Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@neila píše:
@Quinn7 tak ono je dost depresivní, když 13 letá dcera nosí 70C, zatímco maminka, byť jinak ohromní štramanda, pochopitelně,si musí vystačit s 85A rafinovaného střihu, který aspoň v triku šidí na B
Já plastiku vůbec nezavrhuji, možná jí časem zrealizuji, ale ještě na to nejsem dost stará
@Quinn7 píše:
Co bych za to dala být plochá. Bohužel mám prsa jak dva Mount Everesty, osobně se mi to nelíbí. Na nikom se mi nelíbí veliký prsa. Mě se ohromně zvětšili po antikoncepci, tak nevím jestli jí bereš nebo ne. No dál prostě začít s prominutím žrát jak prase, ztloustnout a je to. Nějaká ta čokoládička, brambůrky, tučný a hned máš klidně desítky![]()
Kdyby to bylo tak jednoduchy, tak uz mam aspon desitky
Ja beru antinu od 15 let a prijde mi, ze hned po nasazeni snad prestaly rust, mam je od patnacti stejny. Pravda je, ze minulej rok o Vanocich jsem zrala jak nezavrena, pribrala jsem 10 kg a malicko se prsa zvetsily, ale fakt malo. Ted jsem to shodila, mam asi 58 kg a prsa stale stejny. Mela jsem i dost tlustou kamaradku a ta mela tak dvojky, a jeste osklivy. Asi to neni jen o zrani, ale nekomu to treba pomuze, ovsem za jakou cenu, to teda nevim ![]()
@2016 píše:
Nikdy sem velikost prsou neresila.Mam se rada takova, jaka jsem. Velke prsa bych rozhodne nechtela (nechci se nikoho dotknout),nelibi se mi to.Mam tri deti, cekam ctvrte a uz ted myslim na to, jak mi zase diky kojeni vyrostou pro me do obrich rozmeru. Normalne mam dvojky. Tvemu manzelovi vzkazuju, ze to co mas, mu do huby staci a do ruky at si na.ere.
já mít dvojky, tak taky nic neřeším ![]()
Příspěvek upraven 13.10.15 v 15:41
@Azeretereza píše:
Kdyby to bylo tak jednoduchy, tak uz mam aspon desitkyJa beru antinu od 15 let a prijde mi, ze hned po nasazeni snad prestaly rust, mam je od patnacti stejny. Pravda je, ze minulej rok o Vanocich jsem zrala jak nezavrena, pribrala jsem 10 kg a malicko se prsa zvetsily, ale fakt malo. Ted jsem to shodila, mam asi 58 kg a prsa stale stejny. Mela jsem i dost tlustou kamaradku a ta mela tak dvojky, a jeste osklivy. Asi to neni jen o zrani, ale nekomu to treba pomuze, ovsem za jakou cenu, to teda nevim
jako je pravda, že na někoho ta anti nepůsobí. Mě začali růst snad po první tabletce opravdu. S tím žraním, si myslím, že všeobecně někdo kdo má třeba 80 kg bude mít prostě zákonitě větší prsa, než někdo kdo má 50. Já mám teda 65, jako sem tlustá, ale neni to tak hrozný, ale prsa sou prostě obrovský. ![]()
@Quinn7 píše:tak to mě docela pobavilo. Každopádně chudák dcerka. Mít ve 13 takovou velikost, tak snad nevylezu z baráku. Já bych velmi ráda zrealizovala zmenšení prsou, ale na plastiku je mám asi pořád moc „malý“.
hele, u ní to není tak dramaticky vidět, protože ona je celkově taková „udělaná“
Prostě kus baby
Ale fakt je, že jí ta prsa vyběhla asi v průběhu dvou měsíců, takže to byla opravdu náhlá změna. Ona je úspěšně kryje, kamufluje a skrývá pod volné svetry, ale já si tak v duchu říkám, že jednou za ně bude ráda
Myslím, že už jí moc neporostou, snad teda ![]()
Jsem postavou úplně jiné, ona jí zdědila po svém tátovi, je urostlá, takže ta prsa ji postavu hezky vyvažují. Já jsem zase atlet, mám 168/55, míry slušné na věk 35+ a dvě děti, ale zase to odnesla ta prsa, která po dvou kojených násoskách vykazují značné známky opotřebení a nepružnosti ![]()
@neila píše:
hele, u ní to není tak dramaticky vidět, protože ona je celkově taková „udělaná“Prostě kus baby
Ale fakt je, že jí ta prsa vyběhla asi v průběhu dvou měsíců, takže to byla opravdu náhlá změna. Ona je úspěšně kryje, kamufluje a skrývá pod volné svetry, ale já si tak v duchu říkám, že jednou za ně bude ráda
Myslím, že už jí moc neporostou, snad teda
ahá, tak to potom dává smysl pokud je slečná celkově „udělaná“ (super výraz)
. No ono v pubertě ty prsa vážně můžou narůst strašně rychle, že to člověk vůbec nečeká. Já jí chápu, že to kamufluje. Jestli za ně bude ráda nebo ne, to těžko říct. Já kamufluju do ted, volný trička sou můj největší kamarád
.
@Quinn7 ale tak občas je „tasíš“, ne?
Přiznej se!
![]()
Myslím, že pokud by jí zůstaly C, tak by to bylo fajn, byla by akorát a jednou by mohla být tak správně žensky spokojená ![]()
Já si třeba neumím na sobě představit košíky D a víc, ale taková hezká plnější béčka, nebo menší céčka, něco nenápadného, žádné melouny, spíš takové decentní vyplnění trika, by mě v budoucnu určitě potěšilo (manžela určitě taky, i když on je velký džentlmen a nikdy by poznámky tímhle směrem netrousil)
.
@neila píše:
@Quinn7 ale tak občas je „tasíš“, ne?Přiznej se!
![]()
Myslím, že pokud by jí zůstaly C, tak by to bylo fajn, byla by akorát a jednou by mohla být tak správně žensky spokojená
Já si třeba neumím na sobě představit košíky D a víc, ale taková hezká plnější béčka, nebo menší céčka, něco nenápadného, žádné melouny, spíš takové decentní vyplnění trika, by mě v budoucnu určitě potěšilo (manžela určitě taky, i když on je velký džentlmen a nikdy by poznámky tímhle směrem netrousil).
no netasím nikdy a nikde. Trička s výstřihem nemám. Jednu chvíli jsem si je stahovala obvazem
, ale je to dost nepohodlný a pracný. Ted nosím takovýto pás pod tričko akorát v černý (viz foto). Já to teda nosím normálně na podprsenku, ono to maličko stáhne, ale žádná slava to není. Ale hlavně když se předkloním tak není nic vidět. Já považuju za velký prsa C a výš. Já bych chtěla A jako jsem měla před braním antikoncepce :/, ted z nich mám opravdu trauma
![]()
@Adinka_2012 a myslíš, že ty dvojky jsou po třech dětech a kojení pěkný? ![]()
@Quinn7 tak to je mi fakt líto, že jsou prsa pro tebe taková přítěž
věřím, asi i tady platí, že všeho moc škodí. A to ti tak naběhly z HA? Já jsem měla taky při užívání HA větší, ale po vysazení se to zhruba do měsíce vrátilo do původní velikosti.
@neila píše:
@Quinn7 tak to je mi fakt líto, že jsou prsa pro tebe taková přítěžvěřím, asi i tady platí, že všeho moc škodí. A to ti tak naběhly z HA? Já jsem měla taky při užívání HA větší, ale po vysazení se to zhruba do měsíce vrátilo do původní velikosti.
jj bohužel se zvětšily po HA. celkově jsem přibrala a prsa se zvětšily. Já teda taky trochu spolíhám, až jednou vysadím tak se prsa zmenší, ale když ne, tak to nevím co budu dělat ![]()