Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mně se spíš nechce věřit že doktorka nepozná těhotenství a nasadí antikoncepci.To je docela přitažené za vlády. Hlavně v době kdy každá druhá vyvolává duchy na testu a chodí na krev. A nevěřím tomu že ženská s pozitivním testem bude do sebe ládovat antikoncepci. Klidně si mohla zaplatit UZ jinde, pokud by měla pochybnosti. Takže znovu a lépe. Jo a mimochodem v 17 týdnů interupce nejde, miminko se musí porodit a pouze ze zdravotních důvodů, pokud to zakladatelko nevíš a ta tvoje pohádka je pravdivá.
@unuděná píše:
Odpověz na to, na co se tě ptám: dostala jsi dnes těhotenskou průkazku? Jaký je v ní uveden týden, případně termín porodu? Kdy tam jdeš příště?
Jsem 16+2 říkala a mělo by to být prý v dubnu, ale zítra ráno tam mám jít znovu, abych věděla víc a nemám začít užívat HA v dalším platu, ultrazvukem to musela 2× přehlédnout.
@Anonymní píše:
Jsem 16+2 říkala a mělo by to být prý v dubnu, ale zítra ráno tam mám jít znovu, abych věděla víc a nemám začít užívat HA v dalším platu, ultrazvukem to musela 2× přehlédnout.
No a to ses jí jako nezeptala, jak je možné, že jsi 16+2, když ti už 2× tvrdila, že těhotná nejsi, vyvolávala ti MS a napsala HA??
Tos jako řekla „ano, děkuji“ a odešla???
@unuděná píše:
No a to ses jí jako nezeptala, jak je možné, že jsi 16+2, když ti už 2× tvrdila, že těhotná nejsi, vyvolávala ti MS a napsala HA??Tos jako řekla „ano, děkuji“ a odešla???
Já jsem se na to ptala samozřejmě, proto jsem tam i šla po třetí už a proto jsem ji i hlavně řekla, že jsem ale užívala ty prášky a měla jsem párkrát alkohol, protože jsem evidentně těhotná nebyla a to se v těhotenství nesmí logicky, já teď nevím, jestli se to mohlo nějak na tom plodu projevit, zítra jdu znovu ať mi všechno sepíše a hledám už jinou doktorku.
@Anonymní píše:
Já jsem se na to ptala samozřejmě, proto jsem tam i šla po třetí už a proto jsem ji i hlavně řekla, že jsem ale užívala ty prášky a měla jsem párkrát alkohol, protože jsem evidentně těhotná nebyla a to se v těhotenství nesmí logicky, já teď nevím, jestli se to mohlo nějak na tom plodu projevit, zítra jdu znovu ať mi všechno sepíše a hledám už jinou doktorku.
Z tebe to leze jak z chlupatý deky, vážně. Co ti na to odpověděla ta doktorka??
@unuděná píše:Že prej to se někdy stává, že to nejde poznat a vidět někdy přes ultrazvuk, jenže já jsem se z toho samozřejmě v tu chvíli docela sesypala, když se mi to teď potvrdilo takhle pozdě, kdy už s tím nemám šanci nic udělat a hlavně na to teď jsem a zůstanu úplně sama.
Z tebe to leze jak z chlupatý deky, vážně. Co ti na to odpověděla ta doktorka??
@Anonymní píše: Že prej to se někdy stává, že to nejde poznat a vidět někdy přes ultrazvuk, jenže já jsem se z toho samozřejmě v tu chvíli docela sesypala, když se mi to teď potvrdilo takhle pozdě, kdy už s tím nemám šanci nic udělat a hlavně na to teď jsem a zůstanu úplně sama.
Je škoda, že ses nechala tak odbýt. Dejme tomu, že jednou se stane, ale pokud jsi stále měla pozitivní test, příznaky a nedostala jsi MS, měla jsi tam naběhnout do toho 12tt a vyžádat si podrobnější vyšetření.. Nebo konzultovat s jinou doktorkou. Teď se holt můžeš naštvat a můžeš jí zítra říct, že dítě nechceš, že kvůli ní jsi propásla šanci na interrupci. Čistě teoreticky by ti mohla dát žádanku na ukončení těhotenství i teď, ale budeš muset normálně rodit…
@unuděná píše:
Je škoda, že ses nechala tak odbýt. Dejme tomu, že jednou se stane, ale pokud jsi stále měla pozitivní test, příznaky a nedostala jsi MS, měla jsi tam naběhnout do toho 12tt a vyžádat si podrobnější vyšetření.. Nebo konzultovat s jinou doktorkou. Teď se holt můžeš naštvat a můžeš jí zítra říct, že dítě nechceš, že kvůli ní jsi propásla šanci na interrupci. Čistě teoreticky by ti mohla dát žádanku na ukončení těhotenství i teď, ale budeš muset normálně rodit…
Žádný doktor v 17 týdnu neukončí prosperující těhotenství bez indikací k poškození plodu. Tomu prostě nevěřím.
@ludmilaadamkova píše: Žádný doktor v 17 týdnu neukončí prosperující těhotenství bez indikací k poškození plodu. Tomu prostě nevěřím.
To je snad i trestný ne?
@ludmilaadamkova píše: Žádný doktor v 17 týdnu neukončí prosperující těhotenství bez indikací k poškození plodu. Tomu prostě nevěřím.
Ten doktor, který opakovaně nenachází plod v děloze, předepisuje HA a píchá do ženský s pozitivním těhotenským testem vyvolávačku? Ten klidně
![]()
@unuděná píše:
Ten doktor, který opakovaně nenachází plod v děloze, předepisuje HA a píchá do ženský s pozitivním těhotenským testem vyvolávačku? Ten klidně![]()
vlastně jo
@prokr píše:
To je snad i trestný ne?
Ano je to trestne proto by to žádný doktor neudělal. Legálně lze pouze do 12. Týdnu pak už jen závazné poškození plodu nebo ohrožení života matky.
Hezký den,
anonymní květiny jsou v pořádku, uživatelka odpovídala sama sobě. Jelikož diskutujete k tématu, tak tento přešlap prozatím přehlédnu.
Pěkný den
Natálie ![]()
Hezký den,
anonymní květiny jsou v pořádku, uživatelka odpovídala sama sobě. Jelikož diskutujete k tématu, tak tento přešlap prozatím přehlédnu.
Pěkný den
Natálie@Anonymní píše:
Neodpovídám sama sobě, proč bych měla odpovídat sama sobě, když sama nevím, jak se tohle dá řešit a proto jsem se obrátila sem, ale asi jsem nečekala takové reakce.
Usvědčena ze lži. Končím kdo jednou lze lze furt. ![]()
@ludmilaadamkova píše:
Usvědčena ze lži. Končím kdo jednou lze lze furt.
Přesně tak. Teď už opravdu nelze brát dotaz vážně..