Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky poradite jak rychle pribrat.? Lecim se antidepresivama mam 5deti a ma vaha je jen 46kg, hlavne muj hrudnik je jak 13lety holky…
Já jsem taky plochá po dětech a zvykla jsem si
nic jinýho mi nezbylo
Jsem taky plochá a považuju to celkem za výhodu
ale pokud tě to trápí, tak vidím pouze 2 možnosti - ušetřit na plastiku nebo zapracovat na sebevědomí ![]()
@Markysimson každý extrém je špatný, ale přeci jen, ten tvůj je o něco přijatelnější, než opačný
já bych ze všeho nejvíc radila, aby ses měla ráda taková jaká jsi, protože krása člověka nespočívá ani tak v tom jak vypadá (to možná pro ty provoplánové), ale hlavně v tom, co kolem sebe šíří, co z něj vyzařuje
![]()
To jako dospělá žena opravdu řeší, že má malá prsa? Stačí si to srovnat v hlavě, je to jednodušší a levnější, než plastika..
Mě osobně to tak nevadi, ale všímám si ze manžel moc spokojený neni ![]()
@Markysimson píše:
Mě osobně to tak nevadi, ale všímám si ze manžel moc spokojený neni
No, tak to je ta největší pitomost řešit to kvůli někomu…
Ať je poprsí jakékoliv, stejně záleží, co je pod ním, tedy jaké
tepe v hrudníku.
@Doctus píše:
Ať je poprsí jakékoliv, stejně záleží, co je pod ním, tedy jakétepe v hrudníku.
Jéé, to je krásně napsané
A o to hezčí je, když to napíše chlap. Já z toho taky vždycky mívala a mám mindráky, jsem plochá od jakživa. Ale teď už mě to tolik netrápí jako dřív, pokud jde chlapům jen o prsa, tak jsou dost povrchní ![]()
@Markysimson píše:
tak ti na tu plastiku dá on?
hele pro začátek začni nějakou hezkou pushupkou hm?
@Petule030
To víte, ženy řeší velikost poprsí, muži zase velikost něčeho jiného (třeba svalů, na nic jiného jsem samozřejmě nemyslel
). Když požaduje chlap u své nastávající minimálně čtyřky, tak mi to připomíná požadavky některých žen ve smyslu pod 18 nejdu atd. Obě varianty jsou na hlavu postavené, nehledě na to, že za své rozměry nikdo nemůže a ani se o to nijak nezaslouží. Je to jen čistě o náhodě, jak se který gen projeví pod tlakem vlivů okolního prostředí. Každé tělo je krásné a unikátní, jedná se taky o nejdokonalejší komplexní strukturu, která kdy existovala na této planetě (věřící prominou, že jsem nezmínil Krista, ale to byla taková zvláštní entita, co Bůh? člověk?). ![]()
@Markysimson píše:
A při výrobě těch 5 dětí mu to nevadilo? ![]()