Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
15.9. jsem.byla na 2.ketu.predtim 2. Ivf nepodarene, je mi.38 jsem uplne zoufala. Dnes jsem byla na krvi bylo to negativni pritom jsem. menstruaci nedostala, tak jsem si myslela ze se zadari a pak takove zklamani. Cely den jsem. probrecela, ja i partner oba jsme zdravi, ani normalni cestou to nejde, nevim zda uz to radeji nemam vzdat, nemame jeste ani jedno dite. Chodim do Podoli nebo zda zmenit car. Nejraději bych uz.bse vzdala ale deti. strasne miluju,
Diky za odpovědi
To me mrzi
ale neboj hlavu vzhuru, co ma stat se stane
zkousela jsi se upnout na neco jinyho..treba na sport, stanovit si jiny cil nez otehotneni…vim je to tezky, ale kolikrat pomaha kdyz se za tim clovek prestane honit
@Lidušk ahoj, tak to je mi moc líto. Vím jak se cítíš, mám za sebou 3 nevydařená IVF. Nechcete zkusit vyměnit CAR?
Bojuj, nevzdávej to. Ještě máš trochu času, tak ho naplno využij ![]()
Me je stejne jako tobe a ted mi nevysel treti ket. dokonce mame embryjka vysetrena pgs a stejne nic. jeste tam mame dve. necham si je priste zavest obe a jestli to opet nevyjde, koncim se snazenim.
Ještě máte jeden- dva pokusy, nevěš hlavu! Změnila bych CAR - už jen pro svůj pocit. ![]()
Taky jsem se dneska dozvěděla, že už třetí KET v řadě nevyšel a taky mě to sebralo, ikdyž jedno dítě už mám
v dubnu mi bude 38let, taky nic moc
Zkusenost nemam, ale urcite to nevzdavej, to muzete vzdycky. Zmenila bych CAR, pokracovala dal a pritom se snazila odreagovat i jinak, treba novym studiem, poridila si psa/kocku, rekonstruovala kuchyn, zapojila se do charity nebo cokoli, co Te vytizi a co Ti pomuze byt ve vetsi pohode a nemyslet jen na tehotenstvi/miminko. Moc bych Ti prala, aby se to povedlo ![]()
Byla jsem ve stejné situaci… a víckrát. Vyšlo až 3. IVF, dohromady 7. KET, i když jsme podle dostupných vyšetření oba ok (je mi 38, v zimě 39). Šanci jsme měli 5 % a v posledním IVF jen jedno jediné embryo. Teď jsem ve 4. měsíci. Těžko se to říká, ale do toho 3. IVF jsem šla jen proto, abych si to nevyčítala a řekla jsem si, že udělám všechno. Takže: změna CARu, Mojžíšová naprosto každý den po dobu 2 měsíců před transferem + cvičení u fyzioterapeutky, tradiční čínská medicína - výluhy + akupunktura. Co z toho zabralo, netuším. Nebo prostě náhoda… Držím palce!
@Lidušk Změnila bych Car. Státní nemají tak dobré výsledky jako top soukromé. Určitě to nevzdávej, jednou se to podaří. ![]()
Moc me to mrzi
vim, jak ti je. Mne klapnul az ctvrty transfer. Zklamani to byla strasna. Nakonec se nam narodil zdravy chlapecek. Pak ale z dalsiho FET zamlkly potrat. Ted jsem v sedmem tydnu z dalsiho IVF. Nadeje vzdycky je. Moje kamoska i moje svagrova obe otehotnwly, kdy jim bylo 38 a to je 4.transferu. Sance je, jen obcas dele trva najit zpravny zpusob. Muzes zkusit i jiny car, pokud by se ti zdalo, ze nezkpiseji vse mozne. Drzim vsechny pesti!!!