Dají mi půjčku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
25.3.20 20:57

@matkabagristy Uz aby ty davjy zkrouhli. Alespon k necemu by byla tahle pandemie v ceske kotline dobra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.20 21:11

Já být tebou, tak si pořídím ještě jednoho mimíska, ať těch dávek urveš co nejvíc. A klidně ber úvěr od nebankovní společnosti, však stát tě ve finále padnout nenechá a my pracující inteligence to nějak zacálujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.20 21:30

@Hraběnka Stradová taky si myslím hraběnko to je vynikající nápad začnu hned zítra

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.20 21:32

@martina.se to je fakt super. Aspoň budu mít domácí mléko

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.20 21:34

@matkabagristy všichni pracující teď na tom budou stejně jako ti na dávkách leda že bys měla schovaný peníze. Z práce se bude rapidně propouštět. staci jeden nakaženy a letí všichni. Takže máš pravdu že nevíš kdo na tom bude líp :D :D

• Citovat
  • Upravit
66806
25.3.20 21:37
@Anonymní píše:
@matkabagristy všichni pracující teď na tom budou stejně jako ti na dávkách leda že bys měla schovaný peníze. Z práce se bude rapidně propouštět. staci jeden nakaženy a letí všichni. Takže máš pravdu že nevíš kdo na tom bude líp :D :D

slunko, ty nemas ani poneti o tom, jak se da pracovat. Sis cichla tak akorat k uklizeni, ze. ty nesezenes bydleni. Jak makam z vlastniho domu bez hypoteky. vzdycky natom budu lepe nez lemra, co nema ani na kauci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.20 21:40

@matkabagristy nejsem slunko, ale sluníčko :oops: a proč čichla, piš normálně prosímte :lol:

• Citovat
  • Upravit
59374
25.3.20 22:56
@Anonymní píše:
@matkabagristy všichni pracující teď na tom budou stejně jako ti na dávkách leda že bys měla schovaný peníze. Z práce se bude rapidně propouštět. staci jeden nakaženy a letí všichni. Takže máš pravdu že nevíš kdo na tom bude líp :D :D

to je zase moudro :mrgreen:. To víš že jo, všechny propustí a lidi si nekoupí ani chleba viď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.20 05:40

@Markéta80 však právě lidi vykupují obchody a pak budou nule

• Citovat
  • Upravit
36504
26.3.20 07:26
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa ty budeš makat na mne

nebudu, protože odvádím daně v jiné zemi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
26.3.20 07:43

@pikola Tak když je vytahují ostatní co by nemohla ona ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
26.3.20 07:45

Jeste tu chybi veta, ze dite prece bude danovy poplatnik. V tomto pripade fakt ne, genetika je sfina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.3.20 08:07
@Anonymní píše:
@Markéta80 však právě lidi vykupují obchody a pak budou nule

Naivko. V práci mi právě přidali, pracujeme z domova a jestli banaky půjdou dolu s úroky, tak ještě ušetřím nějakou tu kačku při refinancování vlastního bydlení.
Jenže to chce nemít v hlavě průvan. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
26.3.20 08:34
@Anonymní píše:
@Markéta80 však právě lidi vykupují obchody a pak budou nule
:mrgreen: :mrgreen: je to v obchodech vidět :mrgreen: A i když je něco vyprodané tak zase doplní ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.24 13:57

Dobrý den chtěla bych se zeptat mám asi dva tři roky půjčku v bance k terou splácím a chtěla bych se zeptat zda by my půjčily někde ještě 20000 Kč zda je to možné když už půjčku mám v té bance dali by my někde půjčku pouze na rodičovský příspěvek a přídavek na dítě..??? Děkuji za odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí