Interrupce - co dělat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
14.2.12 16:07

Interrupce - co dělat?

Ahoj, nenapadlo by mě, že se na tyto stránky vrátím po tak dlouhé době, skoro po deseti letech. Mám dceru, se kterou jsem od jejích čtyř let sama, manžel zemřel. Dlouho jsem byla sama, nemohla jsem najít normálního partnera. Zhruba před rokem se objevil jeden, který má rád mě i moje dítě. Před koncem roku jsem neplánovaně otěhotněla. Dítě moc chci, ale partner v žádném případě. Prý je už moc starý… Dítě si nechci nechat vzít, ale je mi zároveň jasné, že nemůžu zůstat sama… nepřála bych nikomu takovou situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3332
14.2.12 16:12

Sama jsem toho názoru, že tomu dítěti by se šance dát měla. Mohla bych se jen zeptat, kolik let je partnerovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
14.2.12 16:13

Takže?

Co se stane, když si dítě necháš? Opustí tě partner?
Co se stane, když si dítě nenecháš? Partner zůstane?
Zhodnot kdy budeš štastnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
14.2.12 16:17

je moc smutné, co se ti stalo a bolesti sis už zažila hodně, nezpůsobuj si další tím, že si to dítě nenecháš…

ale je to samozřejmě na tobě, jestli myslíš, že bys to nezvládla… je to velmi těžká situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
14.2.12 16:21
Lizbeth píše:
Takže?Co se stane, když si dítě necháš? Opustí tě partner?
:palec: není co dodat
  • Citovat
  • Upravit
59366
14.2.12 16:29

:? tp Tě asi tak moc rád nemá když tě posílá na potrat :? . Já bych na potrat jít nedokázala, v klidu bych s nim vše probrala proč dítě nechce a tvoje důvody proč na potrat odmítáš jít a uvidíš. Jen si myslim že pokud bys šla tak ten vztah už nikdy nebude takový jaký byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
14.2.12 16:43

Dítě bych si nechala,a partner uz at se zaridi,jak chce.

• Citovat
  • Upravit
27247
14.2.12 16:47
Lizbeth píše:
Takže?Co se stane, když si dítě necháš? Opustí tě partner?

naprosto souhlasím.
Je to blbý to takhle říct, ale partner se dá nahradit, dítě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
14.2.12 16:49
lleennttiillkkaa píše:
Je to blbý to takhle říct, ale partner se dá nahradit, dítě ne.

Souhlasím, ale je to jen na tobě, jde taky o to, co cítíš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2618
14.2.12 16:49

S detma jsou velke starosti..chapu, ze uz lide v pokrocilem veku o detech nechteji slyset. Opravdu by pak ale odesel? Opustil sve dite? Ty ho znas nejlip, tak to musis posoudit. Kdyz si ho nechas vzit, dokazes mu to odpustit ? Budes se pak na neho divat stejne? Asi bych riskla tu prvni variantu. Ze to mozna zkousne. Ja bych tohle chlapovi totiz asi neodpustila, kdyby me k tomu vylozene donutil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27006
14.2.12 16:55
marra píše:
Dítě bych si nechala,a partner uz at se zaridi,jak chce.

tak tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.2.12 17:00

Já myslím, že se mu to ještě rozleží, když mluvíš o potratu, tak jsi někdy v prvním trimestru, je v šoku, nepočítal s tím, chlapi to s těmi potraty někdy vidí hrozně snadno. Je spousta „starých“ tatínků a miminko si užívají líp jak leckteří mlaďoši ;)
Stůj si za svým, ono se mu robřeskne. On děti má už z nějakého předchozího vztahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
14.2.12 17:03

Alisono :hug: :hug: :hug: fakt mne mrzí, žš partner takhle blbne.

Když ty dítě moc chceš, myslím, že nemáš co řešit… můžeš se trápit tím, co udělá on, když si dítě necháš, ale žádná žena, která dítě chce by neměla být nucena okolnostmi okolím k tomu, aby se ho zbavila (slušně řečeno) Dá se téměř s jistotou čekat, že bys potratu velice litovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.2.12 17:19

je mu padesát, děti má dvě dospělé a za sebou ne uplně vydařené manželství, (podptýkám, že ¨kvůli mně se nerozváděl)o všechno se staral v podstatě celý život sám a manželka si trajdala a užívala…
jenže ono to není lehké být sama s dítětem, kdo tonezažil na vlastní kůži, tak nepochopí. To se musí zkusit… bohužel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15052
14.2.12 17:25

Já se mu z jedné strany nedivím,já když zjistila,že jsem v jiném stavu ve svých jednačtyřiceti letech,taky jsem měla strach,co bude,jestli se dožijeme jeho dospělosti a mám strach pořád.Ale člověk se z toho šoku probere a najede zpátky do vyjetých kolejí a v pohodě.Zkus si s ním ještě o tom promluvit,já měla pořád ze začátku pocit,že je to zlý sen,z kterého se musím probudit a jak šmudlu ted miluju.Chlapovi to může trvat déle,ale nakonec bude rád.Alespon doufám a držím palce. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí