Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Že frajeří před kamarádem, co mu má říct, že jsi v posteli prkno? A nebo je to pravda a jsi dobrá, to ale snad posoudíš i ty sama ![]()
Nevim co si představit, ale tak asi je chlap spokojen. Mi by ovšem nepotěšil
co je kámošům do toho.. ale on se chce vytáhnout ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím co si mám pod takovým slovem pojmout tak mně nazval přítel před kamarádem který se ho ptal na to jaká jsem v posteli a můj přítel mu řekl že je to dáběl v posteli.
Mysli si o tom, právě to, co si myslíš. Já osobně bych si myslela, že můj přítel je poloopička bez úrovně, když se přede mnou se svým kamarádem baví o tom, jaká jsem v posteli. Urazilo by mě to a onen přítel by nyní už přítelem nebyl.
Ale to jsi asi číst nechtěla, tak si mysli, co chceš.
Myslím si o tom, že máš zřejmě potřebu se chlubit na netu tím, jak jsi dobrá v posteli, nebo co, protože ta otázka je nesmyslná. Proč se ptáš co to asi znamená, když je to zjevné? Jinak to, že by můj chlap rozebíral s kamarádem, jaká jsem v posteli by mi asi nebylo zrovna příjemné a kdyby to udělal přede mnou, asi bych ho pěkně sjela. Jinak s chlapama je to asi tak: Můj bývalý o mne vykládal svým přátelům, jak jsem skvělá v posteli a přitom jsem po celou dobu vztahu s ním byla panna a nikdy se mnou nespal. Jenže ono to vypadá tak nějak frajersky, že jo. ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím co si mám pod takovým slovem pojmout tak mně nazval přítel před kamarádem který se ho ptal na to jaká jsem v posteli a můj přítel mu řekl že je to dáběl v posteli.
dáváš tančícího smajlíka, tak jsi zřejmě potěšená komplimentem. Já bych - stejně jako názory nade mnou - s takovým buranem nebyla. Každá jsme nějaká, ty máš doma holt někoho, kdo se rád chlubí. A realita může být docela někde jinde (nemusí, ale opravdu to neznamená to, že jsi nadpozemská milenka
). Ono říct, že má chlap doma v posteli neschopnou frigidu, to mu zrovna nepřidá na tom, aby ho ostatní brali za borce a o nic jinému takovému velkohubému chlubiči beztak nejde.
A jak ses to dozvěděla? Se jako zeptal před tebou?
pokud ano, tak neřekne před tebou, že jsi prkno
možná si dobrá, což nepopírám… se zeptej partnera co tím myslel ![]()
@Sluka píše:
Mysli si o tom, právě to, co si myslíš. Já osobně bych si myslela, že můj přítel je poloopička bez úrovně, když se přede mnou se svým kamarádem baví o tom, jaká jsem v posteli. Urazilo by mě to a onen přítel by nyní už přítelem nebyl.
Ale to jsi asi číst nechtěla, tak si mysli, co chceš.
Mám stejný názor. ![]()
Myslela bych si, že mě asi chválí, ale nebyla bych ráda, že to tak rozebírá s kamarádem ![]()
HOlky, já bych řekla, že se o tom muži nejspíš baví.
Nevím ale jak přesně, nebo co k tomu říct, ale z občasné poznámky mám dojem, že to není tabu.
Můj muž je v kanclu, jsou to samí ing. Jednou jsme se bavili o porodech a on se zmínil, že jeho kolegové povídali, že jejich ženy křičely a nadávaly jim (bylo to v kontextu mého porodu bez nadávek a křiku.)
Představa, že můj muž někomu vykládá, jak se chovám u porodu, mě teda pěkně rozčiluje, bych mu nakopala pr*el.
Se sexem je to samý v bledě modrým, asi jak popisuje zakladatelka, muž mě chválí, někdy i slovy: všichni by mi tě záviděli. Že si někdo stěžuje, že to a to, nebo tamto a toto nechce a ta nepolyká apod.
Myslím, že v úzkém kolektivu /kancl, hospoda, nevím co/, se probere kde co.
Ostatně tak, ´jako ženská probere kde co s kamarádkou třeba.
Anonymní V.
No holky to nic není…mého muže se ptal i jednou můj otec jaká jsem v posteli
![]()
@Anonymní píše:
No holky to nic není…mého muže se ptal i jednou můj otec jaká jsem v posteli![]()
![]()
@Anonymní píše:
Myslela bych si, že Tvůj přítel je docela jedoduchý, a že se k sobě možná hodíte. ![]()