Další těhotenství po potratu

Anonymní
2.5.20 21:42

Dalsi tehu po potaru

Ahoj holky. Neni tu nektera, ktera po zamlklem potratu otehotnela hned po prvni MS? ( popr. Bylo vse pak v poradku?)
Ja bohuzel pred 14dny potratila a rada bych vedela kdy se muzeme začít snažit. Revizi jsem nemela.. telo si s tim poradilo samo ( tedy pomoci prášku). Byla jsem 12+6.. plod odpovidal 9+1
Chtela bych otěhotnět co nejdříve.. je to adi jediné co mi ted pomůže.. Bylo to moje první těhotenství tak jsem z toho dost špatná.
budu moc rada ze co nejvíce zkušeností s tehu po ZP po 1 ms.
 Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19981
2.5.20 21:47

Když jsem nedbala rad doktora a otěhotněla po potratu hned jsem potratila znovu. Neříkám že se to stane všem, že to mělo souvislost ale pak jsem pockala a bylo to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.20 21:49
@lachtanice86 píše:
Když jsem nedbala rad doktora a otěhotněla po potratu hned jsem potratila znovu. Neříkám že se to stane všem, že to mělo souvislost ale pak jsem pockala a bylo to ok

A mela si revizi?

• Citovat
  • Upravit
19981
2.5.20 21:51

Jo ve 12tt, ale taky byly potraty bez revize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
2.5.20 22:07

Já potratila samovolně zhruba v 8tt, byla jsem pak na gyndě, kde mi doktor řekl, že už jsem čistá. Ptala jsem se ho, jesli se můžeme hned začít snažit a nic nenamítal. Sestřička mě tedy strašila, že máme chvíli počkat. My se začli snažit hned, jak jsem dokrvácela, potrat jsem brala jako silnější menstruaci. Ale otěhotněla jsem až po třech měsících a to už pak dopadlo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
2.5.20 22:48

Mrzí mě, že tě to taky potkalo. :hug: Prodělala jsem ZT s revizí (revize v půlce října), první MS dorazila koncem listopadu a další už ne, jsem 22+1 a zatím (ťukám) je všechno v pořádku. Doktor radil vyčkat tři menstruace, já jsem to tak původně chtěla taky. Ale první menstruace proběhla v obvyklé síle a délce a já sama v sobě cítila, že je tělo připravené a je ten správný čas to zkusit znovu. Do ničeho se nenuť, řekla bych, že ti napoví i tělo a hlava. Držím pěsti. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
2.5.20 22:53

Ahojky, ja otehotnela loni, v 11+3tt jsem mela zamlkle tehu, telo si poradilo samo noc pred planovanou revizi, takze jsem byla bez revize…Potratila jsem v kvetnu, na zari jsme si zaplatili dovcu a rekli si, ze zacneme znovu tam…Po 35 dnech od potratu jsem dostala ms, 21. den cyklu jsme to pustili dovnitr, mela jsem asi 9 dni do ms, takze jsem opravdu s ovulaci nepocitala, byli jsme napiti…No a dalsi ms uz neprisla…Bylo to neplanovane, nebudu lhat, strach jsem mela velky…V Podoli mi jeste pred otehotnenim bylo receno, ze muzeme zacit po prvni ms a to se pocitalo s revizi… No a dnes mam doma nadherneho chlapecka, ktery se narodil pred 3 tydny, cele tehu bylo v poradku :palec: Takze za me je to jedno, vzdy se stane co se stat ma, tehu jsem si neuzivala, ale jsem rada, ze si k nam nasel cestu i kdyz jsme byli oba v soku, na dovolene v Recku jsem byla myslim cca 10tt :) Drzim pesti a pokud otehotnis a neco by se nepovedlo znovu, tak to rozhodne nebude tim, ze jsi otehotnela brzo…Mrzi me Tva ztrata, vim jake to je, ale priroda vi, proc to dela, drz se a preji, at se zadari brzo znovu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
3.5.20 08:17

Potratila jsem v 7.tydnu samovolně… nechala jsem dojit jednu MS… po ni jsme se zase snažili a teď jsem v 10.tydnu a zatím vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí