Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jejda mimíska bych si nechala za kažou cenu,mě je 23 a mímu milačkovi 42 je trochu moderní však má vlastní dceru v péči myslím že kdybi se nám taky tak stalo že by asi nedokazal říct at miminko nechám vzit na to mě má asi moc rád.přeju at vím to dobře dopane.
Alisono, to zvládnete!!!
já když se seznámila s mužem, byl mezi námi 15 letý věkový rozdíl, hned na začátku jsem se ptala zda jednou dítě svatba atd. bude ok, a on že ano…po třech letech vztahu začal s tím že se na to necítí(dítě) že už je starý a nezvládne to(také 2 dospělé děti, vztahy s exmanželkou léta vyřešené) no tak jsem si sbalila věci, s tím že já jednou dítě chtít budu…po třech mesích přišel s kytkou ať se vrátím, že to zkusí zvládnout, po půl roce jsme se vzali, loni jsem plánovaně otěhotněla a i když vím že dítě je kvůli mě, že sám by do toho už asi nešel, tak NIKDY, ale opravdu NIKDY
nezapomenu jeho výraz-oči, když si těsně po porodu poprvé pochoval svého synáčka
…že je z něj totálně poprděnej asi nemusím dodávat…
takže ti moc moc přeju aby to dopadlo stejně !!! ![]()
můj dělal taky po svatbě ofrky, před svatbou mluvil jak si mě chce vzít, miminko atd, vzali jsme se a z mimča se začal vykrucovat, děti ještě teda neměl, je mu 48, no a teď už mluví i o druhém, že až za dva roky ![]()
Alisono, jak to u vás dopadlo? Zvládl to chlap?
Hodně na vás myslím, dej prosím krátkou zprávičku, děkuju ![]()
Ahoj, abych řekla pravdu, tak nevím, co bude. Je z toho dost vydřenej. Já jsem taky už unavená a vyčerpaná. Absolutně se mi nechce do práce, protože tam stejně nic neudělám ![]()
Alisono- neboj, ještě maximálně pár týdnů a začne ži příjemný druhý trimestr- a pro tebe začne být celý svět veselejší a snad i chlapovi se podaří srovnat se nějak „rychle“ ![]()
Chtělo by to týden doma, aby sis odpočinula, co?
Jsem zklamana,zklamal me clovek,o kterem jsem si myslela,ze je mi oporou,ze me miluje,ze je zodpovedny…nejak tomu nemuzu uverit:-(
Alisono, to mě mrzí
třeba ještě to štěstí pocítí…ale věřím, že to zklamání v tobě zůstane.. ![]()
Alisono, neboj, on to určitě ještě pobere…
A kdyby ne, jsi strašně silná žena a ty budeš mít ten nejkrásnější poklad
Chlapů je všude plno, ale děťátko jen jedno, tvoje ![]()
Držíme palce