Dárcovství krve - proč nechodíte?

Anonymní
4.1.23 21:15

Dárcovství krve - proč nechodíte?

Dnes jsem byla darovat krev, chodím už několik let. Sestřičky obvolávaly dárce, protože mají málo krve. Proč nechodí více lidí? Co vás vede k tomu to nezkusit? Já začala až 30+ a mrzí mě, že jsem nezačala dříve. Důvod, proč jsem nezačala dříve vlastně ani nevím. Možná malá informovanost? Zajímá mě, proč nechodíte vy, kteří nechodíte.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6794
4.1.23 21:18

Ja byla dvakrat a nechodim proto, ze u nas je to jen ve stredu dopoledne a ceka se tam fakt cele dopoledne.
Delala jsem kratky/dlouhy, takze jsem chodila v dobe sveho volna a uvitala bych proklientstejsi pristup, rychlejsi proces.
Spatna organizace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.23 21:20

Bojím se té velké jehly a myšlenky, že s tou zavedenou velkou jehlou budu muset nehnutě sedět.

Pokud mi někdo obavu vyvrátí, budu jen ráda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1772
4.1.23 21:20

Mám bronzovou plaketu, pak jsem byla skoro 8 let těhotná, kojící nebo obojí najednou. Teď se na to necítím, jsem pořad unavená, po dětech jsem se nějak zatím nedala dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
4.1.23 21:22

Byla jsem parkrat, ale bohužel vůbec mi odběr nedělá dobre, půl hodiny po téměř kolabuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16449

Chodila jsem darovat před dětmi. Pokaždé se řešily výsledky a muselo se to konzultovat, ale vždy jsem nakonec darovala. Ted už vím, jaké krevní choroby mám a hlavně jsem dlouhodobě chudokrevná, tak už nechodím. Ale dlouho mi chodily pozvánky, mám totiž vzácnou skupinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@broskvová zmrzlina
Já tu jehlu poprvé skoro obrečela. Ale ono to vůbec nebolí. Kdybych jí viděla předem, možná bych tam nešla. :oops: ale už chodím celkem dlouho a nemám ani modřínu a vůbec to nebolí.

• Citovat
  • Upravit
450
4.1.23 21:23

Rada by som moc, ale spatna krv no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
4.1.23 21:24

Protoze nemam vhodnou krev pro darovani - mam v krvi nejake protilatky (po tehotenstvi). A dost me to mrzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
4.1.23 21:24

Já omdlívám i při braní krve u dr. Tento odběr bych nezvládla. Ale jsem aspoň v registru dárců kostní dřeně, jednorázově bych to doufám dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.23 21:27

Mou krevní skupinu nechtějí. Jsem univerzální příjemce, nikoliv dárce.

• Citovat
  • Upravit
65323
4.1.23 21:28

Zdravotní duvody. Pritom mam nula minus. Skoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13774
4.1.23 21:29

Protože nesnáším odběry krve a z takového množství odebrané krve bych nejspíš kolabovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
4.1.23 21:30

Jsem silný alergik a tudíž o mojí krev není zájem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2011
4.1.23 21:30

Mám krevní chorobu a chorobu štítné žlázy. Jinak odběry miluju, fakt, vždy se na ně i dívám, takže mne to o to víc mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí