Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa a z čeho jiného??
A půjčku a jídlo budeš platit z čeho?
Buď jak buď, pronajmout si byt, na který nemám a spoléhat v současné situaci na státní dávky…a k tomu platit půjčku…
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa jenže vy můžete do práce já zatím ne
Z 8mi tisíc nemůžeš ufinancovat bydlení, jídlo, věci na dítě a splátku půjčky, leda že bys měla ještě jiné příjmy.
@Anonymní píše:
@pikola no z toho rodicaku musím
Ale tobě žádné dávky na bydlení nezaplatí celý nájem a služby ![]()
@Anonymní píše:
A do práce ti brání chodit co…?
@pikola já vím ale moje máma by bydlela semnou a ta pracuje tak by mi mohla pomoct ![]()
@Anonymní píše:
@pikola no z toho rodicaku musím
socialni davky ti nepokryji naklady na bydleni. Pocitej s tim, ze budes mit treba 15t i s rodicakem. Resit by to mely alimenty.
@Anonymní píše:
@pikola já vím ale moje máma by bydlela semnou a ta pracuje tak by mi mohla pomoct
kde bydli tvoje matka ted?
@matkabagristy když je otec dítěte napsaný v rodném liště tak mu muzu dát platit alimenty? V tomhle se nevyznám
@matkabagristy tak ona má garsonku tam Je tam ještě brácha malý sní. Takže se tam 4 lidi nevejdeme
@Anonymní píše:
@SlečnaDahlia miminko
A? Spousta matek s miminky pracuje. Protože musí. Pokud bude s tebou bydlet tvoje máma (luxus, který spousta samoživitelek nemá), proč by ti nemohla hlídat, zatímco budeš někde na brigádě?
A proč si tu půjčku na nové bydlení nebere tvoje pracující matka, když tam bude bydlet taky a na rozdíl od tebe má šanci jako pracující tu půjčku dostat?
Příspěvek upraven 25.03.20 v 15:41
@Anonymní píše:
@matkabagristy když je otec dítěte napsaný v rodném liště tak mu muzu dát platit alimenty? V tomhle se nevyznám
ty mu alimenty davat nebudes, on bude platit tobe na dite i na tebe do 2 let veku ditete. Kontaktuj ospod. Mozna nekdo doda radu i tady.