Cysta a těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Peťule M
15.2.12 16:05

Cysta a těhotenství

Ahojte, jsem tady dnes poprvé a měla bych na vás jeden dotaz. Doktor mi našel cystu na vaječníku, malinkou, 2cm. Chodím na injekce 2× týdně, jsou to nějaké vitamíny, aby pomohly cystě se vstřebat. Jelikož neberu antikoncepci a snažíme se o miminko, chtěla jsem se zeptat, jestli je možné otěhotnět i přes tyto injekce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Izz
15.2.12 16:11

To teda neporadim, ale já jsem těhotná a byla jsem na utz na dr. říkala, že je tam 2cm cysta, ale že to řešit nijak nebudeme…takže jsem otěhotněla i s cystou…s injekcema zkušenost nemám

• Citovat
  • Upravit
Peťule M
15.2.12 16:24

Ony ty inejkce jsou vitamin B, tak si myslim, že by to nemělo vadit..ale nevím no. Ted jsem 7DPO a nepřestali jsme se snažit, tak třeba to vyjde:-)

• Citovat
  • Upravit
909
15.2.12 20:59

Ahoj, tak já mám cystu 7 cm, udělala se mi z podpory na oplodnění (clostilbegyt) udělala se mi vlastně někdy kolem ovulace, teď jsem 9tt a je pořád stejná. Pokud už ale těhotná jsi, tak radím nemít styk, já to mám zakázané do 12tého týdne. Pokud je dítě zplozeno za přítomnosti cysty, tak ji tam do toho 12tého týdne potřebuje a při jejím prasknutí hrozí potrat…Dávej na sebe pozor a přeji ať ti vyjde co si přeješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
8.1.13 17:21
:)

Příspěvek upraven 08.01.13 v 17:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
8.1.13 17:21

Ahoj, prosím o radu. Mám cystu cca 4 cm veliko, myslíte, že můžu normálně otěhotnět? Nemám žádné bolesti, ani se nezvětšuje.
Jinak co se týká cysty v těhotenství, tak s tím mám také zkušenosti. V 6tt jsem skončila s cystou, o které jsešm nevěděla v nemocnici.Takm si mě nechali 5 dní a propustili mě domů, že když se cysta sama zmizí. Cysta pak sama opravdu zmizela. Přeji všem hodně štěstíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí