Cysta na vaječníku

Anonymní
29.5.23 19:16

Cysta na vajecniku dotaz

Dobry den, chtela bych se vas zeptat na otazku, ktere moc nerozumim. Podle bolesti vajecniku jsem mela ovulaci ve ctvrtek, v patek jsem se vzbudila a vajecniky me uz normalne nebolely a mela jsem citliva prsa, coz mam vzdy po ovulaci a tak to mam az do te doby, nez dostanu ms a ta mi skonci. Pokud se nepletu, tak ovulace je 24 hodin a spermie je schopna oplodnit vajicko jen pri ovulaci nebo pokud spermie precka v tele zeny. Na internetu pisi, ze je to tak tri dny. A ted v nedeli o tri dny pozdeji jsem mela s pritelem styk, ze do me obcas zasunul penis bez ochrany a udelal se mimo me. Ejakuloval tak tri dny predem, takze spermie by nemely byt v mocove trubici. Pak me v nedeli vecer zaclo bodat vpravo u bricha. Dnes jsem byla u gynekologa a ten mi rekl, ze ta bolest je nejspise z toho, ze mam cystu, ktera ma cca 2cm a ma v sobe tu tekutinu a cysta by mela prasknout, az dostanu ms. A pokud ne, tak se to vyresi tak za 3 mesice, rikal dr. Takze pokud jsem mela ovulaci ve ctvrtek, coz odpovida i s priznaky, ktere mam vzdycky hned po ovulaci, tak to, ze je ten folikul plny a ze mam malou cystu neznamena, ze mam jakoby ovulaci porad, ze ne? Ovulace trva tech 24 hodin a kdyz jsem ji nejspis mela ve ctvrtek, tak se tam ta mala cysta mohla udelat a pak se projevit az treba o 2-3 dny cca. pozdeji?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
4385
29.5.23 19:26

Tu ovulaci, kterou ty tvrdíš, že jsi měla, tak máš nějakou potvrzenou? Např. ultrazvukem?

• načítám...
Anonymní
29.5.23 19:32

@korn123 Nemam. Ale vzdy me boli prsa hned po ovulaci az do konce ms a navic me vzdy boli vajecniky. Mam dlouhe cykly treba 42 dni a zacinaji me bolet vajecniky a prsa vzdy 7 dni pred ms, kterou mam opozdenou. Coz sedi, je to v puli meho cyklu. Jen mi rekl dnes, ze mam tu malou cystu. To je vsechno :lol:

• Upravit
Vesnickaholka
29.5.23 19:37

Ty jsi ta, co pocitala zasuny, ze? :roll:

• Upravit
Anonymní
29.5.23 19:39

@Vesnickaholka Jake zasuny? Ja se vas tu ptam ohledne cysty… Clovek se uz ani zeptat nemuze.

• Upravit
68971
29.5.23 19:40

Ovulace je zlomek sekundy, okamžík prasknutí folikulu. Pokud ji poznáváš jen podle jakýchsi příznaků, tak věř, že ty jsou způsobené hormonálními výkyvy. A tělo na to vždycky nemusí ukázkově zareagovat, takže ovulace ani být nemusela nebo mohla bt jindy. mohlo tam být víc folikulů a prasknout jenom jeden, nemusel prasnout žádný, stovka možností. Pokud nechceš otěhotnět, chraňte se a nespoléhej na to, že tě před pár dny někde píchlo. Pokud otěhotnět chceš, tak si hlídej ovulaci spolehlivěji.

• načítám...
Vesnickaholka
29.5.23 19:50

https://www.emimino.cz/…otaz-498503/
Myslim, ze tech shodnych veci je tam na nahodu az moc ;)

• Upravit
Anonymní
29.5.23 19:52

@Vesnickaholka Ja se ptala na ovulaci a na cystu. Nikdo se tu nezminuje o zasunech :D

• Upravit
Vesnickaholka
29.5.23 19:56
@Anonymní píše:
@Vesnickaholka Ja se ptala na ovulaci a na cystu. Nikdo se tu nezminuje o zasunech :D

To sice ne, ale mozna proto, ze v te predchozi diskuzi se Ti kvuli pocitani zasunu hodne lidi vysmalo :lol:
Jak uz jsem psala vyse, tak tech shodnych veci je tam az moc na pohou nahodu :lol:

• Upravit
Anonymní
29.5.23 20:01

@Vesnickaholka Pokud nejste schopna alespon trochu elementarni slusnosti, bude lepsi, kdyz se nebudete vyjadrovat. To je stejne, jak kdyby se nekdo zeptal na otazku, ve ktere by byly informace trosku shodne, ale otazka by byla uplne jina. Pocitam s tim, ze Vy byste si vzdycky neco nasla a byla schopna nekoho obvinit i rok potom. Ptala jsem se na cystu a ne na zadne zasuny. Na tohle nejsem zvedava. Me zajimaly pouzde odpovedi, co si o tom ostatni mysli. Ale rozhodne jsem se neptala proto, aby me tady nekdo obvinoval :D

• Upravit
116075
29.5.23 20:03

Hele, při každém sexu bez ochrany hrozí těhotenství. Prostě se chraň, co jiného chceš vymyslet, ovulaci můžeš mít kdykoliv během cyklu.

• načítám...
Vesnickaholka
29.5.23 20:06
@Anonymní píše:
@Vesnickaholka Pokud nejste schopna alespon trochu elementarni slusnosti, bude lepsi, kdyz se nebudete vyjadrovat. To je stejne, jak kdyby se nekdo zeptal na otazku, ve ktere by byly informace trosku shodne, ale otazka by byla uplne jina. Pocitam s tim, ze Vy byste si vzdycky neco nasla a byla schopna nekoho obvinit i rok potom. Ptala jsem se na cystu a ne na zadne zasuny. Na tohle nejsem zvedava. Me zajimaly pouzde odpovedi, co si o tom ostatni mysli. Ale rozhodne jsem se neptala proto, aby me tady nekdo obvinoval :D

Dobra tedy, tak se muzeme zeptat @admin zda jsi ta sama osoba, pokud ne, tak se mile rada omluvim :kytka:

• Upravit
4385
29.5.23 20:10

Jeden cyklus jsem taky měla všechny příznaky ovulace, a on to byl anovulák.

• načítám...
20838
29.5.23 21:19

Dobrý den, @Vesnickaholka,

jste rozený detektiv. :potlesk: Uživatelka této diskuze a míněné „Pohlavní styk dotaz“ je stejná. Tato diskuze vypadá poměrně věrohodně, ale při větším prověření uživatele tomu tak není.
Jelikož již uživatelka není součástí této komunity, uzamykám tuto diskuzi.

Mějte se hezky a děkuji za spolupráci

Jana :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky