Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj vsem,
ja ani nevim, co bych si bez vas pocala!! ![]()
Dnes je to devaty den od me zmeskane MS a stale cekam. Ziji uz nejakym rokem v Londyne a moc bych si ted prala byt doma, abych se mohla jit objednat ke svemu lekari a zjistit, co je pricinou meho spozdeni anebo zda-li je mininko prece jenom na ceste.
V cervenci se konecne s pritelem stehujeme zpatky do CR, ale to uz bych mohla byt v 5. mesici
Tady ti doktori stoji za prd! Mam pry jeste tyden pockat a pak se zase objednat. To cekani je hrozne…
Porad na sobe nepozoruji zadne zmeny. Jen mozna vic papam, nez je obvykle. Ale asi neco v hlave namlouvam a zhazuji to na tehu priznaky ![]()
Takze mam pred sebou dalsi tyden cekani…ach jo.
Mejte se krasne a dik za vase odpovedi!!
Ahoj Lenule,
Pokud je to devet dni co ti MS vynechala tak nevahej a zakup tehu test. Ja myslím, že na ně spolehnutií je a zvlášť pokud je to už tak dlouho od vynechání MS. To by jsi na TT určitě zjistila.
Tak držím palečky ať to vyjde. (ej co já bych za to dala.)
Měj se
Ryšavka
Ahoj Lenule,
naprosto te chapu - bydlim v Irsku a doktori tu stoji za to same jako v UK. Kdyz jsem sla poprve k doktorovi s tim, ze jsem tehotna, ptala jsem se ho jestli mi to potvrdi - rekl a proc, kdyz jsem si uz test delala a oni pry maji ty same testy a tak jen napsal do sanonu pozitivni a bylo to - ja jsem si samozrejmne delala testu 5 - a i tak jsem nervozni, presto ze vsechny byly pozitivni.
No a na prvni vysetreni a UTZ jdu az ve 20 tydnu - opravdu jine nez v CR.
Preji hodne stesti s doktorama ![]()
Marie - 12t
Tak co Lenule vies uz nieco? Viem o com hovoris, moja segra zije v Anglii, a tiez ked otehotnela tak mali doktori na vsetko cas. K normalnym vysetreniam sa dostala az niekedy v 3. mesiaci ![]()