Předsevzetí do roku 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20656
1.1.13 19:07
@Ušoplesk píše:
@SarkaLo já kupodivu taky hubnutí :mrgreen:
jak na to? já mám v plánu ten 30-ti denní trénink, nevím moment. jméno té cvičitelky, musím něco provést s jídlem, nejhorší je večeře, těšíme se vždycky, až děcka zalehnou a my se v klid nadlábnem. někdy to klapne až třeba po 21,00

myslíš určitě Jill Michaels a Shred (http://www. emimino. cz/diskuse/hubnuti-s-jillian-michaels-jdu-do-toho-na-110-132161/strankovani/10/) ;)

já si předsevzetí nevzala žádné, hubnu už delší dobu a tak jsem se rozhodla nečekat na 1.1. a cvičit jsem začala už před 3 dny :palec: ale kdybych si nějaký předsevzetí vzít chtěla, tak by to asi bylo nezbláznit se a přežít další rok ve zdraví (čeká mě celkem náročný rok)

Příspěvek upraven 01.01.13 v 19:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
1.1.13 19:08
@lleennttiillkkaa píše:
Takže já jsem zhubla poměrně hodně v poslední době, aniž bych chtěla, takže hubnout nebudu, ale chtěla bych být víc pořádná. Což znamená uklízet prádlo ze sušíku rovnou do skříní, ne do košů…uklidit po sobě kuchyň když dovařím atd atd. A snad se konečně začít učit angličtinu

takovýhle předsevzetí jsem si ještě včera dávala taky - a hned dneska jsem je porušila, páč mě naše malá nechala v noci spát tak všeho všudy asi 2 hoďky a to ještě dost trhaně :zed: :zed: :zed: Takže sotva jsem dovařila oběd, svalila jsem se na gauč a dospávala a dospávala - no a teď se nejsem schopná dokopat vstát od počítače a jít něco dělat :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.1.13 19:25

Tak za mě:

• vdát se (a zhubnout do šatů samozřejmě:D) :srdce:
  • učit se aj
  • cvičit a nesedět jen doma :dance:
  • splnit aspoň třetinu z výše uvedených předsevzetí 8) :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
1.1.13 19:33

Jednoznačně zhubnout :mrgreen: a vylepšit si kondici - začít nějaké cvičení - jakékoli :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
1.1.13 19:42

Já si předsevzetí nedávám!-) Kdybych si je dávala, tak bych chtěla práci která by mě bavila a vzali by mě tam i přesto že mám malé dítko. Také zvládat vše s klidem a úsměvem. :) :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
1.1.13 19:48

Konečně otěhotnět, a věnovat se víc sama sobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
1.1.13 21:18

Tak teď už jen, abychom si ty věci mohli z toho seznamu zaškrtávat - splňeno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová