Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@matkabagristy Uz aby ty davjy zkrouhli. Alespon k necemu by byla tahle pandemie v ceske kotline dobra.
Já být tebou, tak si pořídím ještě jednoho mimíska, ať těch dávek urveš co nejvíc. A klidně ber úvěr od nebankovní společnosti, však stát tě ve finále padnout nenechá a my pracující inteligence to nějak zacálujem.
@Hraběnka Stradová taky si myslím hraběnko to je vynikající nápad začnu hned zítra
@matkabagristy všichni pracující teď na tom budou stejně jako ti na dávkách leda že bys měla schovaný peníze. Z práce se bude rapidně propouštět. staci jeden nakaženy a letí všichni. Takže máš pravdu že nevíš kdo na tom bude líp
![]()
@Anonymní píše:
@matkabagristy všichni pracující teď na tom budou stejně jako ti na dávkách leda že bys měla schovaný peníze. Z práce se bude rapidně propouštět. staci jeden nakaženy a letí všichni. Takže máš pravdu že nevíš kdo na tom bude líp![]()
slunko, ty nemas ani poneti o tom, jak se da pracovat. Sis cichla tak akorat k uklizeni, ze. ty nesezenes bydleni. Jak makam z vlastniho domu bez hypoteky. vzdycky natom budu lepe nez lemra, co nema ani na kauci.
@matkabagristy nejsem slunko, ale sluníčko
a proč čichla, piš normálně prosímte ![]()
@Anonymní píše:
@matkabagristy všichni pracující teď na tom budou stejně jako ti na dávkách leda že bys měla schovaný peníze. Z práce se bude rapidně propouštět. staci jeden nakaženy a letí všichni. Takže máš pravdu že nevíš kdo na tom bude líp![]()
to je zase moudro
. To víš že jo, všechny propustí a lidi si nekoupí ani chleba viď ![]()
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa ty budeš makat na mne
nebudu, protože odvádím daně v jiné zemi ![]()
Jeste tu chybi veta, ze dite prece bude danovy poplatnik. V tomto pripade fakt ne, genetika je sfina
@Anonymní píše:
@Markéta80 však právě lidi vykupují obchody a pak budou nule
Naivko. V práci mi právě přidali, pracujeme z domova a jestli banaky půjdou dolu s úroky, tak ještě ušetřím nějakou tu kačku při refinancování vlastního bydlení.
Jenže to chce nemít v hlavě průvan. ![]()
@Anonymní píše:
@Markéta80 však právě lidi vykupují obchody a pak budou nule
Dobrý den chtěla bych se zeptat mám asi dva tři roky půjčku v bance k terou splácím a chtěla bych se zeptat zda by my půjčily někde ještě 20000 Kč zda je to možné když už půjčku mám v té bance dali by my někde půjčku pouze na rodičovský příspěvek a přídavek na dítě..??? Děkuji za odpověď ![]()