Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ušoplesk píše:
@SarkaLo já kupodivu taky hubnutí
jak na to? já mám v plánu ten 30-ti denní trénink, nevím moment. jméno té cvičitelky, musím něco provést s jídlem, nejhorší je večeře, těšíme se vždycky, až děcka zalehnou a my se v klid nadlábnem. někdy to klapne až třeba po 21,00
myslíš určitě Jill Michaels a Shred (http://www. emimino. cz/diskuse/hubnuti-s-jillian-michaels-jdu-do-toho-na-110-132161/strankovani/10/) ![]()
já si předsevzetí nevzala žádné, hubnu už delší dobu a tak jsem se rozhodla nečekat na 1.1. a cvičit jsem začala už před 3 dny
ale kdybych si nějaký předsevzetí vzít chtěla, tak by to asi bylo nezbláznit se a přežít další rok ve zdraví (čeká mě celkem náročný rok)
Příspěvek upraven 01.01.13 v 19:09
@lleennttiillkkaa píše:
Takže já jsem zhubla poměrně hodně v poslední době, aniž bych chtěla, takže hubnout nebudu, ale chtěla bych být víc pořádná. Což znamená uklízet prádlo ze sušíku rovnou do skříní, ne do košů…uklidit po sobě kuchyň když dovařím atd atd. A snad se konečně začít učit angličtinu
takovýhle předsevzetí jsem si ještě včera dávala taky - a hned dneska jsem je porušila, páč mě naše malá nechala v noci spát tak všeho všudy asi 2 hoďky a to ještě dost trhaně
Takže sotva jsem dovařila oběd, svalila jsem se na gauč a dospávala a dospávala - no a teď se nejsem schopná dokopat vstát od počítače a jít něco dělat
![]()
Tak za mě:
Jednoznačně zhubnout
a vylepšit si kondici - začít nějaké cvičení - jakékoli ![]()
Já si předsevzetí nedávám!-) Kdybych si je dávala, tak bych chtěla práci která by mě bavila a vzali by mě tam i přesto že mám malé dítko. Také zvládat vše s klidem a úsměvem.
![]()
Tak teď už jen, abychom si ty věci mohli z toho seznamu zaškrtávat - splňeno ![]()