Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
On s vámi žil, dcera je jeho a on nezná data narození a jméno a příjmení? ![]()
Rodná čísla Němci vůbec nevedou, ty k daňovému přiznání v Německu nepotřebuje. Ale nevím, jestli nedaní ještě něco v ČR?
![]()
Papír o navštívení dětské doktorky pro podání daň. přiznání, to je taky kravina. Jaké myslí všechny papíry od ní? Jako od doktorky? To s daněmi opravdu nijak nesouvisí a žádný Finanzamt ani nemá právo tohle požadovat.
Čísla sociálního a důchodového pojištění ano, to k tomu potřebuje. Stejně tak datum příhlášení a ukončení pobytu v Německu, také potřebuje.
Neznám vaše poměry, ale asi má jiné úmysly, s tím, co vše požaduje.
Ano žily jsme spolu, mě to taky přijde divné. Daně dělá jen v Německu v ČR nic
asi si od něj vyzadam papír kde to má napsané co potřebuje, protože se mi to nezdá :-
@miacek - pokud mu dělá daně daňový poradce, můžeš zkusit, aby ti na něj dal kontakt, spojit se s ním a požádat ho, ať ti třeba mailem pošle seznam potřebných dokumentů. Většinou to dělají automaticky.
A kdyby nespolupracoval, ať si trhne nohou ![]()
No, podle těch dokladů od lékaře si myslím, že se spíš připravuje na soud
Nic bych mu nedávala, vyžádala bych si originální formuláře.
Ahoj holky potřebovala bych poradit, bývalý přítel žije v Německu zhruba před půl rokem jsem se od něj s dcerou (10mesicu) odstěhovala, dnes mi psal, že tohle ode mě potřebuje na vyřízení daní ( zkopirovala jsem to ) Jméno, Přimení, Datum Narození, Rodne cislo, datum nahlaseni na byt, kdy si Odešla do Čech, Školu jakou máš vystudovanou a pojištení tvoje ješte z Nemecka. A ted ohledne dcery Rodný List, Pojištení, Nejaký papír o navštíveni dětské doktorky, okopiruj mi vsechny papiry co máš od ní. No a já právě nevím jestli to od něj není nějaká bouda, protože nám dělá problémy, neposila peníze, chce mi vzít malou, budeme mít soud. Přeci jen se mi nechce takové údaje o sobě a dceři posílat a ještě takovému de. ilovi
co myslíte?