Interrupce - co dělat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
15.2.12 18:56

jo holky, doufám, že budete mít pravdu :-) doufááám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.12 19:07

jejda mimíska bych si nechala za kažou cenu,mě je 23 a mímu milačkovi 42 je trochu moderní však má vlastní dceru v péči myslím že kdybi se nám taky tak stalo že by asi nedokazal říct at miminko nechám vzit na to mě má asi moc rád.přeju at vím to dobře dopane.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.12 19:08

ještě se zeptam jak si otěhotněla? při HA?nebo jinak?

• Citovat
  • Upravit
930
16.2.12 14:04

Alisono, to zvládnete!!!
já když se seznámila s mužem, byl mezi námi 15 letý věkový rozdíl, hned na začátku jsem se ptala zda jednou dítě svatba atd. bude ok, a on že ano…po třech letech vztahu začal s tím že se na to necítí(dítě) že už je starý a nezvládne to(také 2 dospělé děti, vztahy s exmanželkou léta vyřešené) no tak jsem si sbalila věci, s tím že já jednou dítě chtít budu…po třech mesích přišel s kytkou ať se vrátím, že to zkusí zvládnout, po půl roce jsme se vzali, loni jsem plánovaně otěhotněla a i když vím že dítě je kvůli mě, že sám by do toho už asi nešel, tak NIKDY, ale opravdu NIKDY :srdce: nezapomenu jeho výraz-oči, když si těsně po porodu poprvé pochoval svého synáčka :* …že je z něj totálně poprděnej asi nemusím dodávat…
takže ti moc moc přeju aby to dopadlo stejně !!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
16.2.12 14:22

můj dělal taky po svatbě ofrky, před svatbou mluvil jak si mě chce vzít, miminko atd, vzali jsme se a z mimča se začal vykrucovat, děti ještě teda neměl, je mu 48, no a teď už mluví i o druhém, že až za dva roky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
19.2.12 08:54

Alisono, jak to u vás dopadlo? Zvládl to chlap?
Hodně na vás myslím, dej prosím krátkou zprávičku, děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
20.2.12 19:40

Ahoj, abych řekla pravdu, tak nevím, co bude. Je z toho dost vydřenej. Já jsem taky už unavená a vyčerpaná. Absolutně se mi nechce do práce, protože tam stejně nic neudělám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
20.2.12 20:11

Alisono- neboj, ještě maximálně pár týdnů a začne ži příjemný druhý trimestr- a pro tebe začne být celý svět veselejší a snad i chlapovi se podaří srovnat se nějak „rychle“ :)
Chtělo by to týden doma, aby sis odpočinula, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
20.2.12 23:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
21.2.12 21:44

Alisono nezbývá než doufat, že si to srovná dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.2.12 19:06

Jsem zklamana,zklamal me clovek,o kterem jsem si myslela,ze je mi oporou,ze me miluje,ze je zodpovedny…nejak tomu nemuzu uverit:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
22.2.12 19:17

Alisono, to mě mrzí :-((( třeba ještě to štěstí pocítí…ale věřím, že to zklamání v tobě zůstane.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
22.2.12 20:15

Alisono to je mi líto :( . Snad se vše v dobré obrátí :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
23.2.12 08:54

Alisono, neboj, on to určitě ještě pobere…
A kdyby ne, jsi strašně silná žena a ty budeš mít ten nejkrásnější poklad :srdce: Chlapů je všude plno, ale děťátko jen jedno, tvoje :srdce:
Držíme palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
23.2.12 10:17

Alisono :hug: chová se jako blb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...