Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já totiž narážím na to, že vůbec nemusíš být v 17tt a interrupce by mohla ještě jít udělat. Je opravdu krajně nepravděpodobné, že by doktorka přehlédla těhotenství v 10 týdnu. Je prostě příliš velké, než by si toho mohla nevšimnout. S tím, jaké jsou dnes k dispozici ultrazvuky, by si toho musela všimnout i kdyby byla slepá.
@Anonymní píše:
Já jsem si sem přišla pro radu a asi jsem nečekala že schytam tohle všechno za odpovědi, nevím, proč bych se ptala na něco, co není pravda a netýká se mě to, nevím, jak mám dokázat, že tahle situace se mi děje a není to výmysl, ptám se na to s čím potřebuju poradit a proto jsem i situaci popsala, nepotřebuju se ptát na něco, na co nepotřebuju odpověď, doktorka mi říkala, že mám nasadit HA v ten termín, kdy mám očekávanou ms což byl cyklus tak 32 dní, měla jsem totiž i injekci na vyvolání, protože mi tvrdila že těhotná nejsem a pak jsem tam šla právě znova, že nemám pořád ms a test byl pořád pozitivní a já užívala prášky, když mi to řekla, tam mi podruhé řekla, že nic nevidí a bylo to celý takový narychlo ten ultrazvuk a včera jsem si říkala že už to není asi ok ten test a ty příznaky, sama to na sobě i vidím a cítím, vím, že jsem fakt v jiném stavu, necítím se jako bych nebyla těhotná, dneska jsem dopoledne přišla a ona mi to potvrdila, až teď, já tomu nerozumím sama, zítra tam mám jít znovu, proto sem píšu o radu…
A na dotaz proč v této diskuzi odpovídáš sama sobě nám odpovíš, nebo budeš dál dělat mrtvého brouka?
@prokr píše:
A na dotaz proč v této diskuzi odpovídáš sama sobě nám odpovíš, nebo budeš dál dělat mrtvého brouka?
Neodpovídám sama sobě, proč bych měla odpovídat sama sobě, když sama nevím, jak se tohle dá řešit a proto jsem se obrátila sem, ale asi jsem nečekala takové reakce.
@Anonymní píše:
Neodpovídám sama sobě, proč bych měla odpovídat sama sobě, když sama nevím, jak se tohle dá řešit a proto jsem se obrátila sem, ale asi jsem nečekala takové reakce.
To se dá velmi snadno zjistit, víš? ![]()
@admin, prosím o prověření, zda uživatelka diskutuje sama se sebou.
@Anonymní píše:
Protože hned ta první odpověď má stejnou kytku jako ty? ![]()
@Anonymní píše:
Hele takhle podle mě je chyba hlavně i na straně doktorky, jako takhle, ultrazvuk někdy nemusí ukázat mimi hned, ale v 10 a 14 týdnu už by vidět být mělo, nepřijde mi normální aby ti ještě předepsala antikoncepci, když jsi došla s pozitivním testem ještě k tomu, sice nemůžeš za to, že ti ji napsala a pila jsi, když ti dvakrát gravitidu nepotvrdila, ale nevím jestli by ti tu interupci teď schválili jedině pokud by byl plod poškozený tou antikoncepcí a alkoholem
Takže tohle jsi nepsala ty? ![]()
Víš, jak tady fungují ty anonymní květiny? ![]()
@Anonymní píše:
Protože evidentně nevíš jak tu funguje systém anonymu. Podívej se na svou kytku všechny tvé příspěvky jsou pod touto kytkou ( ikonka). Jiní anonymní uživatelé mají jiné kytky. ![]()
@Anonymní píše:
Tak podivej se Ty lhářko…víš jak se pozná, že odpovídáš sama sobě?
Máš u příspěvku, kterým odpovídáš na zakládající příspěvek stejnou kytku. V jedné diskuzi nemohou mít stejnou kytku dva anonymní respondenti.
Nemilé překvapení viď ![]()
Mrzuté že
?
@prokr No nebyla bych tak ostrá, nebylo by to poprvé, co blbne web a všichni anonymové dostanou stejnou kytku. Ale on nám to @admin brzy osvětlí ![]()
@unuděná píše:
@prokr No nebyla bych tak ostrá, nebylo by to poprvé, co blbne web a všichni anonymové dostanou stejnou kytku. Ale on nám to @admin brzy osvětlí
Pokud se ukáže, že to byla chyba webu nemám problém se jí zde veřejně omluvit. ![]()
@unuděná píše:
Já totiž narážím na to, že vůbec nemusíš být v 17tt a interrupce by mohla ještě jít udělat. Je opravdu krajně nepravděpodobné, že by doktorka přehlédla těhotenství v 10 týdnu. Je prostě příliš velké, než by si toho mohla nevšimnout. S tím, jaké jsou dnes k dispozici ultrazvuky, by si toho musela všimnout i kdyby byla slepá.
Takhle, já sama vím, že je to nepravděpodobné, proto jsem se obrátila po dnešní návštěvě i sem, protože sama tomu nerozumím, protože když jsem tam byla ještě v ten nějak 10 TT, tak měla ona i připravené papíry na miniinterrupci ještě než mě vyšetřila a pak je zase zandala zpátky, protože mi oznámila, že těhotná nejsem, měla jsem totiž poslední MS 3.8 a u doktorky jsem byla 21.9 a pak znovu 1.11 na obou dvou vyšetřeních mi řekla že nejsem těhotná i přesto že jsem nesla znovu pozitivní test.
@Anonymní píše:
Takhle, já sama vím, že je to nepravděpodobné, proto jsem se obrátila po dnešní návštěvě i sem, protože sama tomu nerozumím, protože když jsem tam byla ještě v ten nějak 10 TT, tak měla ona i připravené papíry na miniinterrupci ještě než mě vyšetřila a pak je zase zandala zpátky, protože mi oznámila, že těhotná nejsem, měla jsem totiž poslední MS 3.8 a u doktorky jsem byla 21.9 a pak znovu 1.11 na obou dvou vyšetřeních mi řekla že nejsem těhotná i přesto že jsem nesla znovu pozitivní test.
Odpověz na to, na co se tě ptám: dostala jsi dnes těhotenskou průkazku? Jaký je v ní uveden týden, případně termín porodu? Kdy tam jdeš příště?
@Alisona Byla jsem v hodne podobne situaci pred ctyrmi lety.
Zena jen malokdy casem lituje, ze ma dite, ale mnohem casteji pak muze litovat, ze to dite nema.
Drzim palce, at uz se rozhodnete jakkoliv ![]()
PS: Pokud sama za sebe dite chces a duvod k potratu by byl ten, ze partner nechce, tak mu to budes mit stejne vnitrne za zle a je mozne, ze se i tak rozejdete, protoze to nebudes moct odpustit jemu a ani sobe.
Příspěvek upraven 25.11.21 v 13:48
@NikaXS, zakladatelka už svou situaci v roce 2012 zcela jistě vyřešila.
Bývá celkem fajn sledovat vývoj diskuse a teprve pak se do ní zapojit ![]()