Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, spala jsem se svým klukem bez antikoncepce a s kondomem, prasknul nám..hned co nám prasknul tak ho vyndal a nebyl udelanej(naštěstí)jen jsem slysela ze se dá otěhotnět i z ty vody či co..jaka šance je ze jsem těhotná? docela mám nervy..
Ahoj,
jmenuje se to preejakulát a i v něm jsou spermie. A bez spermie neotěhotníš.
@Anonymní píše:
Ahoj, spala jsem se svým klukem bez antikoncepce a s kondomem, prasknul nám..hned co nám prasknul tak ho vyndal a nebyl udelanej(naštěstí)jen jsem slysela ze se dá otěhotnět i z ty vody či co..jaka šance je ze jsem těhotná? docela mám nervy..
No ono i v tý kapičce(preejakulační tekutina) nějací spermouši jsou. A preejakulační tekutina je vždycky. A jak je jednou spermouš, těhotenství je klidně možný.
Pravděpodobnost je sice malá. Ale furt je…
@Anonymní píše:
Bez spermie v celých dějinách lidstva otěhotněla pouze Panenka Marie. Tak pokud nejsi její inkarnací, tak myslím, že bez spermie těhotná nebudeš. ![]()
Jen se chci ještě zeptat po jaké době si mám udělat těhotenskej test?a když dostanu teď MS tak je to nepravděpodobné? @chs.jasmin
@Anonymní píše:
No jen voda ti dítě neudělá ![]()
Nevim,ale neučili vás že k životu potřebuješ spermií a vajíčko?
Jo učili ale jen jsem to slysela ze to jde i tak..tak nekrut očima @Malike
@Anonymní píše:
Jakože do tebe nalil vodu?
Pokud do ní nikdo neejakuloval, pak je těhotenství naprosto vyloučené ![]()
@Anonymní píše:
Jo učili ale jen jsem to slysela ze to jde i tak..tak nekrut očima @Malike
No kroutím…
to se fakt neda.
promiň ale těh. nejsi. A zvaž určitě i jinou ochranu aby jsi nemusela vyšilovat, když nechceš přijít do jiného stavu. Mimochodem i s kondomem se to musí umět ale šance, že ti praskne je vážně velmi malá, ale ok stalo se. Jak sama vidíš, máš ponaučení ![]()
@Anonymní píše:
I když nemam poledne dny?@Elath
A víš stoprocentně, že nemáš poldné dny? Dělala sis pravidelně ovulační testy, abys měla jistotu, kdy je máš a kdy ne? Navíc zdravá mladá spermie si umí na vajíčko počkat i 5dní ![]()
Pravděpodobnost je vždy. I když si myslím, že v tvém případě malá. Co ti zbývá? počkat jestli dostaneš měsíčky. Pokud je normálně dostaneš, test si dělat nemusíš. Pokud bude hodně slabá, nebo budeš mít spoždění, prosě si udělej test. Nic jinýho než čekat teď nemůžeš…
@Anonymní píše:
Jakože do tebe nalil vodu?Pokud do ní nikdo neejakuloval, pak je těhotenství naprosto vyloučené
Ne,myslela tím že jeho penis měl na sobě preejakulát..takova průhledna tekutina.
A myslí si že jen z vodičky bez spermie může otěhotnět.
@Anonymní píše:
neboj, pravděpodobnost je malá, navíc není jasné, jestli tam vůbec nějaký prejakulát byl, ono dost záleží na tom jak dlouho jste to dělali a chlap cejtí i jestli je něco na cestě..
@Malike píše:
Ne,myslela tím že jeho penis měl na sobě preejakulát..takova průhledna tekutina.
A myslí si že jen z vodičky bez spermie může otěhotnět.
O preejakulátu já něco vím
Jen to není voda ![]()