Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ty si tady chodíš vybíjet své komplexy že? V tom případě se už s tebou nemám o čem bavit.
Už zase vis víc než já, o mne samotne? ![]()
@stock píše:
Už zase vis víc než já, o mne samotne?
To co tady píšeš, o tobě docela dost vypovídá…
@Anonymní píše:
To co tady píšeš, o tobě docela dost vypovídá…
Klišé. ![]()
@stinga píše:
nedá, a je to tak správné
Ptal jsem se úplně někoho jiného, a nevím kdo nebo co jste, že určujete co je správné.
@Gen.custer píše:
Ptal jsem se úplně někoho jiného, a nevím kdo nebo co jste, že určujete co je správné.
toto je veřejná debata, víme?
@stinga píše:
toto je veřejná debata, víme?
Víme, ale když dotyčná psala, že tam přímo pracuje zřejmě bude kompetentnější než vy…
@Gen.custer píše:
Víme, ale když dotyčná psala, že tam přímo pracuje zřejmě bude kompetentnější než vy…
v celé republice pracuje na OSPOD podle Vás jen jedna osoba? ![]()
a mimochodem zde si v diskusích tykáme ![]()
@ASAndrea píše:
@alifiezdravá žena menzes během těhotenství nemá![]()
každé krvácení je špatné. Krom nidačního, to může být OK. Proto jsem psala zdravá.
Tak to je štěstí, že jsem to nevěděla, akorát bych byla zbytečně vystreslá.
(Těhotenství bylo naprosto bezproblémové, pominu-li nevolnosti, takže s tím zdravím je to asi relativní.)
@alifie píše:
Tak to je štěstí, že jsem to nevěděla, akorát bych byla zbytečně vystreslá.(Těhotenství bylo naprosto bezproblémové, pominu-li nevolnosti, takže s tím zdravím je to asi relativní.)
Je to relativní, má sestra taky běžné při těhotenství dostávala menzes a těhotenství měla v pohodě. Ona i dítě zdravé
@Anonymní píše:
Ty jsi asi hodně mladá že?
Abych Tobe i sobe usporila dalsi komentare, kopiruju můj vcerejsi prispevek ![]()
To je tedy peptalk po ránu. Udělala jak udělala/jak by udelala, udělala dobře. Ne kvůli bezdetnym párům, ale sama kvůli sobě. Je to jeji život. Bezdetne páry, odpůrci adopci a přerušení těhotenství nežijí její život a nejsou v její situaci. Takže ji nějakým způsobem odsuzovat neni namístě.
@Anonymní píše:
Ty jsi asi hodně mladá že?
A pokud Ti to nestačí, ještě jeden a priste, než se pokusis někoho soudit/oceňovat, poradne cti ![]()
Tohle je nesmysl. Každý má právo na své vlastni tělo. Děsit někoho tímhle je zhuverilost. Zakladatelka pouze oznamuje, sice romanove, co udelala ona. Někdo by v její situaci zvolil přerušení těhotenství, někdo adopci, někdo by si dite nechal. Nic z toho není chyba, záleží na okolnostech. Vyresila to podle své situace.
Edit str.8 a 7:mrgreen: