Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky holky, hledám kvalitní, moderní hodinky, aby vydržely a neporouchaly se. Jakou máte značku hodinek a jak jste s nimi spokojené???
PS: do 1500 Kč
, holky, nemám navíc, bohužel
tedkom
Příspěvek upraven 02.01.13 v 15:52
Moje nejoblibenejsi hodinky byly celokovove Swatch s barevnym cifernikem. Vydrzely mi hromadu let a porad vypadaly jako nove
Ahoj, já mám jen dvoje
, jedny Festina (na běžné nošení) a druhé Storm (sváteční) a s oběma jsem velice spokojená. ![]()
Já mám sportovní timexy a manžel Casia.oba je mame uz nekolik let a jelikoz jsou moje uz desne odrene a osoupane vybiram nove a opet timexy.
Mám hodinky Gant, dostala jsem je loni pod stomeček. Za celý rokjsem je sundala jen jednou - když jsem brousila a natírala dveře
… jinak se s nima sprchuju, koupu, z ruky je nesundám. Srží i kamínky které jsou kolem ciferníku.
Ahojky, já mám Festiny, mooooc velká spokojenost. Pokud si budeš pořizovat hodinky s koženým páskem, musíš o něj také pečovat
Nejsou ani tak drahé. Švýcarský stojek - kvalita ![]()
@aminkadf píše:
Ahojky, já mám Festiny, mooooc velká spokojenost. Pokud si budeš pořizovat hodinky s koženým páskem, musíš o něj také pečovatNejsou ani tak drahé. Švýcarský stojek - kvalita
díky za tip
@tumpach píše:
díky za tip
Tady máš oficiálno stranky a mužeš vybírat
v každém dobrém obchodě s hodinkama je mají. Nevím odkud jsi, ale v kontaktech na strankách najdeš své město a i prodejnu
http://festina.cz/
Koukám, že sis poupravila cenu. Ty moje Festina jsem pořídila za 1600,– Kč, byly ve slevě jako starý model. Pokud na ně nespěcháš, tak určitě narazíš na nějakou dobrou koupi. Určitě si vybereš v každém klenotnictví a za 1500,– už budeš mít krásné a spolehlivé hodinky. ![]()
Já mám hodinky Skagen, krásné elegantní, kvalitní. Koupila jsem je za cenu, zhruba kterou píšeš, ale v duty free v letadle. V normálním obchodě jsou tedy dražší, jak koukám… Skagen
Já se rozhoduji mezi dvěma favority a to
ani jedny sice nejsou do 1500 Kč, ale určitě se tam taky dají sehnat
Ráda bych se zeptala zda máte některá jakoukoliv zkušenost s těmi co jsem zvolila… když už přemluvím manžela, tak ať to stojí za to
děkuji a pěkný večer
Ahoj, chci se zeptat, jaké jste měly nebo máte dámské hodinky? Ty, se kterými jste byly spokojené - funkční, praktické, nejlépe na ocelový „řemínek“ na ruku.
děkuji. napište i cenu, dik.
Jo a prosím, napište také, jaké parametry je u jejich koupi dobré zohledňovat. vůbec se v tom nevyznám. na kazdodenní nošení. dík