Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky vazim 47 kilo a jsem uplne plocha. A mam dve deti. Vibec to neresim. aspon nemusim porad nosit podprdu ![]()
Nic si z toho nedelej. Ty jsi plocha, ja mam zase dva kynuty knedliky
Rika mi to muj chlap!!!
MEJ SE RADA ![]()
Ja nemam 47kg, a i tak jsem plocha, dneska jsme se tomu zrovna s pritelem smala, kdyz jsem si vzala volnejsi tricko bez podprdy a vubec nebylo videt, ze mam nejaky prsa
Ber to s humorem. Ja misto plastiky radsi pojedu na dovcu a tohle neresim.
Co bych za to dala být plochá. Bohužel mám prsa jak dva Mount Everesty, osobně se mi to nelíbí. Na nikom se mi nelíbí veliký prsa. Mě se ohromně zvětšili po antikoncepci, tak nevím jestli jí bereš nebo ne. No dál prostě začít s prominutím žrát jak prase, ztloustnout a je to. Nějaká ta čokoládička, brambůrky, tučný a hned máš klidně desítky
![]()
Tak já mám 55 kg a taky potřebuju přibrat ale bohužel mi to jaksi nejde
a prsa povislí jedničky, takže asi tak… ale to mě netrápí spíš ta váha
Holky buďte v klidu, malá prsa mají i své výhody…
(v poloze ležmo se dostávám do mínusových hodnot
)
ale zase nebolí nás záda z těžkých prsou, v pohodě dopneme saka a halenky a můžeme chodit i bez ![]()
Tak zrovna včera jsem se před zrcadlem málem rozbrečela, kde jaká 13ti letá slečna má větší prsa jak já. Po dvou dětech nic. Naštěstí, nebo bohužel, nemám čas nad tím přemýšlet, se dvěma čertovýma kvítkama jsem ráda, že se večer zastavím.
@Malaga píše:
Holky buďte v klidu, malá prsa mají i své výhody…
(v poloze ležmo se dostávám do mínusových hodnot)
ale zase nebolí nás záda z těžkých prsou, v pohodě dopneme saka a halenky a můžeme chodit i bez
To mate fakt fajn.
To my s kynutyna knedlikama (k. k.) to mame horsi
V leze se dostavame sice taky do minusovych hodnot, ale takovych ze nas bradavky lechtaji v podpazi
v lete bez podprdy by jsme meli potnicky a opruzeniny na hrudi jak by se to spotilo a k. k. by soupaly po kuzi. A jak k. k. vypadaji v saku bez vhodne podprdy radsi ani nepomyslet.
A v poloze na konicka se vzdycky vyliskam
Budme rady za to, co mame ![]()
@Quinn7 píše:
Co bych za to dala být plochá. Bohužel mám prsa jak dva Mount Everesty, osobně se mi to nelíbí. Na nikom se mi nelíbí veliký prsa. Mě se ohromně zvětšili po antikoncepci, tak nevím jestli jí bereš nebo ne. No dál prostě začít s prominutím žrát jak prase, ztloustnout a je to. Nějaká ta čokoládička, brambůrky, tučný a hned máš klidně desítky![]()
tak má prsa jsou ke „žraní“ naprosto netečná. Kdybych začla jíst jak prase, tak mi naroste zadek do obřích rozměrů, ale prsa nic ![]()
@Adinka_2012 píše:
tak má prsa jsou ke „žraní“ naprosto netečná. Kdybych začla jíst jak prase, tak mi naroste zadek do obřích rozměrů, ale prsa nic
jejda tak to je potom blbý. Mě narostly po kombinaci antikoncepce + žraní. Do tý doby jsem měla krásný jedničky, ted už radši nepočítám co mám za číslo.
@Manka Rumcajzovic píše:
To mate fakt fajn.To my s kynutyna knedlikama (k. k.) to mame horsi
V leze se dostavame sice taky do minusovych hodnot, ale takovych ze nas bradavky lechtaji v podpazi
v lete bez podprdy by jsme meli potnicky a opruzeniny na hrudi jak by se to spotilo a k. k. by soupaly po kuzi. A jak k. k. vypadaji v saku bez vhodne podprdy radsi ani nepomyslet.
A v poloze na konicka se vzdycky vyliskam
![]()
Budme rady za to, co mame
jé kynutý knedlíky to je super
. Taková diskuze mě vždycky vytočí, pak začnu mít ještě větší depresi
. Nechápu co se vám na těch malých prsíčkách jako nelíbí? Vid já ani nemůžu nosit upnutý trička, protože to se fakt nedá.
@Quinn7 tak ono je dost depresivní, když 13 letá dcera nosí 70C, zatímco maminka, byť jinak ohromní štramanda, pochopitelně,
si musí vystačit s 85A rafinovaného střihu, který aspoň v triku šidí na B ![]()
Já plastiku vůbec nezavrhuji, možná jí časem zrealizuji, ale ještě na to nejsem dost stará ![]()
Budte rady ze nemate. Ja mam vic net kynute knedliky
ani nevite jak me tezke sehnat podprsenku ktera by me nekde netlacila, nevadila a kdyz uz aetenu tqk za ni dam pulku materske. O plavkach ani nemluvim, to se neda. A nejake pekne halenky abych nevypadala jako v pytli
spodek mam vel M vrsek tricek si kupuji minimalne XL. Takze co bych ja se svymi 75F dala za zadna prsa. I kdyz to ny se asi pak nelibilo priteli
ale me joooo ![]()
@miruska11 Ty uz mas chleba 1200g
Na mala prsa je fajn push-up podprda, dost zvetsuje, kdezto k. k. nezmensis a z nevhodnych podprsenek kypou ven
![]()
Nikdy sem velikost prsou neresila.Mam se rada takova, jaka jsem. Velke prsa bych rozhodne nechtela (nechci se nikoho dotknout),nelibi se mi to.Mam tri deti, cekam ctvrte a uz ted myslim na to, jak mi zase diky kojeni vyrostou pro me do obrich rozmeru. Normalne mam dvojky. Tvemu manzelovi vzkazuju, ze to co mas, mu do huby staci a do ruky at si na.ere
.