tak 10 dní a od včera špiním a mám ms bolesti. Tož tak ![]()
ahááá …už chápu..počkám tedy ještě dva týdny to bude 2 měsíce od revize pak skočím na vyvolávajdu.
Jojo, ještě počkej ty dva týdny a pak si zajdi na kontrolu. Držím palce!
Obláčku já jsem 25. prosince 3 měsíce od revize, šestinedělí mi skončilo 7. listpadu, a MS nikde, takže k doktoru, ten radil 14 dní počkat.Ale MS stejně nepřišla.Píchal mi vyvolávačku,chtěl za ní 20 Kč, a měl azabrat do deseti dnů.Po 4 dnech jsem začala obden špinit, tak to trvalo až do této soboty, a v neděli ejhle Ms silnější, ale jsem za ní ráda.Konečně už se nemusím nervovat, že to nepřchází.A ke všemu jsem dostala obrnu lícního nervu, a mám ochrnutou polovinu obličeje, takže chodím rehabilitovat.Mám smůlu a musim s miminkem ještě počkat
![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.