Cysta a přesto těhotná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
337
16.2.09 14:53

Cysta na přesto těhotná???

Ahoj holky, už několik dní mám takové lehké těhotenské příznaky (pobolívání v podbřišku, citlivý prsa), pokoušíme se o druhé mimi již přes půl roku a nic. Dneska jsem byla na gyn, protože jsem tam byla objednaná již delší dobu a doufala jsem, že by mi dr mohla potrvdit to těhotenství (i když do MS mam ještě 5 dni). Dr ale říkala, že mám v pravo cystu a ta vypouští hormony, které zabraňují otěhotnění. Jenže já mám furt takový vnitřní pocit, že tehotná jsem (TT negativní), navíc to pobolívání a píchání mám na straně levé. Má prosím některá z vás takovou zkušenost, že i přes cystu otěhotněla??? Asi už mi začíná kapat na maják, ale znáte to — tonoucí se stébla chytá:-) Díky za odpovědi Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8793
16.2.09 15:31

no když jsem otěhotněla tak doktorka na jednom vaječníku našla malou cystičku a na druhém žluté tělísko (normál. těh nález) jenže já jsem tam šla až v 10 týdnu (TT byl pozitivní, těhotenské příznaky byly taktéž, tak co bych se hnala k doktorům), takže jsem tam tu cystu mohla mít už dřív… ale na tvém místě bych se na to nespoléhala, počkala na menstruaci a TT dělala nejdřív 3 dny po vynechání… těhotenské příznaky se dají snadno vsugerovat… prostě počkej, však ono to nějak dopadne…
jinak já tedy neměla nejdřív pocit že jsem těhotná, já měla kašel, rýmu a bylo mi blbě - takže jsem přece měla virózu - no a má virózka je na metříku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.2.09 16:46

Ahoj kamarádka byla na operaci s cystou a na kontrole týden po operaci zjistili že je v 5tt. 8O Mimčo je naštěstí v pořádku. Akorát předoperační vyšetření nějaké odbyté…
A druhá známá otěhotněla s cystou a byla s ní v prvním trimstru také na operaci. Dítě také vpořádku má už 4 roky :wink:
Nepřihlášená kvatapka

• Citovat
  • Upravit
2239
16.2.09 17:46

Ahoj,

mozne to je, protoze pri prvnim tehu mi doktor rikal, ze mam cystu a byla jsem pritom v 5tt. Rikal mi to jen protoze chtel jeste nabrat krev, jelikoz pri cyste je tehutest kupovany v lekarnach neprukazny.

terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
16.2.09 19:56

Ahoj, při každém mým otěhotnění mi vznikla cysta. Prej se to stáva a po oplodnění vajíčka. Do 12 týdne se mi ale vždy vytratila. Takže je to možná známka těhotenství. Jinak kamarádka otěhotněla při cystě, prožila s ni těhu a dokonce i porodila. A to ji měla velikou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
16.2.09 20:28

Holky zatím díky moc za odpovědi. Naděje stále žije:-)) Jen se chci ještě zeptat, jak velké jste ty cysty mely. Mne ji dr dneska změřila na 3 cm - ani nevím, jestli to je hodně nebo málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
16.2.09 21:29

Ahoj Moni, mě na začátku těhu našel dr. na utz mimi (5tt+6, srdíčko už bilo) a cystu, něco jako 23×35mm, na druhém utz (7t+6) tam stále byla, ale snad 2×4cm. Pak jsem byla na utz až ve 20.tt a to už nikdo o utz neříkal, ani ted ve 32.tt, takže se zřejmě vstřebala.

Držím palce, ať jsou na testíku za pár dnů //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
16.2.09 21:49

Já měla 5cm a při další 3 cm. Tak držim palce, at to vyjde a cysta zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
16.2.09 21:51

Díky holky,

je super to od vás číst:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.8.13 00:38

Mám cystu na vaječníků už druhý měsíc. a chtěla jsem se zeptat zda mužů otěhotnět i přes ni. V poslenich dnech mi bývá nevolno a po ránu nechuť k jidlu mám tlaky v pidbrisku, bolí mě bradavky a hlava a mám strasne deprese. Může to být jen tou cystou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
2.1.17 13:01
@moni.cz píše:
Ahoj holky, už několik dní mám takové lehké těhotenské příznaky (pobolívání v podbřišku, citlivý prsa), pokoušíme se o druhé mimi již přes půl roku a nic. Dneska jsem byla na gyn, protože jsem tam byla objednaná již delší dobu a doufala jsem, že by mi dr mohla potrvdit to těhotenství (i když do MS mam ještě 5 dni). Dr ale říkala, že mám v pravo cystu a ta vypouští hormony, které zabraňují otěhotnění. Jenže já mám furt takový vnitřní pocit, že tehotná jsem (TT negativní), navíc to pobolívání a píchání mám na straně levé. Má prosím některá z vás takovou zkušenost, že i přes cystu otěhotněla??? Asi už mi začíná kapat na maják, ale znáte to — tonoucí se stébla chytá:-) Díky za odpovědi Monika

@mucko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
2.1.17 13:04

Cysta

Dobrý den ráda bych se zeptala. Mam hodně tehotenskych příznaků. Snažíme se o dítě měsíc. Doktor mi ale sdělil ze mám cystu přesto udělal test krve aby vyloučil těhotenství. Pokud bude test pozitivní musí to být nutně mimodelozni těhotenství neb o se může stát že by mohla být ta fazolka schovaná za cystou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kuky206
23.11.19 16:35

Ahoj, ráda bych se zeptala. Mám dnes 17 dní zpoždění. TT negativní, před týdnem mi doktor pichal provokačku a Ms tedy stále nikde. Teď v pátek mi doktor řekl, že mám cystu na pravém vaječníku 4,5 cm velikou 8o máte někdo zkušenost, že jste měli cystu a přesto bylo těhotné? Nebo za jak dlouho od provokačky jste dostali ms? :roll:
Děkuji za zkušenosti :srdce:

• Citovat
  • Upravit
25182
23.11.19 16:58

Měla jse cystu. zpožděni 54 dnu, ms pak došla sama. cysta po 3 měsících byla pryč, vstřebala se sama. teď mám pro změnu polyp :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76280
23.11.19 17:08

@Kuky206 17 dní zpoždění, tt negativní, nejsi těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie