Ďábel v posteli - Co tím myslel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1472
13.10.15 10:57

To je otazka, nebo,,chlubeni se,,? Jinak teda by se mi nelíbilo, kdyby takto pritel mluvil pred kamarády, spis bych se citila trochu trapne a ďábla by doma teprv videl :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
13.10.15 10:58

Myslel tim, ze jsi neschopna a smrdis kourem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
13.10.15 11:02

Ty jo, to je zase dotaz :lol: To prohlásil před tebou? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
13.10.15 11:07

Myslím, že tvůj přítel je stejný primitiv jako jeho kamarád. Normální člověk se na nic takového neptá. Nedokážu si představit, že by se mě kamarádka ptala, jaký je můj chlap v posteli a já ji to popisovala. Uráželo by mě, kdyby mě muj muž před kamarády hodnotil jaká jsem já. My si to prostě řekneme navzájem s chlapem mezi sebou, že jsme skvělí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
13.10.15 11:08

@Šarlota4
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kopýtka a síra 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
13.10.15 11:11

Ano, chlapi se o tom taky baví. Ale stejně jako u žen jde o to, jak moc si dotyčný nechá nahlédnout do svého soukromí. Někdo vykládá do nechutných detailů, jiný pronese něco zaobaleně, přestože má třeba mnohem spokojenější vztah než ten první.
Mě osobně by takové sdělení až tak nepotěšilo. Kdo ví, co se řešilo dál :D. Normálně se s protějškem nebavím o tom, co já řeknu kamarádkám a on kamarádům, nicméně si myslím, že je dobré, když oba ve vztahu do jisté míry své soukromí chrání a nevyslepičí kde co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
13.10.15 11:16

Chlap řekne cokoliv, aby mu Ti kamarádi záviděli. At už pravda kdekoliv :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603

Já bych o brala jako lichotku :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851

Miluje se muž se ženou, muž je nahoře. Žena mu najednou začne sahat na hlavu a muž se ptá:
„Co to děláš?“
„Hledám rohy, ty miluješ jak ďábel.“
Milují se dál, teď je ale nahoře ona a on jí také začal hledat cosi na hlavě. Ona se ptá:
„Také miluji jak ďábel?“
„Ne, jsi těžká jak kráva.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
13.10.15 11:18
@Ignácie píše:
Miluje se muž se ženou, muž je nahoře. Žena mu najednou začne sahat na hlavu a muž se ptá:
„Co to děláš?“
„Hledám rohy, ty miluješ jak ďábel.“
Milují se dál, teď je ale nahoře ona a on jí také začal hledat cosi na hlavě. Ona se ptá:
„Také miluji jak ďábel?“
„Ne, jsi těžká jak kráva.“
:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
13.10.15 11:22
@Anonymní píše:
Zdravím co si mám pod takovým slovem pojmout tak mně nazval přítel před kamarádem který se ho ptal na to jaká jsem v posteli a můj přítel mu řekl že je to dáběl v posteli. :dance:

Nic, prostě chtěl být vtipný. :roll: :mrgreen:
Proč to proboha řešíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
13.10.15 11:24
@adeeelia píše:
Nebo že je to s tebou peklo :mrgreen: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.10.15 11:26

DÁBĚL? nevím, to bude hodně speciální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
13.10.15 11:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
13.10.15 11:34

Přijde mi běžné a normální laškování mezi milenci typu: To až budu vyprávět chlapům, tak mi to ani neuvěří… ;) bylo to hezký, zavtipkujeme, ale každýmu je do toho kulový…natož pokud to řeší před tebou. Přijde mi to ujetý, stejně jako tvůj dotaz :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová