Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ja byla dvakrat a nechodim proto, ze u nas je to jen ve stredu dopoledne a ceka se tam fakt cele dopoledne.
Delala jsem kratky/dlouhy, takze jsem chodila v dobe sveho volna a uvitala bych proklientstejsi pristup, rychlejsi proces.
Spatna organizace.
Bojím se té velké jehly a myšlenky, že s tou zavedenou velkou jehlou budu muset nehnutě sedět.
Pokud mi někdo obavu vyvrátí, budu jen ráda!
Mám bronzovou plaketu, pak jsem byla skoro 8 let těhotná, kojící nebo obojí najednou. Teď se na to necítím, jsem pořad unavená, po dětech jsem se nějak zatím nedala dohromady.
Byla jsem parkrat, ale bohužel vůbec mi odběr nedělá dobre, půl hodiny po téměř kolabuji
Chodila jsem darovat před dětmi. Pokaždé se řešily výsledky a muselo se to konzultovat, ale vždy jsem nakonec darovala. Ted už vím, jaké krevní choroby mám a hlavně jsem dlouhodobě chudokrevná, tak už nechodím. Ale dlouho mi chodily pozvánky, mám totiž vzácnou skupinu.
@broskvová zmrzlina
Já tu jehlu poprvé skoro obrečela. Ale ono to vůbec nebolí. Kdybych jí viděla předem, možná bych tam nešla.
ale už chodím celkem dlouho a nemám ani modřínu a vůbec to nebolí.
Protoze nemam vhodnou krev pro darovani - mam v krvi nejake protilatky (po tehotenstvi). A dost me to mrzi…
Já omdlívám i při braní krve u dr. Tento odběr bych nezvládla. Ale jsem aspoň v registru dárců kostní dřeně, jednorázově bych to doufám dala.
Mou krevní skupinu nechtějí. Jsem univerzální příjemce, nikoliv dárce.
Protože nesnáším odběry krve a z takového množství odebrané krve bych nejspíš kolabovala.
Mám krevní chorobu a chorobu štítné žlázy. Jinak odběry miluju, fakt, vždy se na ně i dívám, takže mne to o to víc mrzí.
Dnes jsem byla darovat krev, chodím už několik let. Sestřičky obvolávaly dárce, protože mají málo krve. Proč nechodí více lidí? Co vás vede k tomu to nezkusit? Já začala až 30+ a mrzí mě, že jsem nezačala dříve. Důvod, proč jsem nezačala dříve vlastně ani nevím. Možná malá informovanost? Zajímá mě, proč nechodíte vy, kteří nechodíte.