Cysty a plánované ivf

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4581
5.1.16 15:46

Ahoj holky taky jsem doma,15.jdu na Utz a když to bude OK tak jdu na KET :dance: Utz teda nedělal, mám MS tak uvidíme. budu se modlit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
5.1.16 16:56
@Andělka16 píše:
Ahoj, tak jdu z CAR - mám malou cystu, dr. říkal, že ji řešit nebudeme a od soboty či neděle začínám stimulovat!

ahojky, a jaký máš protokol na IVF? Já začnu, až dostanu koncem ledna MS, pojedu v den menstr. do CAR, udělají UTZ, píchnou Diphereline, to je na utlumení vaječníků, tak nějak to chápu a pak až za 14 dní se začínají píchat stimul. injekce, trošičku zdlouhavé, takže to už bude únor. Ty to máš jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
5.1.16 17:45
@sofka34 píše:
ahojky, a jaký máš protokol na IVF? Já začnu, až dostanu koncem ledna MS, pojedu v den menstr. do CAR, udělají UTZ, píchnou Diphereline, to je na utlumení vaječníků, tak nějak to chápu a pak až za 14 dní se začínají píchat stimul. injekce, trošičku zdlouhavé, takže to už bude únor. Ty to máš jak?

já to budu mít rychlé :)

Stimulační protokol s antagonisty GnRH
Tento stimulační protokol je v současné době nejpoužívanějším stimulačním protokolem, má nižší spotřebu stimulačních hormonů a léčba trvá kratší dobu než u protokolu dlouhého. Rovněž využívá kombinace dvou druhů léků. Zisk vajíček bývá dostatečný. Úspěšnost léčby je 40% těhotenství na embryotransfer. Je zejména vhodný pro ženy s PCOS, starší ženy a pro ty, kde stimulace dlouhým protokolem nebyla úspěšná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
5.1.16 20:27

Vyčerpávající odpověď :), děkuji, taky bych brala takovou rychlovku, 1. IVF jsem píchala 21 dní, byl to děs, do toho injekce navíc fraxiparínu, odradilo mě to na tolik, že další pokus až teď po 3 letech :(. Fraxiparínu se chci vzdát, nechci se trápit injekcemi, prostě mi budou muset stačit léky, no a stimulace, prý mi zvýší tentokrát dávky, tak snad to nebude tak dlouho trvat. Takže ty máš krátký protokol a já dlouhý že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
6.1.16 06:28
@sofka34 píše:
Vyčerpávající odpověď :), děkuji, taky bych brala takovou rychlovku, 1. IVF jsem píchala 21 dní, byl to děs, do toho injekce navíc fraxiparínu, odradilo mě to na tolik, že další pokus až teď po 3 letech :(. Fraxiparínu se chci vzdát, nechci se trápit injekcemi, prostě mi budou muset stačit léky, no a stimulace, prý mi zvýší tentokrát dávky, tak snad to nebude tak dlouho trvat. Takže ty máš krátký protokol a já dlouhý že? :)

ony jsou ty protokoly tři - dlouhý, krátký a ten „můj“ s antagonisty GnRH - a jo je to rychlovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
8.1.16 22:13

Ahoj holky, já jsem tedy o pár kroků za vámi, teprv půjdeme plánovat IVF (3.2).Stimulace injekce a vše s tím spojené mě teprve čeká. Jak to tak čtu, tak jste mě trochu vystrašily. Také mám malé cysty na vaječnících… Dr. se pokaždé tvářili, že to nic není, tak jsem zvědavá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
9.1.16 22:03
@Banffle píše:
Ahoj holky, já jsem tedy o pár kroků za vámi, teprv půjdeme plánovat IVF (3.2).Stimulace injekce a vše s tím spojené mě teprve čeká. Jak to tak čtu, tak jste mě trochu vystrašily. Také mám malé cysty na vaječnících… Dr. se pokaždé tvářili, že to nic není, tak jsem zvědavá. :nevim:

dost záleží o jaký typ cyst jde a na jakého doktora narazíš, já příští týden začínám stimulovat s jednou malou endo cystou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
23.1.16 12:24

@Andělka16 ahojky, jak probíhá tvůj boj :), já pořád čekám na MS a jdu stimulovat se dvěma endom. cystama :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.16 17:11

Ahoj,
mám též podobný problém. Čeká mě 1.IVF, ale na UTZ mi Dr. zjistila 3,5cm cystu. Nasadila mi na 3 týdny antikoncepci a mám přijít na kontrolní UTZ až začne menses. Aby toho nebylo málo, mám zvýšenou hodnotu NK buněk, na které už 7týden užívám 4mg Medrolu. Máte někdo podobnou zkušenost, jak s cystou a antiko, tak s NK buňkami a Medrolem?
Díky za veškerou diskuzi.

• Citovat
  • Upravit
7.8.19 13:11

Cysta při stimulaci

Dobrý den, chtěla bych se zeptat mám před 1 IVF na stimulaci mi dalo od 2 DC Rekovelle do 7 DC dnes jsem byla na UZ 7DC a mám cystu 32mm na kevem vajecniku, je to velký problém? na pravem vajecniku mam cca 10 vajicek kolem 11mm je šance? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.19 22:08

Ahoj chtela jsem za vás zeptat jsem po operaci vaječníku snažíme se o miminko a nejde nam to už asi 3 měsíce se snažíme všechny říkají že z jedním vajíčkem to jde hůř :,( mela jsem cystu ale nakazilo to i vajíčko a říkali mi doktoři že to muže nakazit i to druhé takže ho museli vyndat dělali mi to plynem úskalí mě a mam tři jizvi a chtěla jsem se zeptat jestli je někdo tady takový kdo by mi poradil kdo je třeba po takuvé operaci a snaží se o miminko nebo Já už skusila Všechno kamarádky mi doporučovali prášky co urychlují otěhotnět a všelijaké iněkce lázně ale nevím jestli je to dobry nápad se takle ničit práškemi :palec :think: Děkuji moc za odpověď :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.19 22:16

Ahoj Holky taky mám cystu a šla jsem na operaci že mi tam našli TUBARIALNÍ Abces nebo tak nějak a říkali cysta a takle tak jsem šla na operaci museli mi vzít i vajíčko že prej bylo nakažené takže mam vlastně už jen jedno a dost mě to mrzelo ale doktoři řekli že to dali radši teď prič než aby se nakazilo druhé vajčo a neměla ani jedno no a nejde nám otěhotnět skoušíme to už 3 měsíce a furt nic :,( tak jsem z toho takuva smutná a už nevím co proto mám udělat :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.11.23 17:52

Ahojky Holky, mám dotaz mám už 3 transfer, dělala jsem si test a bohužel negativni nevím jestli to mám už brát jako že se to nechytlo a nebo čekat na krevní výsledky, další sklamani :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.23 10:45

Dobrý den,

věřím, že Vám pomůže také odborník z poradny pro neplodnost, reprodukční genetiku a zachování plodnosti na eMiminu - stačí do poradny vložit dotaz.

Poradna je pro registrované uživatele zdarma, dotaz lze vložit i anonymně :)

Držím palce :kytka:
Viki :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí