Pracuje tu někdo na stavebním úřadě?

3336
12.10.15 22:02

Pracujete někdo na stavebním úřadě?

Dobrý večer, sháním někoho, kdo pracuje na stavebním úřadě a byl by ochotný se mnou vyměnit pár zpráv a zodpovědět pár otázek ohledně papírování okolo stavby rekreační chatky/mobilheimu/maringotky…
Předem děkuji pokud se někdo najde, situaci samozřejmě individuálně popíšu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
13.10.15 06:46

Jedna věc každý stavebni urad to ma jinak. Tudiz doporučuju navstevu daného uradu pod který spadate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
13.10.15 07:19

Dobrý den, já pracuji na stavebním úřadě. Klidně se ptejte, nebo do SZ. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
13.10.15 07:26

@kattkka souhlas, s čím jeden stavební úřad nemá problém, druhý zazdí. Slyšela jsem to od kolegyní, že ve spoustě věcech je „stavební zákon“ dejme tomu pružný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.10.15 09:37
@Mar__tanka1983 píše:
@kattkka souhlas, s čím jeden stavební úřad nemá problém, druhý zazdí. Slyšela jsem to od kolegyní, že ve spoustě věcech je „stavební zákon“ dejme tomu pružný :roll:

Tak ono je to i o vzhledu města, někde je jim šumák, že jim kolem města stojí maringotky a jinde nedovolí postavit v běžné zástavě (tím myslím novostavby - satelit) srub, aby to nekazilo jednolitý vzhled :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
13.10.15 10:45

Ano, je mi jasne ze je to urad od uradu. S nasim st. u. vec resin, ale chtela bych nazor nekoho „od fochu“, abych vedela o cem se vubec bavit…
@vikon diky, napisu sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.10.15 11:16

@Mar__tanka1983 jo je to tak. Vlastní zkušenost. Vyrizovali jsme stavbeni povoleni od unoru do dubna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová