Dámské hodinky

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6945
2.1.13 15:09

dámské hodinky

Ahojky holky, hledám kvalitní, moderní hodinky, aby vydržely a neporouchaly se. Jakou máte značku hodinek a jak jste s nimi spokojené???
PS: do 1500 Kč :lol: :lol:, holky, nemám navíc, bohužel :-( tedkom

Příspěvek upraven 02.01.13 v 15:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2282
2.1.13 15:23

Moje nejoblibenejsi hodinky byly celokovove Swatch s barevnym cifernikem. Vydrzely mi hromadu let a porad vypadaly jako nove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.13 15:27

Ahoj, já mám jen dvoje :mrgreen:, jedny Festina (na běžné nošení) a druhé Storm (sváteční) a s oběma jsem velice spokojená. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
2.1.13 15:28

Já mám sportovní timexy a manžel Casia.oba je mame uz nekolik let a jelikoz jsou moje uz desne odrene a osoupane vybiram nove a opet timexy.

• Citovat
  • Upravit
pindulina
2.1.13 15:33

Mám hodinky Gant, dostala jsem je loni pod stomeček. Za celý rokjsem je sundala jen jednou - když jsem brousila a natírala dveře :D… jinak se s nima sprchuju, koupu, z ruky je nesundám. Srží i kamínky které jsou kolem ciferníku.

• Citovat
  • Upravit
aminkadf
2.1.13 15:43

Ahojky, já mám Festiny, mooooc velká spokojenost. Pokud si budeš pořizovat hodinky s koženým páskem, musíš o něj také pečovat :-) Nejsou ani tak drahé. Švýcarský stojek - kvalita :-)

• Citovat
  • Upravit
6945
2.1.13 15:51
@aminkadf píše:
Ahojky, já mám Festiny, mooooc velká spokojenost. Pokud si budeš pořizovat hodinky s koženým páskem, musíš o něj také pečovat :-) Nejsou ani tak drahé. Švýcarský stojek - kvalita :-)

díky za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
2.1.13 15:56
@tumpach píše:
díky za tip

Tady máš oficiálno stranky a mužeš vybírat :-) v každém dobrém obchodě s hodinkama je mají. Nevím odkud jsi, ale v kontaktech na strankách najdeš své město a i prodejnu :-) http://festina.cz/

• Citovat
  • Upravit
2.1.13 17:37

Koukám, že sis poupravila cenu. Ty moje Festina jsem pořídila za 1600,– Kč, byly ve slevě jako starý model. Pokud na ně nespěcháš, tak určitě narazíš na nějakou dobrou koupi. Určitě si vybereš v každém klenotnictví a za 1500,– už budeš mít krásné a spolehlivé hodinky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
2.1.13 17:45

Já mám hodinky Skagen, krásné elegantní, kvalitní. Koupila jsem je za cenu, zhruba kterou píšeš, ale v duty free v letadle. V normálním obchodě jsou tedy dražší, jak koukám… Skagen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.4.14 22:14

Já se rozhoduji mezi dvěma favority a to

1. Festiny http://www.aaa-hodinky.cz/…16582-1.html - tady se mi líbí hlavně ty kamínky
  2. Krásné, elegantní Prim http://www.aaa-hodinky.cz/…10235-B.html

ani jedny sice nejsou do 1500 Kč, ale určitě se tam taky dají sehnat :) Ráda bych se zeptala zda máte některá jakoukoliv zkušenost s těmi co jsem zvolila… když už přemluvím manžela, tak ať to stojí za to :) děkuji a pěkný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
29.3.15 15:24

Ahoj, chci se zeptat, jaké jste měly nebo máte dámské hodinky? Ty, se kterými jste byly spokojené - funkční, praktické, nejlépe na ocelový „řemínek“ na ruku.
děkuji. napište i cenu, dik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
29.3.15 15:25

Jo a prosím, napište také, jaké parametry je u jejich koupi dobré zohledňovat. vůbec se v tom nevyznám. na kazdodenní nošení. dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
29.3.15 15:28

Boccia-titanove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
29.3.15 15:31
@g.sandova píše:
Boccia-titanove

diky.

pripadne mi někdo napište, co by naopak hodinky mít neměly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák