Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak náš pan prezident chce dál udělovat milosti. No to mě málem teď trefilo. Jako by to už nestačilo, co včera ukazovali v TV, jaký lidi lezou ven. Ta cikánka, že tam má bratry, bratrance a celou rodinu… No tohle fakt nechápu. Sestra mé kamarádky se roky soudila s ex o alíky a v listopadu ho dosoudili na rok a půl v base a oni ho teď prostě pustěj? Konečně nějakej pocit zadostiučení a spravedlnosti a bylo to prostě k ničemu, protože si pan prezident udělí milost? Já tomu vážně nerozumim. ![]()
@mejdylko taky to nechápu, jsem nas*aná ale nenaděláme nic…kdoví jak tohle dopadne, nevěřím tomu, že bude klid…
@mejdylko vůbec nechápu na co si hraje? ti co pustí tak udělají znovu a možná něco horšího a budou zpátky v base, lidi se nezmění
podle mě je něco jiného když byla amnestie před 20lety teď je to prostě jiné
Ex nepustí.
Do roka všechny, do 24 měsícu pouze ty, kteří nespáchali zločin proti rodině a dětem (to jsou alimenty).
Já jsem taky pěkně naštvaná ![]()
V jedné diskusi tady psala mamča, že jí nedali porodné, protože přesáhla o cca 50kč a va ČT24 před hoďkou říkala nějaká ze sociálky, že mají fronty propuštěných trestanců pro podpory. Nechci být sprostá, ale seremně to.
Proč zase nová diskuse na stejné téma? To už je snad pátá za dva dny ![]()
Ale nechápu kčemu udělovat další milosti. Copak 7000 lidí je mu málo? Prej to chce stihnout dokud má pravomoce. ![]()
@mejdylko
Vždyť on je, samostatně, uděluje pořád - http://www.hrad.cz/…/index.shtml
Nebude to generální amnestie, jak teď.
@anonymouss píše:
@mejdylko
Vždyť on je, samostatně, uděluje pořád - http://www.hrad.cz/…/index.shtmlNebude to generální amnestie, jak teď.
jen aby.
bych se už ani ničemu nedivila.
@mejdylko podle mě je už senilní.. jinak si to neumim přestavit.. na slovači dali amnestii, vyleze ven asi 600 lidí, taky 7000, většina neplatičů alimentů.. výsměch normálním lidem, fakt že jo. Navíc budou boje, protože hodně těch xindlů je ze šluknovska, jenom u našich v baráku sedí 2 kreténi a teď se vrátí.. bude opět akorát bordel…
Jsem na to taky naštvaná, to nestačí kolik grázlů lítá po ulicích teď? A on je ještě propustí, jak říkáte lidí se nezmění a už vůbec ne když jim bude prezident udělovat milost
![]()
Já to řeknu jednoduše - zajedu autem člověka, kterýho nenávidím alespoň budu mít klid
pak ukradnu nějaký ty miliardy
a nakonec bude další amnestie od nového prezidenta a já se budu mít
![]()
Přiznám se, že jsem byla jedna z mála, kdo do poslední chvíle prezidentovi fandil. Bohužel si to totálně po…l. Nevím, nechápu, asi už mu je všechno jedno
Kde to žijem
Holky, normálně vám řeknu, že teď sedím v krámě (prodávám v podlahářství) a vzala jsem si sem slzák a normálně se tu bojim, kdo mi sem vleze ![]()
@Paoloska píše:
Přiznám se, že jsem byla jedna z mála, kdo do poslední chvíle prezidentovi fandil. Bohužel si to totálně po…l. Nevím, nechápu, asi už mu je všechno jednoKde to žijem
Holky, normálně vám řeknu, že teď sedím v krámě (prodávám v podlahářství) a vzala jsem si sem slzák a normálně se tu bojim, kdo mi sem vleze
Bacha at nekomu neublizis, jeste te zazaluje za nebezpecne ohrozovani ![]()