Dají mi půjčku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27259
25.3.20 15:42

@SlečnaDahlia Nejspíš proto, že matinka už je sama zadlužená až po uši.

@Anonymní píše:
@matkabagristy když je otec dítěte napsaný v rodném liště tak mu muzu dát platit alimenty? V tomhle se nevyznám

To zjisťuješ, až teď? To sis měla zjistit už dávno, jak to je nebo není. Ovšem počítej s tím, že stejně jako dítě má právo na alimenty, tak má právo na to, být ve styku s oběma rodiči, takže i s otcem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
25.3.20 15:42
@Anonymní píše:
@matkabagristy když je otec dítěte napsaný v rodném liště tak mu muzu dát platit alimenty? V tomhle se nevyznám

Ne, že můžeš. Nech si soudně vyměřit alimenty na tebe i dítě, které on platit MUSÍ. Pokud ne, hrozí mu až odnětí svobody. Na to chlapi docela slyší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
25.3.20 15:44
@Anonymní píše:
@matkabagristy tak ona má garsonku tam Je tam ještě brácha malý sní. Takže se tam 4 lidi nevejdeme

takze hledas nove bydleni prosebe, dite, matku a bratra? Matka by mela vcas dat vypoved ze stavajiciho bytu, pokud nema nasetreno na kauci, je vetsi pravdepodobnost, ze na pujcku dosahne ona. Zalezi pak na jejim prijmu, jestli vubec nejake socialni davky dostanes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
25.3.20 16:21

@Annabela11 Provident jí dá maximálně 10000,–. To na poprvé 40000,– moc nedávají.

• Citovat
  • Upravit
alena1995
25.3.20 16:27

Promiň, ale to jsi vážně tak hloupá, že nevíš, že máš nárok na alimenty?

Půjčku Ti dá nějaká nebankovní společnost (a to pochybuji), ale věř, že za dva roky půjdeš do insolvence totálně zadlužená.

Proč si nezkrátis dobu na rodičovské, tím se to zvýší alespoň rodicak a nesezenes si byt, který utahnes, spoustu ženských pracuje, neříkám, že s miminkem, ale s dvouletakem už to jde, u nás fungují školky i od dvou let.

Proč místo půjčky nepoprosis maminku a ta ti nepohlidam a nejdeš třeba do Lidlu na brigádu, kde teď hledají.
Sehnat byt můžeš i s nižší kauci. Nebo jdi do spolubydleni s jinou maminkou.

Je tolik řešení a ty chceš využít zrovna to řešení, které tě dřív nebo později opravdu položí.

• Citovat
  • Upravit
36504
25.3.20 16:54
@lleennttiillkkaa píše:
Přece z dávek nééé

kdo nemá v hlavě hmotu alespoň na úrovni prvoka, neměl by šu-kat, tím spíše dělat děti. Běž makat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.20 20:00

@Burj Chalifa ty budeš makat na mne

• Citovat
  • Upravit
35761
25.3.20 20:02
@Anonymní píše:

A pozor, vytahujeme růžky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.20 20:03

@pikola :P nemám růžky ale rohy :D

• Citovat
  • Upravit
72725
25.3.20 20:04
@Anonymní píše:

To je fakt chováš se jako solidní 🐮

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35761
25.3.20 20:05
@Anonymní píše:

Ty máš hlavně tak max základní vzdělání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
25.3.20 20:15
@Anonymní píše:

No hlavne, ze se vyznas v pujickach.Tomu se rika odpovedny pristup k rodicovstvi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
25.3.20 20:22

Pujcku si muze zkusit vzit pripadne mamka, kdyz ma zamestnani, mne treba nedala banka na RD ani kontokorent :think: najdi si brigadu, zatim muzes se s mamkou stridat, pak doporucuji navysit rodicak, jak pujde ditko do skolky, tak do prace. Zajdi si na OSPOD, poradi co a jak zaridit skrz alimenty od otce ditete. Jinak bydleni s maminkou znamena, ze bude posuzovany aj jeji prijem k zadosti. Hledej bydleni bez kauce :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.20 20:44

@pikola ano jsem hloupý kozel 8o

• Citovat
  • Upravit
66806
25.3.20 20:48
@Anonymní píše:
zjisti, o kolik se snizuje rozpocet MPSV kvuli soucasne situaci. A asi to neni konecne cislo. Socialni davky budou s velkou pravdepodobnosti omezeny, seskrtany. Uvidime, kdo na tom bude lepe ;)
@Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí