Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Osobně bych mu to nevěřila. kdysi jsem chodila s taky jedním takovým d-bilem. bylo mi devatenáct a byla jsem rozumu holá. Ten pošuk se také (přede mnou
) zmínil kamarádům jaká jsem super ďáblice v posteli. S takovým pochvalným, nikoli ironickým výrazem. No, vzhledem k tomu, že mě silně nebavil a neuspokojoval, ale byl to super citový vyděrač (jestli mě opustíš, tak se zabiju) tak každý sex (dokud jsem nepobrala trochu rozumu a neřekla mu, že až si vyhlídne strom, tak mu donesu provaz)jsem protrpěla nehybně, na zádech s křečovitě zavřenýma očima. Tak buď lhal nebo byl hooooodně nenáročnej. jo a žije dodnes, je právník a má moc krásnou ženu.
Tak já nevím, ale mně přijde, že dneska je rozhovor o sexu rovný tomu, když se debatuje o tom, jaký bude zítra počasí
Všude je to dneska samej sex
O čem si jako představujete, že se chlapi mezi sebou baví? O dětech snad?
Nehledala bych za tí fakt nic. Buď v posteli ten ďábel seš nebo to řekl, aby si přilepšil. Buď ráda, že neřekl, že je to s tebou na ho.no a že si odskakuje jinam ![]()
@Tunrida píše:
Tak já nevím, ale mně přijde, že dneska je rozhovor o sexu rovný tomu, když se debatuje o tom, jaký bude zítra počasíVšude je to dneska samej sex
O čem si jako představujete, že se chlapi mezi sebou baví? O dětech snad?
Nehledala bych za tí fakt nic. Buď v posteli ten ďábel seš nebo to řekl, aby si přilepšil. Buď ráda, že neřekl, že je to s tebou na ho.no a že si odskakuje jinam
Já nevím no, ale neumím si představit, že by si můj chlap vyprávěl třeba s kolegama v práci detaily z intimního života. To že je sexu všude plno neznamená, že by určité věci neměly být v rámci uchování kvality a intimity vztahu mezi mužem a ženou jen a pouze mezi jimi dvěma. A ony taky nejsou hovory o sexu jako hovory o sexu, ale podle toho, co zakladatelka psala, tak to nejspíš moc úroveň nemělo. Já se třeba taky bavím s kamarádkama o sexu, ale rozhodně jsme se nikdy nebavily o tom, jaký je jejich partner v posteli a dokonce ani o velikosti přirození. Zkrátka, do některých věcí ostatním nic a hlavně by mi to přišlo jako podraz vůči partnerovi.
@Zabatko píše:
Já nevím no, ale neumím si představit, že by si můj chlap vyprávěl třeba s kolegama v práci detaily z intimního života. To že je sexu všude plno neznamená, že by určité věci neměly být v rámci uchování kvality a intimity vztahu mezi mužem a ženou jen a pouze mezi jimi dvěma. A ony taky nejsou hovory o sexu jako hovory o sexu, ale podle toho, co zakladatelka psala, tak to nejspíš moc úroveň nemělo. Já se třeba taky bavím s kamarádkama o sexu, ale rozhodně jsme se nikdy nebavily o tom, jaký je jejich partner v posteli a dokonce ani o velikosti přirození. Zkrátka, do některých věcí ostatním nic a hlavně by mi to přišlo jako podraz vůči partnerovi.
A kdo mluví o nějakých detailech? Ono co má ten chlap dělat, když k němu přiletí otázka, jaká je ta jeho?
Buď řekne, že je dobrá, nebo, že je hrozná
, nebo řekne, že se o tom bavit nebude a poletí na něj další smršť o tom, že beztak stojí za prd ![]()
O čem se vy s kamarádkami teda bavíte o sexu? O tom jestli ho máte nebo nemáte? I to je datail intimního života. Každá debata o sexu je náhled do soukromí jedince nebo vztahu.
Kdyby o ní řekl, že ji má jak vjezd do pískovny, tak to jo, to bych byla taky naštvaná, ale jinak mě teda tyhle debaty nechávají chladnou.
@Tunrida píše:
A co tě tak pobavilo?
Jo, pobavilo, protože mi to připomělo průpovídky jednoho příbuzného, který celkem často /ve stavu opilosti/ takto a podobně hodnotil svoje partnerky. ![]()
@Anonymní píše:
HOlky, já bych řekla, že se o tom muži nejspíš baví.
Nevím ale jak přesně, nebo co k tomu říct, ale z občasné poznámky mám dojem, že to není tabu.
Můj muž je v kanclu, jsou to samí ing. Jednou jsme se bavili o porodech a on se zmínil, že jeho kolegové povídali, že jejich ženy křičely a nadávaly jim (bylo to v kontextu mého porodu bez nadávek a křiku.)
Představa, že můj muž někomu vykládá, jak se chovám u porodu, mě teda pěkně rozčiluje, bych mu nakopala pr*el.Se sexem je to samý v bledě modrým, asi jak popisuje zakladatelka, muž mě chválí, někdy i slovy: všichni by mi tě záviděli. Že si někdo stěžuje, že to a to, nebo tamto a toto nechce a ta nepolyká apod.
Myslím, že v úzkém kolektivu /kancl, hospoda, nevím co/, se probere kde co.
Anonymní V.
Ostatně tak, ´jako ženská probere kde co s kamarádkou třeba.
Je mi jedno, zda má Ing. prof. nebo pomocnou školu. Je mi jasné, že s přítelem či bráchou taky občas něco proberou, ale třeba můj bývalý přítel na tyhle typy otázek zásadně odpovídal, že se mu příčí takto mluvit o dámách..
Můj současný zase o mně na veřejnosti mluví hezky, ale nijak nás dva nerozebírá, na tohle by řekl něco jako „nemůžu si stěžovat“ a dál by to taky nepitval. A nemá Ing. a nesedí v kanclu.
Je to prostě o vychování a hranici toho, co komu ještě přijde vkusné.
@Run píše:
DÁBĚL? nevím, to bude hodně speciální
Ďábel nosí Pradu.. Třeba má ráda značkové robertky ![]()
@nostress píše: …a parfémované![]()
No vida, takže problém jsme vyřešily ![]()
@Sluka píše:
Je mi jedno, zda má Ing. prof. nebo pomocnou školu. Je mi jasné, že s přítelem či bráchou taky občas něco proberou, ale třeba můj bývalý přítel na tyhle typy otázek zásadně odpovídal, že se mu příčí takto mluvit o dámách..
Můj současný zase o mně na veřejnosti mluví hezky, ale nijak nás dva nerozebírá, na tohle by řekl něco jako „nemůžu si stěžovat“ a dál by to taky nepitval. A nemá Ing. a nesedí v kanclu.
Je to prostě o vychování a hranici toho, co komu ještě přijde vkusné.
Souhlasím. Můj manžel taky „sedí v kanceláři“, ale neumím si představit, že by s kýmkoliv probíral detaily našeho intimního života. V některých oblastech je on ještě větší „konzerva“, než já. ![]()
At je to jak koliv prostě jsi jednična o tom to svědčí o ničem jiném tak co řešíš prostě jsi v sexu dokonalá pro něj lepší než aby ti chodil do bordelu a šuk. jinde že stojíš za nic kdyby jsi nebyla dobrá v sexu tak už dávno z tebou nebude chlap potřebuje pořádný sex!!!