Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když tak pročítám internet po oslavách Nového roku - kde se to hemží samými špatnými zprávami - ať už o zdražování, počtu zraněných a další zprávy z černé kroniky, tak teď trochu odlehčíme ![]()
Jaká vtipná předsevzetí jste si daly na rok 2013?
Já bych chtěla,,překvapivě " zhubnout, zatím se mi to už dva měsíce docela daří, takže bych hlavně ráda pokračovala…no a jinak si raději asi předsevzetí dávat raději nebudu
Páč to vždy skončí stejně
![]()
Co vy?
@SarkaLo já kupodivu taky hubnutí ![]()
jak na to? já mám v plánu ten 30-ti denní trénink, nevím moment. jméno té cvičitelky, musím něco provést s jídlem, nejhorší je večeře, těšíme se vždycky, až děcka zalehnou a my se v klid nadlábnem. někdy to klapne až třeba po 21,00
Taky jsem si dala zhubnout
Tak jsem sama na sebe zvědava zda to vyjde ![]()
Nebýt tak často na emiminu
Příspěvek upraven 01.01.13 v 19:45
Původně jsem chtěla uvařit každý den roku jiný oběd, ale to asi nezvládnu, tak se pokusím aspoň o co nejvíc…
Tak já si dala:
1. zhubnout
2. úspěšně se přestěhovat
3. a nejdůležitější konečně úspěšně otěhotnět ![]()
Takže já jsem zhubla poměrně hodně v poslední době, aniž bych chtěla, takže hubnout nebudu, ale chtěla bych být víc pořádná. Což znamená uklízet prádlo ze sušíku rovnou do skříní, ne do košů…uklidit po sobě kuchyň když dovařím atd atd. A snad se konečně začít učit angličtinu
Už několik let si žiju tak jak chci bez předsevzetí, to byl vždy zbytečný kec do větru
Když chci zhubnout, začnu klidně ve čtvrtek, když chci být hodná, začnu v momentě, kdy mi to přijde vhodné, když chci cokoli, začnu kdykoli a nemusí to být od určitého data
A je to faaajn…
@pomeranca Bezva nápad! Ale protože jedním z mých předsevzetí je „naučit se šetřit“, tak se u nás budou některá jídla opakovat až je budu tahat z mrazáku
Dále jsem si slíbila, že budu chodit častěji cvičit do fitka, když už mám permanentku. Budu míň mluvit sprostě
A taky otěhotním, konečně!
@Ušoplesk píše:
@SarkaLo já kupodivu taky hubnutí
jak na to? já mám v plánu ten 30-ti denní trénink, nevím moment. jméno té cvičitelky, musím něco provést s jídlem, nejhorší je večeře, těšíme se vždycky, až děcka zalehnou a my se v klid nadlábnem. někdy to klapne až třeba po 21,00
myslíš určitě Jill Michaels a Shred (http://www. emimino. cz/diskuse/hubnuti-s-jillian-michaels-jdu-do-toho-na-110-132161/strankovani/10/) ![]()
já si předsevzetí nevzala žádné, hubnu už delší dobu a tak jsem se rozhodla nečekat na 1.1. a cvičit jsem začala už před 3 dny
ale kdybych si nějaký předsevzetí vzít chtěla, tak by to asi bylo nezbláznit se a přežít další rok ve zdraví (čeká mě celkem náročný rok)
Příspěvek upraven 01.01.13 v 19:09